Nokia N97 firmware 2.0 (v20.0.005) Çıkış Tarihi ve Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Adem47

Üye
dalgamı geciyon sen bizimle arkadaşım hani çıkmıştı yine aynı sürüm görüyorum 11.0.021
arkadaşım benim tlfye şuan yüklüyor senin tlf product codesini değiştirmen lazım bunu yap seninkinide görür
0576357: RM-505_EMEA_TURKEY_QW Black
0576458: RM-505_EMEA_TURKEY_QW White

mtezcan

Üye
dalgamı geciyon sen bizimle arkadaşım hani çıkmıştı yine aynı sürüm görüyorum 11.0.021

guncelleştirme çıktı diyen arkadaş aloooooo sana diyorum nerde cıktı

--------------- Ekleme ---------------

nasıl yacam nereye yazacam bunu anlatabilirmisin lütfen

ertosun

Üye

phora

Üye
0576357 product koduna güncelleme çıktı. Nemesisle product kodu değiştirip yükleyebilirsiniz.
Çıkmaz diyenlere kapak oldu sanırım :)

mtezcan

Üye
0576357 product koduna güncelleme çıktı. Nemesisle product kodu değiştirip yükleyebilirsiniz.
Çıkmaz diyenlere kapak oldu sanırım :)

Valla sagolun arkadaşlar cok yardımcı oldunuz değil v20 v30 u bile yukledim !
biraz yardımcı olsanız acıklamalı yazsanız product code yi nasıl değiştirecez mesela halen daha benim tel guncelleme yok diyor.
Tesekkurler

rasmik18

rasmik18

Üye
arkadaslar tebrıkler gerek kalmadı 20.0.005 se odan daha ıyı frım ware geldı bugun cıkdı gırın yukleyın nokiadan trden degıl nokia.com dan yanı avropadan 20.0.019 super bı frım ware ya kacırmayın arkadaslar

butun n97 eksıklerı cıktı ortadan sımdı n97 20.0.019 daha butun telerden ozlelıkle fark fark gecıyor arkadaslar

evet arkadas hemde nasıl kapak oldu ya oley super oldu ya

evet arkadas hemde nasıl kapak oldu ya oley super oldu ya

gaziliyavuz

Üye
arkadaslar hasretimiz bitti bn bu aksam 20.2.019 versyonunu pc dn yükledim cok memnunum :)

uğur55

Üye
arkadaşlar firmvare 20.0.019 u yükledim şuana kadar bir problem yok ve süper çalışıyor ve hiçbirşeyi yedeklemedim hatta sim kartımda cihazın içerisindeydi en ufak birşey bile silinmemiş artı fazlası var güvenle yükleyebilirsiniz... n97 dim sonunda birşeye benzedi hadi kolay gelsin :pro:

mtezcan

Üye
arkadaşlar firmvare 20.0.019 u yükledim şuana kadar bir problem yok ve süper çalışıyor ve hiçbirşeyi yedeklemedim hatta sim kartımda cihazın içerisindeydi en ufak birşey bile silinmemiş artı fazlası var güvenle yükleyebilirsiniz... n97 dim sonunda birşeye benzedi hadi kolay gelsin :pro:

Arkadaşım arkadaşlar siz yuklediniz ama ben yukluyemedim beceremedim yapamadım.ayrıntılı anlatsanızda bende yuklesem. cihazı Tr turkcell den aldım, şu anda libya dayım burda oldugum için mi acaba olmuyor. Bir yardımcı olsanız anlatsanız programlarmı yapacaz product code değişecek felan diyorlar nerden değiştircez ...
Yardımlarınızı bekliyorum.
Tesekkurler

product code değiştirmek lazım diyorlar forum içinde gercektende değişecekmi ? değişmesi lazımsa nasıl değiştircez ne kadar duyarsızsınız yaaa bir yardımcı olmuyorsunuz..
herkesin yazdıgı benim tel guncellendi benimki guncellendi

uğur55

Üye
:hmmmarkadaşım NEMESİS SERVİCE SUİTE diye bir program var product kodunu bu programdan kolayca değiştirebilirsin :oke:. şuanda elimde yok oyüzden sana upload edemiyorum

mtezcan

Üye
bende yükledim.. süper olmuş :))))))))))

nasıl yukledin herkes bende dahil sizin kadar bilgili değiliz bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

:hmmmarkadaşım NEMESİS SERVİCE SUİTE diye bir program var product kodunu bu programdan kolayca değiştirebilirsin :oke:. şuanda elimde yok oyüzden sana upload edemiyorum

Nemesis Service Suite Beta 1.0.38.15 (zip file,6.95 MB)

Bu sürümü indiriyorum arkadaşım doğrumudur ?

uğur55

Üye
aynen kardeşim product code yi 0576357 yap

mtezcan

Üye
teşekkurler ugur55 sorunum cozuldu guncellemeyi yaptım.
ama product code yani ürün kodu nu değiştirdik ilerde başımıza iş açmasın bu olay !
halen daha bu guncellemeden sonra ıphone n gibi basarılı calıştıgını düşünmüyorum.
tepkilere gec cevap veriyor ıphone gibi değil bence.
sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

facebook taki videolara tıklıyorum ama cevap yok ?
sizde durum nedir arkadaşlar

Üst Alt