Taklitçi ve Hırsız Sitelerden Size Gönderilen Özel Mesajlar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Bence Pm sistemin komple kaldıralım. Hiç uğraşmayız :ehe

Symbiont

Üye
Eh yani Adem Abi Pm Sistemi Bence Kalkmamalı diyelim mesaj sınırı olmalı aktiflik sınırı olmalı ama yöeticilere atabilmeliler

ısland

Üye
salla

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda onu tartışıyoruz Levent. Muhtemelen PM'lere yüksek bir rütbe sınırı gelecek.

Symbiont

Üye
Azıcık Şu siteye küfür Dayayım :ehe (nasıl olsa ip ban atar lar modemi restlerim)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Albay sınırı gelsin :eller: :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Siteye girip küfretmeyin arkadaşlar. Bizim karşı durduğumuz şeyi başkalarına yapmayalım. O onların basitliği.

Symbiont

Üye
oha enes ne yaptın binbaşı yeter bence

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ne binbaşısı yahu. Şu anda sınır 50 mesaj. Bunu 100 mesaj civarına çıkarmayı tartışıyoruz :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Salih abi sonuna maxicep ekle 1. Sırada o geliyor :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya bu adamlar ne yapar eder 100 mesaj atarlar yahu..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu gelen geçen buraya yazıyor konu amacından sapıyor bu konunun kilitlenmesini istemiyorum dağılalım artık :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
kaybol bi daha sakın buraya gelme :kop: ne kadar güzel bie açıklama .:ehe Arkadaşlar boş verin uğraşmayın bu tip insanlarla ..

akula

akula

Üye
ya hu biraz pc başından ayrıldım konu uçmuş :D

haltie

haltie

Üye
:hmmm

zibidi39

zibidi39

Üye
valla adem abı sewgı saygı karın doyurmuyoeger adamlar bana gunluk sıgaramı ve ıkı bıra parası verıp e bıde akbıl verıceklerse ben gıderım bastan soyluyom :D:D

bu arada o kolpa sıte admınlerı gezınıyodur bu sıtede muhakkak okuyodur bu yorumumuda koçum nıckıme ıyı bak derım

ZİBİDİ daaadırım mekanınızı ayık olun :D

Üst Alt