Temel Office Paketi+Quick Office 6

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
linkini nsl yapıyoruz nsl rapide veriyoz dosyaları?
neyse sana baştan anlatayım..konun neyle ilgiliyse forumda o bölümü açıyorsun..en yukarda yeni konu aç butonu var ona tıklıyorsun..yeni bir sayfa açılır en başa konunun adını yazıyorsun sonra aşağı boş yere açıklamalar yapacaksan yapıyorsun yine hemen altta image.. üzerinden siteye resim eklemek istiyorsanız tıklayın var eğer resim koyacaksan o linki tıklayıp resmi gönderiyorsun onun linkini yukarda yeşil bir tuş var ona tıklayıp yapıştırıyorsun sonra yükleyeceğin programı bir upload sitesine benim tercihim 4shareddir yüklüyorsun onun verdiği linki konunun altına ekleyip konuyu aç butonuna basıyorsun bu kadar..

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
tamam saol bende rapid yada neyse oraya nasıl vercemizi soruyordum az çnce yaptım seni de yordum saol kusura bakma :)

ungood20

ungood20

Üye
sertifika sorunu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

themanyak

Üye
eyvallah kardeş bu hatayı bende alıyordum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..

hk066

hk066

Üye
sağol dostum

Scudrox

Scudrox

Üye
Ben signsis le sertifikaladım ama yükleyince "kısıtlanan sertifika" hatası alıyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben signsis le sertifikaladım ama yükleyince "kısıtlanan sertifika" hatası alıyorum.
o zaman aldığın sertifikada hata var..kendi telefonuma kurmadan buraya konu açmıyorum arkadaşlar,önce kendi telefonumda deneyip sonra buraya konu açıyorum..

Scudrox

Scudrox

Üye
o zaman aldığın sertifikada hata var..kendi telefonuma kurmadan buraya konu açmıyorum arkadaşlar,önce kendi telefonumda deneyip sonra buraya konu açıyorum..

Sertifikalarımda hata yok daha önce başka programlarıda onlarla sertifikaladım halada sertikalıyorum. Ben programı başka bir siteden bulup yüklemedim ama maalesefki Demo,yeni belge oluşturulmuyor. Neyse saol yinede dostum :bye2:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sertifikalarımda hata yok daha önce başka programlarıda onlarla sertifikaladım halada sertikalıyorum. Ben programı başka bir siteden bulup yüklemedim ama maalesefki Demo,yeni belge oluşturulmuyor. Neyse saol yinede dostum :bye2:
yeni belge oluşturmadığından emin misin ben oluşturabiliyorum da..beceremeyince suçu başkasına atmak kolay değil mi?

by_byk

Üye
nasıl sertifikalatcaz ben anlamdım yardım edermisiniz ??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl sertifikalatcaz ben anlamdım yardım edermisiniz ??
güzel kardeşim sitede sertifikalama ile ilgili yüzlerce konu yukarda arama butonuyla ararsanız daha kolay ulaşırsınız..

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor neden anlamadım kendime ait sertifikada aldım ama sertifikalıyom olmuyo bi yardımcı olursan yada başka bi program koyarsan süper olur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim yükleme ayarlarından tümü yapın..benim telefonumda kurduğum program..

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
aynen hepsini kontrol ettim başka ne yapmalıyım yeni bi program mı ne önerirsin acaba

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sende kurulu olan bir office programı var mı?

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
Bilmiyorum yok galiba benim kurmaya çalıştıklarımda kurulmadı zaten

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla bunun kurulması lazım..başka programda bulamadım..

Üst Alt