5800 Kinetik Scrolling Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
zaten programları hafıza kartına yüklüyorum arkadaşım niye yerel hafızaya yükleyeyim ama yerel hafızada hiç olmazsa bunların registryleri ve benzeri olay günlükleme işlemleri tutuluyo bi sürü ıvırı zıvırı var e: ye her kurduğumuz programın c: de bi görüntüsü oluyo bunlardan bahsediyorum ben yeni programlar kurup kaldırdıkça bunlar birikiyo böyle windows değil ki registry clean yapasın neyse konuyu çokta çarpıtmaya gerek yok her konuda 5800 destekçisi biri olarak bana göre eksik olan yanları söylüyorum
Tabiki de ihtiyaçlar doğrultusunda sizi tatmin etmeyebilir sonuç itibariyle dediğimiz gibi bu fiyata bu teknik detaylar çok çok iyi (:
ben konu açtım..symbian os 9.4 yazı ekran bölümüne açtım..ordan devam edelim..
Konu başlığı "5800 kinetic scrolling konusu" görüldüğü üzere nadir senin verdiğin bir program baabında burada ise genel bir haber ortamı var, bu başlık altından güncellemeleri bildirelim :oke:

asygtr

Üye
yolladım bende.. telefonu yeni altım qt için 5530 mu alayım 5800 mı alayım diye kararsızdım.. ama en sonunda 5800 da karar verip aldım.

Mcq.

Üye
arkadaslar bende yolladım ama o dediğiniz ne işe yarıyo :D Kinetik Scrolling ?

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
yolladım bende.. telefonu yeni altım qt için 5530 mu alayım 5800 mı alayım diye kararsızdım.. ama en sonunda 5800 da karar verip aldım.
Güzel bir tercih yapmışsınız, kutlarım. :oke:
arkadaslar bende yolladım ama o dediğiniz ne işe yarıyo :D Kinetik Scrolling ?
Ne kadar etki o kadar tepki (: Youtubeden videolar izleyerek bilgi sahibi olabilirsin onun dışında yakında qt özelliği bulunan bir uygulama yazdım sizinle paylaşacağım :oke:

Hemen bir önceki mesajlarımda da qt özelliği bulunan uygulamaların linklerini verdim deneyerek deneyim sahibi olabilirsin.

Utku

Utku

Üye
saol

darkarts

darkarts

Üye
bu Kinetik Scrolling "samsung corby" de bile var ve ciddi smooth bir özellik ama en önemlisi,bence 5800 daki Symbian işletim sistemi feci problemli yani kesinlikle stabil değil,telefona yüklenince bazı özelliklerinin kaybolduğunu ve hard format atmadan geri gelmediğini gördüm.Telefonu ilk aldığım günden beri test ediyorum ve gerçekten içindeki sistem berbat ötesi şunu söyleye bilirim örnek vermek gerekirse bende iphone da var fakat eşşek kadar büyük telefon,hatta telefon değil,sinek patpatı gibi o yüzden nefret ettim ancak işletim sistemi tekbaşına süper,5800 süper ergonomik tam bir telefon fakat gelgörki hergün başka bi açıkla beni sinir ediyo,mesela bu gün arayanın fotoğrafını gösterme kısmı bazen çalışıyo bazen çalışmıyo,bazen fotoğraf görünüyo bazen görünmüyo,geçenlerde ana ekrandaki gelen maili gösterme seçeneği kayboldu tekrar formatladım tekrar geldi kafayı yedirtecek bu telefon bana ama seviyorum napim:)

vuraldnz

vuraldnz

Üye
son versiyonu yukledinmi v31.0.101 belki sorunlarına bi çözüm olabilir

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
Malesef nokia'nın sorunu bu ... Her ay başı yeni bir model tanıtılır fakat eski modeller için bir iyileştirme yapılmaz ... Önce piyasadaki modellerin sorunlarını çöz, sonra yeni model çıkar ...

Binlerce feed gitti, bakalım nokia sesimize kulak verecek mi ?

Progressivity

Progressivity

Üye
mecbur verecek, piyasa kızıştı usta artık kimsenin kullanıcı kaybetme gibi bi lüksü yok şu v40 güncellemeside eksik yanlar tamamlanmış olarak yeni yıla kadar çıksa da bi yeni yıl hediyesi olsa bize ne güzel olurdu

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
mecbur verecek, piyasa kızıştı usta artık kimsenin kullanıcı kaybetme gibi bi lüksü yok şu v40 güncellemeside eksik yanlar tamamlanmış olarak yeni yıla kadar çıksa da bi yeni yıl hediyesi olsa bize ne güzel olurdu
Mümin ben bu gün nokia eu'nun destek depertmanından jane diye bir hanımefendiyle görüştüm, her ne kadar yeni güncellemede qt özelliğinin geleceği konusunda bilgi vermemek istese de konuşmalarından anlaşıldığı kadarıyla onlar da gelmesini bekliyor, bu güzel bir haber :oke:

enesfilik

Üye
yolladolm bende

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
bence 5800 daki Symbian işletim sistemi feci problemli yani kesinlikle stabil değil
Aslına bakarsan düşündüm de 5800'ın en stabil versiyonu v30.0.011 ... Şuanda var olan versiyon resmen bug cehennemi ...

Nokia'nın durmadan yeni model çıkartma işlemini kesip ciddi anlamda var olan telefonlarda iyileştirmeye gitmesi gerek ...

Progressivity

Progressivity

Üye
Mümin ben bu gün nokia eu'nun destek depertmanından jane diye bir hanımefendiyle görüştüm, her ne kadar yeni güncellemede qt özelliğinin geleceği konusunda bilgi vermemek istese de konuşmalarından anlaşıldığı kadarıyla onlar da gelmesini bekliyor, bu güzel bir haber :oke:

Deflamat senin bu konuya olan ilgin ve araştırman takdire şayan kardeşim çok teşekkürler merakla bekleyecez artık

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Slm arkadaşlar bu 5800 için yeni güncelleme felan yok diyorlar bir bilgisi olan var mı? ben şu;

adresten anladiğim kadarıyla v40 a face felan diyorlar... İngilizcesi iyi olan arkadaş şu adresi incelesee yaa eğer aslı varsa beklemeyelim boşuna.......Yanı nokia bu yapar yapar yeni ürün çıkartmaktan güncellemeye vakit bulamaya bilir :=))))))

ronnie13

Üye
evet nokia 5800 v4.0 çıkmış arkadaşlar. Ben az önce yükledim. Nokia Software Updater ile. kendisi otomatik işlemleri yapıyor. Kinetik Scrolling artık 5800 lerde de mevcut :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet nokia 5800 v4.0 çıkmış arkadaşlar. Ben az önce yükledim. ile. kendisi otomatik işlemleri yapıyor. Kinetik Scrolling artık 5800 lerde de mevcut :)
dün 5 gibi ben güncelleme geldiğini bildiren konu açtım arkadaşım..

Deflamat

Deflamat

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda kazandık emeği geçen yüzbinlere teşekkürler... : )

Progressivity

Progressivity

Üye
v40 ile ilgili bazı buglar var bunun için görüşlerimizi yazabileceğimiz bir site vardı nokia nın ?

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
cıktı ama ya bosver siz en iyisi imza mı okuyun :D

Üst Alt