Temel Office Paketi+Quick Office 6

Sponsorlu Bağlantılar

recepkoyuncu

Üye
be deneme sürümü lisansı ilacı yokmu bunun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim register i açıyorsun rastgele bir email adresi yazıyorsun bu kadar..

imamramazan

imamramazan

Üye
arkadaşlar ben bu konulara biraz yabancıyım ama sizlerden ricam bana yardım edin.5800 navigation edition var bende internetten telefona bir sayfa indirdim sayfanın uzantısı ( doc ),telefona iniyor ama açmıyor açamıyorum bunun için ne yapmam lazım.selamlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
verdiğim programları indirip kur işte..

asik2525

Üye
allah razı olsun kardeşimm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın canım..

msdef

msdef

Üye
Telefonu ilk aldığımda içinde bir office programı vardı,
1.sorum: bu Temel paketi bunun üstüne mü kuruyoruz?
2.sorum: Eğer kurmuyorsak bu üstünde gelen programları nasıl telefondan kaldıracağız?
3.sorum: Telefonla gelen program kendini bedava olarak "Quick office AM 5.02" ye yükseltiyor, e-mail isteyip register ediyor, Temel paket bu mu oluyor?
Şimdiden teşekkürler

XpressMusic.00

XpressMusic.00

Üye
saol hacı..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonu ilk aldığımda içinde bir office programı vardı,
1.sorum: bu Temel paketi bunun üstüne mü kuruyoruz?
2.sorum: Eğer kurmuyorsak bu üstünde gelen programları nasıl telefondan kaldıracağız?
3.sorum: Telefonla gelen program kendini bedava olarak "Quick office AM 5.02" ye yükseltiyor, e-mail isteyip register ediyor, Temel paket bu mu oluyor?
Şimdiden teşekkürler
bunu indirip içindeki 2.ci parçayı kur..telefonda kurulu ofisi kaldıramazsın..

camecula

camecula

Üye
Teşekkürler yararlı bir çalışma :good:

hakan karakaya

Üye
Mübarek sanki konu sertifikalama konusu... Office paketini kullanıpta doğru düzgün yorum yapan nerdeyse yok. Benim sorunum şu; Telefona şarkı sözleri atıyorum ama metindeki ı,ü,ş,ğ ç harfleri başka karakterlere dönüşüyor.
Bunun sebebi nedir bi yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkçe karakterleri desteklememesi..sertifika almak zorundasın canım istemiyorsan yüklemezsin..

hakan karakaya

Üye
Nadir hocam, sertifikam var, aldım onu sorun yok. Bilgisayarda metin belgesine (txt)şarkı sözü koyuyorum. Bunu tele atıyorum, türkçe karakterler bozuk çıkıyor. Text uzantılı dosya kullandığım içinmi böyle oluyor yada telefonda gereken bir programmı eksik? İlgilendiğin için allah razı olsun.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefon Türkçe karakter desteklemediği için oluyor..

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar 5800 cihazıma quick office kurmakistıom hepsini denedim ama sertifika hatası veya desteklenmıo gibi şeylerle karşılaştım ben sertifika muhabbetini bilmiyorum nasıl olcak bu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitemizde opda diye aratırsan öğrenirsin..

orhaan48

orhaan48

Üye
Nadir arkadaşım çok teşekkür ederim emeğine sağlık ben indirdim ve başarı ile kurdum benim için çok önemliydi çünkü kendi şirketimizin kayıtlarını tutuyorum ve bu kayıtlar için ofisimde mahkum kalmıycam artık yani daha önce dosyalarım için ya diz üstü pc imle dolaşıyodum yada koşarak işyerime gitmek zorunda kalıyodum şimdi bu dertten kurtuldum sayenizde emeğinize sağlık. bu arada birde Nadir arkadaşım sitede bir çok proğramdan faydalanıyorum ama üzücü bir şeyki bazı densizler 5800 hakkında aslı astarı olmayan iftira içeren sözler yazıoyorlar aslında onların kedi misali ulaşamadıkları ciğere mundar dediklerini biliyorum ama genede üzücü bir durum bu.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
programı iyi günlerde kullanın..tercih meselesi be hocam bende çok kullandım şimdi kullanmıyorum..tabii ki herkes düşüncesinde özgürdür..siz seviyor olabilirsiniz başkası sevmiyor olabilir..sonuçta Nokia'nın telefonu sizin dert etmenize gerek yok..

nervous.06

Üye
QuickOffice_4.2.368_S6050.rar (4.62 MB (Megabyte), 2726x kez indirildi) indirdim sorunsuz kurdum ama yeni belge oluşturmak istediğimde uygulama lisansı yok bu özellik için lisans satın alacakmısınız yoksa devam mı edecekmisiniz diye bi yazı cıkıyo bu lisans sorununu nasıl hallledecegim yardım lütfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikinci programı kuracaksınız..

Üst Alt