Temel Office Paketi+Quick Office 6

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Temel Office Paketi+Quick Office 6
Arkadaşlar ben 5800 a yazılım versiyonu olarak 31 i yüklemiştim..Sonra Office i yükleyim dedim ama Ana Menüdeki İndirme ile bağlandığımda Office güncellemesi yoktu..sitedeki ve diğer sitelerdeki verilen bütün office programlarını denedim ama sonuç alamadım..En son bir yerde buldum ve yükleyebildim..Şu an sorunsuz kullanmaktayım..Şimdi gelelim nasıl yükleyeceğinize..aşağıda vereceğim linkten programı indireceksiniz..rar dosyasının içinde iki tane program olacak..first ve second for install diye bunları sertifikalayıp önce first yazanı sonrada second for install yazanı telefona kuracaksınız..kurunca programı açın sizden kayıt olmanızı ister emailinizi girin ve bağlanmaya çalışın sonra iptal deyin ve sorunsuz kullanın..ben bu sorunu böyle çözdüm sadece 5800 ve N97 için değil diğer telefonlardada kullanılabilir..Temel office paketidir telefonunuzda office yüklü olmaması gerekiyor...önce temel paketi yükleyin diye problem yaşayanlar bunu yükleyebilir..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: IIDaywalkerII, menderes27, cesur35 ve 88 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eline sağlık.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil...

gliseraldehit

Üye
5800 xm navigation edition da denedim hata verdi calismadi. yinede tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikalaman lazım onu belirtmiştim..benimki de navigation edition..

gliseraldehit

Üye
xsign .net 1.3 ile sertifikaladim. sen nerde sertifikalattin?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynı programla sertifikaladım ve sorunsuzca kurdum..

gliseraldehit

Üye
enteresan valla sana zahmet signed olanida gonderebilirmisin bi dunya office denedim hic birini calistiramadim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
siteye konu açmıştım..

gliseraldehit

Üye
imobile den sertificalayinca calisti saol birader

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil...

ebrumora

Üye
sertifikalandırma nasıl bişi? nasıl yapılıyo hiç bilmiom yardım edebilirmisiniz??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş sitede var şimdi işim var siteyi bir ara..

thekyph

thekyph

Üye
Kardeş yüklüyorum ama sertifia tarafından kısıtlandı diyor. Telefonumda sertifka var tüm programları kurabiliyorum. Ama bunda ilk pakette hata veriyor? neyapabilirim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeş yüklüyorum ama sertifia tarafından kısıtlandı diyor. Telefonumda sertifka var tüm programları kurabiliyorum. Ama bunda ilk pakette hata veriyor? neyapabilirim?
sertifika tarafından kısıtlandı diyorsa yükleme ayarlarından program yükleme seçeneklerini tümü yapacaksın..ben kurdum ve kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım..

Progressivity

Progressivity

Üye
teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş office eksikliğini aynı şekilde bende yaşıyordum bu iyi geldi :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol mümün..

Progressivity

Progressivity

Üye
hocam ismimin orjinalini sen nerden biliyorsun ayıptır sorması :D

Progressivity

Progressivity

Üye