http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...-07-2009-tarihiyle-degistigi-icin-238118.html burdan alabilirsin..sertifikalandırmak nasıl oluyor, kusura bakmayın bu konu hakkında pek bir bilgim yok
ben kendim şu an kullanıyorum..hem de telefonum son versiyonda..sertifikanda sorun olabilir..arkadaşlar ben proğram ayarlarından tümü dedim ve sertifikalandırdım yinede sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor. Biede proğram zaten signed li doğrusu anlayamadım.
arkadaşlar ben proğram ayarlarından tümü dedim ve sertifikalandırdım yinede sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor. Biede proğram zaten signed li doğrusu anlayamadım.
sertifika tarafından kısıtlandı diyorsa yükleme ayarlarından program yükleme seçeneklerini tümü yapacaksın..ben kurdum ve kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım..
)sen de sağol kardeşim..Zaten tümü seçiliymiş kardeş, yinede önerin için saol. Bu ve diğer paylaştığın konular için ayrıca teşekkürler)

o zor Gökhan sen konuyu gönder..resmini,tam adını,linkiyle birlikte gönder yöneticiler açar..saol nadir eline sağlıkdeniyorum....
--------------- Ekleme ---------------
bu arada konu açmak için verdiğin sayfa bulunamadı diyo ayrıca link olarak değil de direk konuyu nsl açıyoruz tıklayınca hemen indiriyoruz ya rapide falan gerek kalmadan