5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mk1326

mk1326

Üye
5530'u da eklerseniz çok iyi olur güzel bi fun olmus tebrikler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ekleyeyeyim...

aulu

Üye
Arkadaşlar ellerinize sağlık. Dün forumdan inceledim ve yazılımı yükledim.Şimdilik bi sıkıntı yok. Ama önceden yüklediğim bir programım çalışmadı tekrar yükledim olmdı. Bakalım bişeyler yapıcaz. Onun haricinde bir sorun yok. Navigasyonu henüz deneyemedim. Ancak şunu söylemeliyim konuyu açan ve yardımlaşan herkese teşekkürler.Elleriniz dert görmesin...:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
faydalı olduysak ne mutlu bize..

srdrfrt

Üye
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 5530 aldim.merak ettiğim 5800 programları benim chaza uyumlu mu?internetten araştrdiğim kadariyla symbian s60 5th edition varmiş cihazda.
bir diğer konu ise bu symbian versiyonu ile çalışabilecek faydali programları paylaşacak arkadaşlar var mi? özellikle eğlence amaçlı aldığım bir cihaz olduğunu söylersem işime yarayacak programları gönderen belirten olur mu aramızda,bakalım.
birkaç oyun indirdim ama hiçbiri cihazın kendi sisteminde olan 2 oyun kalitesine yaklaşamadi bile.parasıyla ya da ücretsiz bir şekilde cihazin kendisinde bulunan bu oyunlar kalitesinde oyun bulabileceğim bir site biliyor musunuz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 5530 aldim.merak ettiğim 5800 programları benim chaza uyumlu mu?internetten araştrdiğim kadariyla symbian s60 5th edition varmiş cihazda.
bir diğer konu ise bu symbian versiyonu ile çalışabilecek faydali programları paylaşacak arkadaşlar var mi? özellikle eğlence amaçlı aldığım bir cihaz olduğunu söylersem işime yarayacak programları gönderen belirten olur mu aramızda,bakalım.
birkaç oyun indirdim ama hiçbiri cihazın kendi sisteminde olan 2 oyun kalitesine yaklaşamadi bile.parasıyla ya da ücretsiz bir şekilde cihazin kendisinde bulunan bu oyunlar kalitesinde oyun bulabileceğim bir site biliyor musunuz?
uygulamalar için http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-uygulamalari/ buraya
oyunlar için http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-oyunlari/ buraya
temalar için http://www.maxicep.com/symbian-os-v9-4-series-60-rel-5-temalari/ buraya bakacaksın..kalite yönünden yapacak birşey yok..

Cihan Köse

Cihan Köse

Üye
ÖnceLikLe seLamLar İyi ForumLar.
ALLAH Nasip Ederse Yarın N97 aLacağım. Aranızdanızda oLmaktan MutLuLuk Duyarım.

Biraz Önce cLubümüze Resim Yaptım. İmza Kurallarına Dikkat Ettim.
Eğer cLub' ce KabuL ediLip KuLLanıLırsa Sevinirim.

Kod:
O Kadar Dikkat Ettim Fakat, İmza Kural Dışı İse Boyutunda GerekLi DüzenLemeLeri Yaparım

Kod:
http://img11.imageshack.us/img11/2343/cepclubr.jpg

ferventboy_26

ferventboy_26

Üye
tşk

osmanshen

Üye
beyler ellerinize sağlık çok guzel paylaşımlar oluyor, gerçekten çok faydalı bir site teşekkür ediyorum...

benim sorunum navigasyon ile alakalı; gecenlerde navi versiyonu yukledim gps sorunsuz çalışıyordu taa ki hard format atana kadar hard format attım suitten ayarları geri yukledim ve gps lisans istemeye başladı.. navi versiyonda navigasyona lisans istiyor mu bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum. birde nasıl aşabiliriz bu navigasyonun lisans sorununu?

birde sertifika alma olayı tam olarak nedir, almalımıyız, alırsak avantajımız ne olur, almazsak ne kaybederiz? şimdiden teşekkürler arkadaşlar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim sorunum navigasyon ile alakalı; gecenlerde navi versiyonu yukledim gps sorunsuz çalışıyordu taa ki hard format atana kadar hard format attım suitten ayarları geri yukledim ve gps lisans istemeye başladı.. navi versiyonda navigasyona lisans istiyor mu bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum. birde nasıl aşabiliriz bu navigasyonun lisans sorununu?

birde sertifika alma olayı tam olarak nedir, almalımıyız, alırsak avantajımız ne olur, almazsak ne kaybederiz? şimdiden teşekkürler arkadaşlar
budan http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/nokia-ovi-maps-v3-01-a-244120.html nokia maps 3.0 i indirip telefonuna kur..
burdan da http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html Türkiye Haritası'nı hafıza kartına at..ama daha önce hafıza kartındaki cities klasörünü sil bunu at..sorunsuz ve lisans istemeden kullanabilirsin..ayrıca benim açmış olduğum Yeni NDrive 3.5.27 adlı konudan NDrive navigasyon programını yükle..
Gelelim sertifika olayına kurmak istediğin bazı programlar telefonun sertifika kısıtladığı için yükleyemezsin hele çok istediğin bir program olursa iyice deli olursun bu yüzden OPDA gibi sertifika veren sitelerden bir defalığına sertifika alırsan başın ağrımaz..sitede var ararsan bir sürü bulursun..

mdanaci

Üye
yukarda linki verdim o programı indirip kur izleyebilirsin yada kaydettiğin wlanın ayarlarına gir ıpv4 ayarlarında dns ayarlarını 4.2.2.1 yap..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Nokia 5800 için 13 Eylül itibariyle yeni bir güncelleme yayınladı...

