Ya arkadaşlar bu v31'i yükledikten sonra telefon ekranında bir takım değişiklikler oldu, malumunuz eskiden sadece kişi ekle diye bişey vardı ama şimdi ana ekrana harita, sms, radyo gibi kısayollar hatta onun altınada eposta ayarlarını düzenleme kısayolları falan gelmiş durumda.
Şimdi benim sorum şu biz bu kısa yolları değiştirebiliyomuyuz, mesela radyo değilde ne bileyim uygulamalar falan gibi yani dahada kişiselleştirebilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Öyle tembellikten sormuyorum telefonu bayaa kurcaladım ama bi sonuç alamadım o yüzden soruyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Birde yeni yazılım attıktan sonra telefona hard format atmak yararlı birşeymidir.
batarya tmmen bıtsın. kapandıgı zaman şarja tak. 2 saat kadar süre sonra tmmen doluyo normalde. şarjdan çıkarın der zaten arkasından surumun guncelse devam et degılse guncelleyıp dene bi. bataryayı cabuk bıtırmek ıcın gps yada video hızlı olurArkadaşlar ben telefonu alalı 1 hafta falan oldu arada ekranın kenarındanince uzun renkli çizgiler (sanki filim yayını kesilir gibi) çıkıyor o ara telefon kapanıyor gibi oluyor geri kendi kendine açılıyor, sizce servise götürmelimiyim yoksa net bi arıza olamsını mı beklemeliyim malum eski 5310 telefonum 1 aydır serviste servise verip de bi yazılım atıp tekrar veriyorlar, boşu boşuna telefon 3 gün orada kalıyor. başına buna benzer bişey gelen varmı.
mobile dvd player var. forumda mevcut. ama bendeki 5800 da takılarak gidiyodu. izlenecek gibi değil. bence mp4 e çevirerek kullanman daha rahat olur. nokia pc suite ile yükleki telefona altyazıyı görebilbenimde N97im var avi , divx formatındaki filmleri nasıl serebilirim ?