5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

veysveysveys

Üye
Nadir kardeş ellerin dert görmesin 2 gündür v31 i yüklemeye çalışıyordum bi türlü anlamamıştım nasıl yapacağımı çok teşekkür ederim bu kadar açık bukadar başarılı bir şekilde tarif ettiğin için.

siirsel

siirsel

Üye
emeğinize sağlık fan clupteyiz..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben Fun Club ı açtım ama kimse gelmiyor..5800 ve N97 ile sorunları olanlar burdan yazsalar daha çabuk hallederiz..

iuvy

Üye
güncelleme hakkında bilgiler için çok tşk. ederim. sorunsuz güncelledim:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

veysveysveys

Üye
Ya arkadaşlar bu v31'i yükledikten sonra telefon ekranında bir takım değişiklikler oldu, malumunuz eskiden sadece kişi ekle diye bişey vardı ama şimdi ana ekrana harita, sms, radyo gibi kısayollar hatta onun altınada eposta ayarlarını düzenleme kısayolları falan gelmiş durumda.
Şimdi benim sorum şu biz bu kısa yolları değiştirebiliyomuyuz, mesela radyo değilde ne bileyim uygulamalar falan gibi yani dahada kişiselleştirebilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Not: Öyle tembellikten sormuyorum telefonu bayaa kurcaladım ama bi sonuç alamadım o yüzden soruyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Birde yeni yazılım attıktan sonra telefona hard format atmak yararlı birşeymidir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef değiştiremiyoruz..

hurdacicem

Üye
Ya arkadaşlar bu v31'i yükledikten sonra telefon ekranında bir takım değişiklikler oldu, malumunuz eskiden sadece kişi ekle diye bişey vardı ama şimdi ana ekrana harita, sms, radyo gibi kısayollar hatta onun altınada eposta ayarlarını düzenleme kısayolları falan gelmiş durumda.
Şimdi benim sorum şu biz bu kısa yolları değiştirebiliyomuyuz, mesela radyo değilde ne bileyim uygulamalar falan gibi yani dahada kişiselleştirebilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Not: Öyle tembellikten sormuyorum telefonu bayaa kurcaladım ama bi sonuç alamadım o yüzden soruyorum.

Birde yeni yazılım attıktan sonra telefona hard format atmak yararlı birşeymidir.

ayarlar/kişisel/ev ekranı/kısayollar

istediğini ayarla

merhaba arkadaşlar. 5800 da navi vs bütün güncellemeleri denedim. gps im eskiden çeken arazide uydu bulamıo. 3, 4 tane bulsa ona bağlanmıyor. bi türlü yapamadım. yardımcı olabilecek kimse varsa çok memnun olurum.

veysveysveys

Üye
Cem çok teşekkürler.

Arkadaşlar ben telefonu alalı 1 hafta falan oldu arada ekranın kenarındanince uzun renkli çizgiler (sanki filim yayını kesilir gibi) çıkıyor o ara telefon kapanıyor gibi oluyor geri kendi kendine açılıyor, sizce servise götürmelimiyim yoksa net bi arıza olamsını mı beklemeliyim malum eski 5310 telefonum 1 aydır serviste servise verip de bi yazılım atıp tekrar veriyorlar, boşu boşuna telefon 3 gün orada kalıyor. başına buna benzer bişey gelen varmı.

fthyslyrt61

Üye
Kardeş N97 güncellemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum yeni versionu v2.0 warmış yardımcı olursan cok sevinirm kolay gelsin [email protected] eklrsn sevinirim soracagım vcok şey war

cmr00

Üye
n97de uygulamalardaki güncellemeyi yapsam bi sorun olurmu acaba ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapabilirsin bir sorun çıkmaz...

fthyslyrt61

Üye
Ben uygulamalardakini yapınca telefon iptal oluyor format atmak zorunda kalıyorum pc üzerinden nasıl yapıcam yardımcı olurmusun????

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc suite i kuracaksın onunla güncellersin..

paşa002

Üye
yha abiler bende bitane n 97 var telefon kendi kendi arada bir kapanıyor bazende telefonun kapagını biraz hızlı kapattığım zamanda kapanıyor bunun sorunu ne olabilir lütfenn..!!

hurdacicem

Üye
Arkadaşlar ben telefonu alalı 1 hafta falan oldu arada ekranın kenarındanince uzun renkli çizgiler (sanki filim yayını kesilir gibi) çıkıyor o ara telefon kapanıyor gibi oluyor geri kendi kendine açılıyor, sizce servise götürmelimiyim yoksa net bi arıza olamsını mı beklemeliyim malum eski 5310 telefonum 1 aydır serviste servise verip de bi yazılım atıp tekrar veriyorlar, boşu boşuna telefon 3 gün orada kalıyor. başına buna benzer bişey gelen varmı.
batarya tmmen bıtsın. kapandıgı zaman şarja tak. 2 saat kadar süre sonra tmmen doluyo normalde. şarjdan çıkarın der zaten arkasından surumun guncelse devam et degılse guncelleyıp dene bi. bataryayı cabuk bıtırmek ıcın gps yada video hızlı olur

tpcü1212

tpcü1212

Üye
benimde N97im var avi , divx formatındaki filmleri nasıl serebilirim ?

hurdacicem

Üye
benimde N97im var avi , divx formatındaki filmleri nasıl serebilirim ?
mobile dvd player var. forumda mevcut. ama bendeki 5800 da takılarak gidiyodu. izlenecek gibi değil. bence mp4 e çevirerek kullanman daha rahat olur. nokia pc suite ile yükleki telefona altyazıyı görebil

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
sertifika olayini cozen oldu mu arkadaslar