Gerekli Olan Product Code'lar bunlar

v31
0587676: Euro2-Turkey Navi
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED

En üstteki Navi Product Kodunu kullanabiliriz..Bununla Sınırsız Nokia Maps'a sahip olabiliyormuşuz haberlere göre.

Nemesis Service Suite Programını kurun ,Telefonu Pc Suite modunda bağlayın.Programı açıp sağ üst köşedeki büyüteçe tıklayın.Daha sonra "Phone İnfo" Seçeneğine tıklayın..Sağ tarafta "Product Data Edit" Kısmında alttaki "Read"a tıklayın..Üstteki "Product Code" kısmında "enable"a tıklayın Kullanmak istediğiniz Product Kodunu yazıp "Write"a tıklayın 3-5 saniye bekleyip programdan çıkın...

Daha sonra " [/URL][/URL]" Programını açıp Güncellemeyi yapabilirsiniz.Kolay Gelsin
Alıntıdır bilginize..Ayrıca bu sürümde navigasyon ve gps çok hızlı kapalı havada bile uyduya bağlanması saniyeler sürüyor..kendim güncelledim..sonra kodu sizin kodunuzla değiştirebilirsiniz..

Yazanları aynen yaptım. NSS den bakıyorum 0587676: Euro2-Turkey Navi olarak gösteriyo. Telefonun teması falan değişti navigator teması oldu. Fakat bağlıyorum bilgisayara hala xpressmusic olarak görüyor.
Haritalar uygulamasına girdim. Normal bakmak beleş ama sür ve yürü komutları için lisans almak gerekiyor yani parayla. Sendede öylemi yoksa ben mi bir şeyleri eksik yapıyorum?

Not : Bu arada easy wifi diye bir program var sakın yüklemeyin. İnternet ayarlarına bir daha giremiyorsunuz sonra...

ferventboy_26

ferventboy_26

Üye
Arkadaşlar Nemesis gibi programları profesyonel değilseniz bu konularda kullanmak oldukça risklidir..kalıcı sorunlara yol açabilir özellikle konu N97 gibi pahalı bir cihaz ise lütfen dikkat edin...hatta bana kalırsa (şahsi fikrimdir) bu proları kullanmak yerine servise götürün ..yada cihazınızın kendi sitesinden size veriği pc suite gibi vb.. prolarla güncellemesini yapın..yada sorun dil veya flash gibi sorunları yada product code ler ise bir teknik servise(yetkili olmayan konusunda uzman) götürün...DİKKAT li olun !!!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapıldığında basit işlemler..öyle fazla riskli değil..bilmeyenler için riskli sadece..

yasamali

yasamali

Üye
selm nadir bu nokia 5800 de ovi navigasyonunu yani kendi nokia navisini nasil sertifikalayabiliriz bi bilgin varmi acaba arkasim

yasamali

yasamali

Üye
cevabin icin saol ben opdada sertifikami aldim ve yükledim su anda cepim hackli yani ama avi actimda bir yere gitmek icin naviyi actigimda rota hasapliyor ama birkac dakika sonra magazaya girmemi istiyor ve bir iki defa magazaya girip lisans güncellemesi yaptim ama cihazim icin hicbir güncelleme yok yani

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangi gps programını kullanıyorsun sürümüyle yazar mısın?

yasamali

yasamali

Üye
sürümü nerden görebilirim abim ama su anda verdigin
Nss indirdim ne ise yardadigini bilmiyorum ve Nokia Ovi Maps v3.01 ////Nokia Map v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi indirdim bunlari yüklücem ama bana tr nin faydasi yok ben almanyada yasiyorum benim icin en iyi navi aslinda nokianin kendi navisi bana bu konulardada baya yardimci oldun saol
1 sorum daha var hazir seni bulmusken ben sertifikami aldim ve kurdum sitedeki yerde HelloOX kurdum ve bundan önce dedikleri gibi maps drivesi falan deniliyor abim yaptim ama olmadi acaba tele pc üzerinde bir format atipdami tekrar HelloOX ve mapi yüklüm ondan sonra olurmu bu nokia lisansi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sürümü nerden görebilirim abim ama su anda verdigin
Nss indirdim ne ise yardadigini bilmiyorum ve Nokia Ovi Maps v3.01 ////Nokia Map v3 İçin Türkiye Haritası+Türkçe Kadın Sesi indirdim bunlari yüklücem ama bana tr nin faydasi yok ben almanyada yasiyorum benim icin en iyi navi aslinda nokianin kendi navisi bana bu konulardada baya yardimci oldun saol
1 sorum daha var hazir seni bulmusken ben sertifikami aldim ve kurdum sitedeki yerde HelloOX kurdum ve bundan önce dedikleri gibi maps drivesi falan deniliyor abim yaptim ama olmadi acaba tele pc üzerinde bir format atipdami tekrar HelloOX ve mapi yüklüm ondan sonra olurmu bu nokia lisansi
http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/nokia-ovi-maps-v3-01-a-244120.html burdan bu programı indirip sertifikala sonrada burdan nokia map loader ı indir bilgisayarına kur..sonra telefonun bluetoothunu aç..nokia map loaderı çaılştır o senin telefonunu bulacak Europe harialarını aç ordan Almanyayı seçip haritalarını güncelle..format atmana gerek yok..yukardaki 3.0.1 i kur o zaten süresizleştirilmiş..