kardeş uygulamaları açınca program güncelleme var onu çalıştır..en yukarda flashplayer var onu güncelle bir sorun kalmaz İnşallah..S.a Nadir kards engin bilgilerine ihtiyacım war yineBen Facebookta Farmville oynuyorum acılmıyor adobe fln yazıyor eksik diyor sanırım Ne yüklemem lazım acılsın oyun
ilk sayfada nemesis suite ile yap..9.cu mesaja bak..bende 5800 kullanıcısıyım fakat şu yeni versiyon v30.8.101 olan onu telefonum görmüyo wlandan yapıyorum ama yazılımınız güncel diye bi yazı çıkıyo neden yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
SevgiLi club ÜyeLeri. ÖnceLikLe seLamLar İyi ForumLar.
N97 Tlf'numu GünceLLerken Hata aLıyorum. Hata Resmi Alttadır. DefaLarca Denedim ama Hep Bu sorunu aLdım.
YardımLarınız, ÖneriLeriniz Ve iLginiz İçin Tşk Ederim.

budan http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/nokia-ovi-maps-v3-01-a-244120.html nokia maps 3.0 i indirip telefonuna kur..
burdan da http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html Türkiye Haritası'nı hafıza kartına at..ama daha önce hafıza kartındaki cities klasörünü sil bunu at..sorunsuz ve lisans istemeden kullanabilirsin..ayrıca benim açmış olduğum Yeni NDrive 3.5.27 adlı konudan NDrive navigasyon programını yükle..
Gelelim sertifika olayına kurmak istediğin bazı programlar telefonun sertifika kısıtladığı için yükleyemezsin hele çok istediğin bir program olursa iyice deli olursun bu yüzden OPDA gibi sertifika veren sitelerden bir defalığına sertifika alırsan başın ağrımaz..sitede var ararsan bir sürü bulursun..
birinci sorun için *#7370# yapıp soft format atın..düzelecek..ikinci sorun için sertifika almalısın..opda gibi sitelerden sertifika alıp programı sertifikalaman gerekiyor..şimdi iki sorunla daha karşılaştım ilki şu; ana ekrandaki kısayol simgeleri kayboldu ve aşağıdaki iki ikon çalışmaz oldu (rehber ve tuştakımı ıkonları). ikinci sorun ise program ile ilgili yani "ovi maps v3" verdiğiniz linkten indirdim tele kurmak isterken "güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yuklenemz" dedi bu iki sorun için ne yapmam gerekiyor hocam şimdiden teşekkür ediyorum
kardeş inan bilmiyorum....bilen arkadaş çıkar İnşallah..adobeye yönlendiriyor ama 5-6 tane prog. war hangisini indireceigimi bilmiyorum hatta dün bi tane indirdm calışmadı secenekler war linux windows98 windowsxp2000 fln die ama ne indirecegimi bilmiyorum nadircim :/
birinci sorun için *#7370# yapıp soft format atın..düzelecek..ikinci sorun için sertifika almalısın..opda gibi sitelerden sertifika alıp programı sertifikalaman gerekiyor..
--------------- Ekleme ---------------
kardeş inan bilmiyorum....bilen arkadaş çıkar İnşallah..