5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

drmmr14

Üye
üstadım sıkıntımız şu yönden:
10 gün önce aldım cihazı ve ürün kodu : 0579269
güncelleme bölümüne geldiğinde de v31 versiyonunu görmüyo cihaz. kodunu değiştirmek de istemiyorum.
içindeki versiyon v30 ve bildiğim kadarıyla v30 ve v31 in şarj süresi olarak pek bi farkı yok.

--------------- Ekleme ---------------

genpa garantili aldım ürünü o yüzden kodunu değiştirmek istemiyorm...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
üstadım sıkıntımız şu yönden:
10 gün önce aldım cihazı ve ürün kodu : 0579269
güncelleme bölümüne geldiğinde de v31 versiyonunu görmüyo cihaz. kodunu değiştirmek de istemiyorum.
içindeki versiyon v30 ve bildiğim kadarıyla v30 ve v31 in şarj süresi olarak pek bi farkı yok.

genpa garantili aldım ürünü o yüzden kodunu değiştirmek istemiyorm...
kardeşim kodun değişmesinde bir sakınca yok..son sürümü yüklemen için değiştir yükleyince tekrar değiştirirsin..benimkinin koduda aynı seninkiydi.

drmmr14

Üye
nokia software updater mi yoksa phoenix mi tavsiye edersin?

mrtreis06

Üye
valla arkadaşlar mesajlaşıyorum her özelliğini yeri gelince de kullanıyorum 3 gün rahat gidiyor.

drmmr14

Üye
nadir üstad senin yeni aldığın batarya çin orjinali mi yoksa nokia orjinali mi?

fatih82

fatih82

Üye
arkadaşlar elinizdeki telefon fabrika gibi mübarek benim telim normal tel özelliklerini kullanırsam batarya 4 gün garanti gidiyor telde garmin kurulu ancak garmini kullandığımda 1 gün dahi gitmiyor radyo dinlersenin en fazla 8 yada 10 saat gidiyor mp3 çalarını hiç dinlemedim ama bir batarya 1.5 yıldan evvel ölmez daha önce n95 im vardı 2 yıl kullandım ve şarjı ilk aldığım gün gibidi yani tellerden verebileciği şeyden fazlasını bekliyorsunuz

isbara_alp

Üye
oyun falan oynarsam 3-4 saate yarı yarıya düşüyor fazla kurcalamazsam 3 gün rahat gidiyoz tüm gün msj laşıyorum bazen 2 gün acan gidiyor

arkadaslar şöyle bir durumda var düz ekran koca ekran herşey ekranda oluyor pilin az gitmesi gayet normal sizlere bir önerim var tuş titreşimini kapatın her bastığınızda titremesin ve tuş sesini kapatın biraz farkeder titreşim açık olursa 2 gün bile gitmez hemen biter

bende de sıkıntı var msj yazarken 2.sayfaya geçince ağırlaşıyor yazması buna sinir oluyorum arada sırara resetliyor kendini ekran kapaıyor bikaç saniye sonra ototmatik açılıyor 24 saat açık bıraktığım için olabileceğini düşünüyorum ama genel olarak çok memnunum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
oyun falan oynarsam 3-4 saate yarı yarıya düşüyor fazla kurcalamazsam 3 gün rahat gidiyoz tüm gün msj laşıyorum bazen 2 gün acan gidiyor

arkadaslar şöyle bir durumda var düz ekran koca ekran herşey ekranda oluyor pilin az gitmesi gayet normal sizlere bir önerim var tuş titreşimini kapatın her bastığınızda titremesin ve tuş sesini kapatın biraz farkeder titreşim açık olursa 2 gün bile gitmez hemen biter

bende de sıkıntı var msj yazarken 2.sayfaya geçince ağırlaşıyor yazması buna sinir oluyorum arada sırara resetliyor kendini ekran kapaıyor bikaç saniye sonra ototmatik açılıyor 24 saat açık bıraktığım için olabileceğini düşünüyorum ama genel olarak çok memnunum
5800,5530 ve N97 Fun Club a bekliyorum hepinizi..son versiyonu yüklersen hiçbir sorunun kalmaz kardeşim..

birde arkadaşlar http://www.maxicep.com/symbian-os-v...ersal-original-temasi-242710.html#post1541496 burdan bu temayı indirin kurun orjinal tema pili fazla harcamıyor..konunu reklam falan yapıyorsun demeyin deneyin..

drmmr14

Üye

tuş titreşiminin ve ekran ışığının şarjı bu kadar yiyeceğini düşünmemiştim 1 gün giden şarj otomatik olarak 2 güne çıktı

çok sağolasın hocam..

