Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

zeyunal

zeyunal

Üye
Arkadaşlar garmin kıbrıs (Kuzey Kıbrıs dahil) ın yeni haritası 2009.10 çıktı. Haritayı isteyenler bana irtibata geçebilirler. iyi forumlar. Cyprus3D_Q5 Geomatic MapsTM_T.C.Geomatic Ltd© 10_2009 harita çıkış tarihi: 15.10.2009

selim3467

Üye
ellerinize sağlık ben programı yükledim. ama harita görünmüyo. ykleme yaparken 848 kodunu yazıp kaydettim. ama o türkiye kodu. ben arabistanda yaşıyorum. suudi arabistan haritasını nasıl yükleyebilirim . yardımcı olursanız memnun olurum. hayırlı çalışmlaar

--------------- Ekleme ---------------

ellerinize ve emeğinize sağlık. programı yükledim. ekli gps i kullan dedim. ve kurulum yaparkende türkiyenin kodu olan 848 i girdim. ama harita görün müyo. ayrıca ben suudi arabistanda yaşıyorum. yani suudi arabistan haritası lazım. onu nasıl yükleyeceğimi söylersenz mem nun olurum. hayırlı çalışmalar

irfalici

Üye
Selamlar bu versiyonu Samsung S8003 Jette kullanabilirmiyim. (java platformunda)

boatswain

Üye
N 95 8gb da kurdum gerçekten nokia maps ile kıyaslanamayacak kadar kapsamlı ve kaliteli bir program emeğine sağlık.

orkun_yildiz

Üye
eyw... :oke:

kurulumda 1 problem olursa lütfen belirtin ki bende ona göre düzeliyeyim ;)

üstadım telefon işinden pek anlamam ama Nokia e71 aldım verdiğin linklerden programı indirdim. herşeyi anlattığın gibi yapıyorum ama kurulum aşamasına geldiğinde güncelleme hatası diye bir uyarı alıyorum. acaba neyi yanlış yapıyorum? yardımını bekliyorum...

cevahir47

Üye
mrb ben yeni 6220c aldım nacigasyonu açıyorum dünya hirtası çıkıyor.Biraz yakınlaştığımda ekran beyaz oluyor navigasyonu nasıl açabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

ByBuRaK54

Üye
saolasın indirip hemen deneyecem anlatım çok iyi olmuş

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yha aRkadaşlar o kdar okudum care bulamadım önce siyah ekran sorunu cıktı onu halletim emei den oluomus programa girdim hiç bişe yapamadm gps bulmadı ama ev adresi arayınca buluyor istedigim yeri yalnız bi sorun programı biraz kullandıktan sonra giriyor programa gps aranıyor diyo ve bulamıyor her zamanki gibi ama programdan atıyor tekrar giriyorm tekrar atıyor ne olur yardım edin ne zmndır uraşıyorum bi türlü kullanamadım sunu 6. katta catıda gps arıyo balkonda bulamıyo kafayı yicem lütfen yardım o kdar okudum yorummları cogu kişi sikayetci neden böle :(

bozodaglarda

Üye
Normal N95 e private sys ve resources klasörlerini atamıyorum.Bu öğeler buraya yükleneme diyor neden acaba bilen biri yardım edebilirmi???

serdarcan66

Üye
slm arkadaslar garmini yukledım fakat satın al urun kodu felan bır seyler ıstıyor bunu bır turlu beceremedım yardımcı olursanız sevınırım paylasım ıcın tsskler emege saygı

