fabrika ayarlarına geri dön hiç birşey yüklemeden geri bunu yükle..
Ama desteklerini esirgeme lütfen 5800xm kullanıcılarınaevet fabrika ayarlarına dönünce rehber ve mesajlar gider..uygulamaları hafıza kartına kurduysan gitmez ama ayarlardan yüklü uygulamalarda nokia maps in gözükmesi lazım..nadir3391 fabrika ayarlarına döndüğümde telefon ilk günkü haline mi dönüyor(rehber,uygulamalarvs siliniyor mu)?
Bu arada telefonu değiştirdin galiba hayırlı olsunAma desteklerini esirgeme lütfen 5800xm kullanıcılarına
evet ordan yapıyorsun..Bir daha kontrol ettim nadir. nokia maps diye bir uygulama yok orda. Fabrika ayarlarına döneyim mi yoksa başka bir önerin var mı?
bu işlemi telefon yönetimindeki orij. tel. ayarları kısmından yapıyoruz değilmi başka bir yerde göremedim.
onu kaldıramazsın sistemde dahili var..kurarken bir sorun oluşturmaz..Herkese merhaba,
Bu tam versiyon ovi maps'i indirmek için var olan map yazılımı uygulama yöneticisinden kaldırdım.
Ancak kaldırmama rağmen ana menüdeki ikon durmaya devam ediyor. hatta açınca çalışmaya da devam
ediyor. Ancak uygulamalar listesine bakınca yüklü değil gözüküyor.
Diğer yandan internetten biraz araştırdım yüklemeden önce cities klasör ve qf dosyasını da hafıza kartından
alıp bilgisayara taşıdım.
Şu an certificate başvurusu yaptım ve sertifika almayı bekliyorum. O nedenle henüz bu durumda yüklemeyi
deneyemedim.
Sizce kaldırmama rağmen ovi maps'in duruyor gözükmesi yüklerken problem oluşturur mu ?
Telefon versiyonum V31.0.008
Şimdiden teşekkürler.
Hızlı cevabınız için teşekkürler.onu kaldıramazsın sistemde dahili var..kurarken bir sorun oluşturmaz..
Navteq yazıyor ve Nokianın haritasıdır..Nokia Maps nokianın hizmeti ovi maps ovi şirketinin hizmeti..ovi maps genelde ücretlidir..