5800 Kinetik Scrolling Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
cıktı ama ya bosver siz en iyisi imza mı okuyun :D
neden her konuda seni telefonu kötülerken görüyorum arkadaşım beğenmiyorsan silersin 5800 la ilgili herşeyi insanların kafalarını karıştırma bazı hatalar vardı evet ilk çıkan ürünlerinde ve daha sonrasında
bu hatalar düzeldi şuan benimde 5800 var son sürümü kullanıyorum v40 ve hiçbir sorun yaşamıyor varsa
sorunun çözelim ama lütfen insanların kafalarını karıştırma :nono:

Progressivity

Progressivity

Üye
takmış mesut 5800'a ayrıca çokta azimli her fırsatta yapıştırıyor negatif yorumunu :D

neyse konu fazla dağılmasın

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
o bağırdıkça bende deli oluyorum:D:D

kankoli

Üye
ben yeni v40 güncellemesini yaptım hard format falan da attım ama kinetik scrolling özelliğini bi türlü göremiyorum menü ayarlarından falanmı oynuyacaz acaba ben iphone benzer bir kaydırma bekliyordum yanılıyormuyum acaba arkadaşlar

granzat

Üye
Son versiyon ile gelecek. Garanti kapsamında teknik servisler çoğu zaman kullanıcıların ulaşamadığı güncellemeleri yapabiliyorlar ki bu durum cidden sinirimi bozuyor. Telefonları Flash'lama olayına çoğu zaman karşı olsam da garantisi biten/olmayan telefonlar için tek yöntemmiş gibi görünüyor. Ben yine de tavsiye etmem.

ersinaslan

Üye
tmm dır arkadaslar bende yolladım ınsllh sesımız duyarlar

ayhanseda

Üye
ben yeni v40 güncellemesini yaptım hard format falan da attım ama kinetik scrolling özelliğini bi türlü göremiyorum menü ayarlarından falanmı oynuyacaz acaba ben iphone benzer bir kaydırma bekliyordum yanılıyormuyum acaba arkadaşlar

Aynı soruyu ben soracaktım, acaba yapabilen var mı?

Progressivity

Progressivity

Üye
ana menüde ve uygulamaların birçoğunda yok KS, belli bazı liste şeklindeki menülerde var sadece

yankef

yankef

Üye
kinetik scrolling nedir nasıl bişeydir tam olarak anlayamadım ben daha açık bi şekilde anlatabilrmisniz? :S

Law_332

Üye
s/a ben v50.. yükledim Kinetik scrolling ne oluyor tam anlatırmısınız Yüklediqim güncellemede bu VaRMı Cwp Lütfen Tessekkürler

ca_sus

Üye
bende yolladımmmmmm :D

yare1815

yare1815

Üye
yolladım kardeşim ben bu konu yu yeni gördüm tam destek yüzde yüz destek v60 dört gözle bekliyorum

Üst Alt