ysrkvs

ysrkvs

Üye
benimde aynı şekilde şarj problemim vardı ve bu konuyu şimdi okudum ve ekran ışığı en yükseğe yakındı baya kıstım ve tuş titreşim seviye 2 deydi onuda kapattım bakalım şarj performansı nasıl gidecek. bunlar açıkken gece takıp sabah alıyordum ve hergün bitiyordu. inşallah şimdi 2 gne çıkarda rahatlarım.. bide şunu söylemekte fayda tüm gün boyunca msj yazıyorum önceki tlfnumunda şarjı aynı şekilde gidiyordu sanırım sorun benim fazla msj yazmamda :=)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benimde aynı şekilde şarj problemim vardı ve bu konuyu şimdi okudum ve ekran ışığı en yükseğe yakındı baya kıstım ve tuş titreşim seviye 2 deydi onuda kapattım bakalım şarj performansı nasıl gidecek. bunlar açıkken gece takıp sabah alıyordum ve hergün bitiyordu. inşallah şimdi 2 gne çıkarda rahatlarım.. bide şunu söylemekte fayda tüm gün boyunca msj yazıyorum önceki tlfnumunda şarjı aynı şekilde gidiyordu sanırım sorun benim fazla msj yazmamda :=)
evet mesaj yazmak,oyun oynamak ve telefonla görüşmek şarjı çabuk bitiren şeylerdir..

fonbir

Üye
Arkadaşlar 5800 batarya sorunu var bende mesaj yazmam o kadar konşmamda müzikte dinlemem boş telefonla uğraştığımda veya gps de az dolaşıyorum çok deil hemn düşüyor 4-3 çizgiye 1-2 gün anca gidiyor ve mobil tv izlediğimde 2 saate fln bitiyor bataryadamı sorun var acaba ? ne yapmam lasım yeni bataryamı alayım yoksa bir yöntemi varmı

Benim telefonumun 1 gün içinde 3 defa şarjı bitti. Müzik çalar süreklik açıktı ve Youtube'dan video izliyordum.

Ovi Store'da telefonunuzun kullandığı gücü gösteren bir program var onu yüklereyek bakabilirsiniz. Değerler şu:

Telefonda müzik çalıyor olsun, ekranın açık hali kapalı haline göre 15 kat daha fazla batarya tüketiyor.
İnternetten (wlan ile) video izlemek telefonunun bekleme durumundaki güç tüketiminin 40 katı.

Ben bu telefonu aldım ama cebimde dursun birisi arayınca konuşayım diye değil. En ince ayrıntısından en ince özelliğine kadar her şeyini kullanıyorum. Çektiğim fotoğrafları ve videoları anında Facebook'a gönderirken alış veriş yaparken GPS ile gideceğim yerleri buluyorum. Hava durumuna bakarken, adım sayacı ile yürüdüğüm mesafeyi ölçüyorum. Görüşme yaperken de tüm arkadaşlarımı konferansa alıp o şekilde görüşüyorum. Şarjım 1 günde bitiyor.

Telefon cebimde duracak olsaydı Nokia 5110 alırdım.

memoli_091

memoli_091

Üye
bndede aynı sorn war. peq kullanmama rağmen en fazla 3gün gidio.şimdi yeni orjinal bi batarya mı almalıyım_?.eskisi öldümü?

memoli_091

memoli_091

Üye
ama her 2güne bir tlfonu şarza takmak rahatsz edici bi durum.zaten gps ye hiç karsmıorum bile; şarz fullken 5-6 dk gpsyi açm akşama yetişmio telefon.weya şarzım fullken bi 5dk tlfonla görüşim bide 1 saat müzik açınca şarzım 1 tane kalıo.bnde bu saatten sonra şarzını tam bitrp 12 saat şarzda bıraksam işe yarar mı_??

Ve-ReM

Ve-ReM

Üye
Telefonu çok zorlamayın şarjı çok gitsin bea :D

ysrkvs

ysrkvs

Üye
valla ben arkadaşların tavsiyelerine uydum. dediğim gibi gün boyu sürekli msj yazıyorum şarjım her gün bitiyordu. ışık sensörünü kıstım ve tuş titreşimlerini kapattım şarj yarı yarıya fark etti 2 katına çıktı şaşırdım bu kadar etkilemesine gerçekten. bilsem daha iyi yapardım öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. şarj problemim var diyenlere tavsiyedir deneyin. ama sunuda unutmayım tlfn sürekli elinizden düşmezse(benim gibi) 2 günde bi şarja takmak zorunuza gitmesin.

Progressivity

Progressivity

Üye
dokunmatik ekran titreşimi çok farkettiriyor tamamen kapatın mümkünse ve arka planda çalışan uygulamaları
ayrıca ışık sensörüde daha önce bahsedildiği gibi çok farkettiriyor, şebeke bağlantı tipi 3g kullanmıyorsanız gsm de kalsın son olarakta garmin kullananlar için arkaplanda çalışan 2 adet dosya var onların silinmesi lazım bu konuda ayrıntılı bilgiyi forumda bulabilirsiniz zaten

Takipçi Satın Al

Üst Alt