Temel Office Paketi+Quick Office 6

Sponsorlu Bağlantılar

YsF_90

YsF_90

Üye
Allah razı olsun gerçekten faydalı ve güzel program kurdum sorunsuz...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya bazıları kuramıyor bazıları kuruyor..

minotoman

Üye
merhaba programı ındırdım. ama ifirst yazanı telefona yukleyemıyorum hata verıyor ne yapmalıyım?... telefonumda sertıfıka da var baska programları kurdum ama bu olmadı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunda sertifika olması fayda etmez programları sertifikalayacaksın..

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
telefonda hellox war bütün herşeyi kuruyorum + bu olmuyo bunuda bilgisayardaki sertifika programıyla sertifikalandırdım hemde kendime özel sertifika filan almıştım yapıyom 2 sinide sertifika tarafından kısıtlanıyor diye gıcık bi hata alıyorum bilenler help ben istiyorum kli telefonda doc dosyalarını açsın bilenler yardım edebilirmi bütün office belgelerini açmak istiyorum yani lütfen yardım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim netten bir araştır quickoffice 4 le başlayan prolar var indirip bir dene..inan senin çektiğin sıkıntıları bende çekmiştim bunu bulup hallettim..belki enin telefonuna uyacak pro bulursun..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ilk sayfaya office 4 sürümünü koydum temel paketi yükleyemeyenler onu denesin..

Türkün_Dostu

Türkün_Dostu

Üye
tamam kardeşim allah razı olsun hemen deniyorum çok saol olcakmı bakalım ¿

ohh beee allah razı olsun sonunda oldu sen olmasan ne olacak bizim halimiz :)

çok nadir bulunan bir insansın :D

kardeş şimdide lisans istiyor :D

tamam onuda çözdüm office uyugulamaları bölümünde bazı programlar var office premium diye filan onun craki war onu yapın oluyor :)

bunun sürümü düşük quiq office sitesini buldum 30 gün deneme süresimi neydi wardı ***** filan war bende belki süresiz yaparım sonra ek programlarla güncellicem bakalım olacakmı

arkadaşlar bu siteden try deyin orda buy uprage try yazıyo try deyin telefon modelinizi seçin ordan indirin oluyo yükleniyor

arkadaşlar bu siteden try deyin orda buy uprage try yazıyo try deyin telefon modelinizi seçin ordan indirin oluyo yükleniyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
office 4 ü kurduysan üstüne v6 altıyı kur..

erkantan2000

erkantan2000

Üye
thanks

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sende sağol kardeşim..

senarist99

Üye
Bu sertifikalama olayı nasıl oluyor?

fharuk

Üye
mis gibi çalışıyor vallahi..ellerine sağlık..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sende iyi günlerde kullan..

chief

Üye
2 dosyanın unsigned olanları yokmuydu . yüklediğin programlar zaten signed yapılmış ama senin telefonun için. bundan dolayı diğer kullanıcılarda sertifika kısıtlama gibi hata veriyo.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2 dosyanın unsigned olanları yokmuydu . yüklediğin programlar zaten signed yapılmış ama senin telefonun için. bundan dolayı diğer kullanıcılarda sertifika kısıtlama gibi hata veriyo.
anlamadım..ben signedlı vermedim arkadaşım..sen öyle zannediyorsun..

kutukak

kutukak

Üye
Teşekkürler

gnzose

Üye
.first ve second for install diye bunları sertifikalayıp önce first yazanı sonrada second for install yazanı telefona kuracaksınız

sertifika alma nasıl yapılıyor?

evet sertifika kısıtlama hatası veriyor. bununla ilgili yardımınız?..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifika alma nasıl yapılıyor?

evet sertifika kısıtlama hatası veriyor. bununla ilgili yardımınız?..
aldığınız sertifikada bir hata var..

***nicksiz***

***nicksiz***

Üye
first olanı yüklemeye çalıştığımda başta "uygulama sadece geliştirme amaçlıdır,bu uygulamayı yüklemeniz cihazınızda ciddi sorunlara neden olabilir" yazdı,bende yüklemekten vazgeçtim, daha alalı 2 gün oldu korktum valla :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
first olanı yüklemeye çalıştığımda başta "uygulama sadece geliştirme amaçlıdır,bu uygulamayı yüklemeniz cihazınızda ciddi sorunlara neden olabilir" yazdı,bende yüklemekten vazgeçtim, daha alalı 2 gün oldu korktum valla :)
iyi o zaman yükleme..

Takipçi Satın Al

Üst Alt