menüye gireceksin settings den languageye basacaksın orda uğurcan ya da melahat görünür onu seçeceksin Türkçe olur..merhaba nadir kardeş,
çok teşekkürler yardımların için kusura bakma yeni bağlanabildim...
Ben programı çalıştırabiliyorum,yalnız ingilizce umarım kısa sürede çözerim.
tekrar tekrar teşekkürler

sen de sağol kardeşim..çok sağol
bu izaha rağmen kuramayan bir sürü kişi oldu..Teşekkürler...detaylı izah etmissin...bu izaha göre kurmam lazım...

en güncel harita bu maalesef,çıkınca koyarız şüphen olmasın..bu program için yeni harita çıktı mı?
en güncel harita bu maalesef,çıkınca koyarız şüphen olmasın..
öyle birşey varsa paylaşır mısın?sağolasın, ndrive için başarsoft haritası da var galiba o yüzden sordum...
iyi günlerde kullan kardeşim..Teşekkürler sorunsuz yükledim denemek için sabırsızlanıyorum.
öyle birşey varsa paylaşır mısın?
muhtemelen satacaklardır,İnşallah öyle olmaz ama zor..yapacak birşey yok..NDrive ın kendisinin gücellemesini bekleyeceğiz..burada gördüm:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeşim gps ye bağlanman için önce açık bir yerde olacaksın..ikincisi konumlama yöntemlerinden tümleşik gps yi seçeceksin..konumlama yöntemleri ayarlarda olur..açık alanda bir kez bağlanırsan diğer seferlerde bağlanman kolay olur..ya bişey sorcam yeni başlık açmak istemedim ama hangi programı yüklersem yükliyim bi türlü gps e bağlanıp da navigaasyonu başlatamıyorum nedendir gps simgesi çıkıyo ama hiç bir programda olduğum yeri bulmuyor![]()
ole yaptım zaten ama bulmadı bomboş açık alanda bile aynı sürekli arıyor diyokardeşim gps ye bağlanman için önce açık bir yerde olacaksın..ikincisi konumlama yöntemlerinden tümleşik gps yi seçeceksin..konumlama yöntemleri ayarlarda olur..açık alanda bir kez bağlanırsan diğer seferlerde bağlanman kolay olur..