Godfather

Godfather

Üye
saollasın kardeş

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaslar biri de bna yardm etsn ltfn tel 6210 navıgatr nokiayı kımse tawsıye etmdi garminlede yıldızım barısmıo verem etti kac gundur ltfen yardm adres yazınca buluo ama gps bulmuyo no map diyo tm o kadarınada razıym ama progrmdan neden atıo bi kac kez kulanıldgnda silp yuklynce duzelio snra tkrar:(

karagozgilh

Üye
arkadaslar biri de bna yardm etsn ltfn tel 6210 navıgatr nokiayı kımse tawsıye etmdi garminlede yıldızım barısmıo verem etti kac gundur ltfen yardm adres yazınca buluo ama gps bulmuyo no map diyo tm o kadarınada razıym ama progrmdan neden atıo bi kac kez kulanıldgnda silp yuklynce duzelio snra tkrar:(

bende de aynı telefon var, telefonu ve garmin i ingilizce yaptım ayrıca konum adlarını türkçe harfleri kullanmadan sadece büyük harf yazınca problem olmuyor programdan atmıyor

evlattr

evlattr

Üye
selam arkadaşlar garmin de sokak adları varmı yokmu yoksa ayarlardanmı gösteriliyor bir türlü anlayamadım

karagozgilh

Üye
selam arkadaşlar, garminde kaydettiğimiz yerlerin yedeğiniz nasıl alırız?

can_bey_81

Üye
Merhabalar,
Ben 5800 xm kullanıcısıyım, telefonu daha yeni aldım özelliklerini yeni keşfetmek amacıyla internette takılayım dedim burayı buldum.
Acaba bu harita GPS, kontür yiyormu internet üzerindenmi çalışıyor bu gps?

sedkorn

Üye
selam arkadaşlar, garminde kaydettiğimiz yerlerin yedeğiniz nasıl alırız?
Bende aynı sorunun cevabını arıyorum. ama ben garmine giremiyorum, bi yerde garmin içinden yedek almayı buldum;

Garmin'i açın. Araçlar -> Verilerimi Yönet -> Yönet (Tuşa atanmıştır.) -> GPX Ver (Export) deyin. Sonra e:\Garmin\GPX klasörü içindeki yedek dosyasını bir yere kopyalayın.

Kurulum bitince de yedek dosyasını geri GPX klasörüne koyun. Garmin'i açıp ilgili adımları yapın ama sefer GPX Al (import) deyin. Konumlarınız ve diğer yedeği alınan şeyler geri gelecektir.

Ama ben garmine giremiyorum tekrar kurucam ama konumlarımı normalde hangi dosyada tutar, dosya yöneticisi ile yedeklesem...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ama bi atmaya basladımı daha olmuyo her qirdıgmde atıyo kaldırıp yukledıgmde duzelio 2-3 saat snra yne aynı telide ingce kulanmak istemiyorum yokmu bşka caresi

karagozgilh

Üye
Bende aynı sorunun cevabını arıyorum. ama ben garmine giremiyorum, bi yerde garmin içinden yedek almayı buldum;

Garmin'i açın. Araçlar -> Verilerimi Yönet -> Yönet (Tuşa atanmıştır.) -> GPX Ver (Export) deyin. Sonra e:\Garmin\GPX klasörü içindeki yedek dosyasını bir yere kopyalayın.

Kurulum bitince de yedek dosyasını geri GPX klasörüne koyun. Garmin'i açıp ilgili adımları yapın ama sefer GPX Al (import) deyin. Konumlarınız ve diğer yedeği alınan şeyler geri gelecektir.

Ama ben garmine giremiyorum tekrar kurucam ama konumlarımı normalde hangi dosyada tutar, dosya yöneticisi ile yedeklesem...

teşekkürler...

esfergon

Üye
Merhaba N79 da sorunsuz bir kurulum oldu. Hatta yukarıda bahsedilen kurulum ve GPS ayarları vs.dahi gerek kalmadı.Bütün dosyaları karta attıktan sonra "kart hazırlanıyor" mesajı çıktı o sırada kurulumu yaptı. Daha sonra balkona çıkıp bir kez çalıştırdım.Şimdi evin içinde bile bağlanıyor.

Buraya kadar herşey tamam. Fakat telefonun hafıza kartını çıkarıp takınca veya veri kablosuyla pc ye bağlanıp ayırdıktan sonra "Garmin Mobile XT Cihazı Tespit Edildi.Şİmdi Bağlanılsın mı?" diye uyarı veriyor.Her defasında bu uyarıyı yapmasını nasıl engelleyebilirim?

Şimdiden teşekkürler...

Üst Alt