Temel Office Paketi+Quick Office 6

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arasıra profilini kontrol et istersen..

heryusin

Üye
arkadaş ben kurmak üzre dediğiniz işlemleri yaptım: uygulama yöneticisinden de tümü seçeneğini seçmeme rağmen: sertifika yüzünden kısıtlanıyor diye bir hata veriyor nasıl çözebilirim?

Progressivity

Progressivity

Üye
programı sertifikalandırdın mı peki

heryusin

Üye
sertifikalandırmak nasıl oluyor, kusura bakmayın bu konu hakkında pek bir bilgim yok

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
arkadaşlar ben proğram ayarlarından tümü dedim ve sertifikalandırdım yinede sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor. Biede proğram zaten signed li doğrusu anlayamadım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben proğram ayarlarından tümü dedim ve sertifikalandırdım yinede sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor. Biede proğram zaten signed li doğrusu anlayamadım.
ben kendim şu an kullanıyorum..hem de telefonum son versiyonda..sertifikanda sorun olabilir..

Progressivity

Progressivity

Üye

en garantisi HelloOX programıyla hackle telefonunu olsun bitsin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olabilir..

thekyph

thekyph

Üye
sertifika tarafından kısıtlandı diyorsa yükleme ayarlarından program yükleme seçeneklerini tümü yapacaksın..ben kurdum ve kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım..

Zaten tümü seçiliymiş kardeş, yinede önerin için saol. Bu ve diğer paylaştığın konular için ayrıca teşekkürler:))

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

rheine

Üye
sagol usta, bu program beni icin cok lazim ,umarim calisir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende işe yarıyor sertifikalaman lazım..

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
saol kardeş bunu arıyordum uzun zamandır

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
nadircim bu proları nsl sertifikalıyoruz acaba ben yapamadım da o verdiğin çince siteden de yapamadım açılmadı tlf 5800sighned versiyonu varsa koyarsan çok memnun olurum duacın olurum yoksa da detaylı anlatsan da olur ha bu arada konu açma yardımına bak demişsin ama yardımı da bulamadım nsl oluyor bu işler yaw !!:agla

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
saol nadir eline sağlık :oke: deniyorum....

--------------- Ekleme ---------------

bu arada konu açmak için verdiğin sayfa bulunamadı diyo ayrıca link olarak değil de direk konuyu nsl açıyoruz tıklayınca hemen indiriyoruz ya rapide falan gerek kalmadan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
saol nadir eline sağlık :oke: deniyorum....

--------------- Ekleme ---------------

bu arada konu açmak için verdiğin sayfa bulunamadı diyo ayrıca link olarak değil de direk konuyu nsl açıyoruz tıklayınca hemen indiriyoruz ya rapide falan gerek kalmadan
o zor Gökhan sen konuyu gönder..resmini,tam adını,linkiyle birlikte gönder yöneticiler açar..

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
linkini nsl yapıyoruz nsl rapide veriyoz dosyaları?

Takipçi Satın Al

Üst Alt