5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Cihan Köse

Cihan Köse

Üye
SevgiLi club ÜyeLeri. ÖnceLikLe seLamLar İyi ForumLar.
N97 Tlf'numu GünceLLerken Hata aLıyorum. Hata Resmi Alttadır. DefaLarca Denedim ama Hep Bu sorunu aLdım.

YardımLarınız, ÖneriLeriniz Ve iLginiz İçin Tşk Ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güvenlik ayarlarından güvenlik duvarını kapat yada software updater a izin ver..

fthyslyrt61

Üye
S.a Nadir kards engin bilgilerine ihtiyacım war yine :) Ben Facebookta Farmville oynuyorum acılmıyor adobe fln yazıyor eksik diyor sanırım Ne yüklemem lazım acılsın oyun

bu-rak

Üye
bende 5800 kullanıcısıyım fakat şu yeni versiyon v30.8.101 olan onu telefonum görmüyo wlandan yapıyorum ama yazılımınız güncel diye bi yazı çıkıyo neden yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S.a Nadir kards engin bilgilerine ihtiyacım war yine :) Ben Facebookta Farmville oynuyorum acılmıyor adobe fln yazıyor eksik diyor sanırım Ne yüklemem lazım acılsın oyun
kardeş uygulamaları açınca program güncelleme var onu çalıştır..en yukarda flashplayer var onu güncelle bir sorun kalmaz İnşallah..

--------------- Ekleme ---------------

bende 5800 kullanıcısıyım fakat şu yeni versiyon v30.8.101 olan onu telefonum görmüyo wlandan yapıyorum ama yazılımınız güncel diye bi yazı çıkıyo neden yükleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
ilk sayfada nemesis suite ile yap..9.cu mesaja bak..

keypax

Üye
SevgiLi club ÜyeLeri. ÖnceLikLe seLamLar İyi ForumLar.
N97 Tlf'numu GünceLLerken Hata aLıyorum. Hata Resmi Alttadır. DefaLarca Denedim ama Hep Bu sorunu aLdım.

YardımLarınız, ÖneriLeriniz Ve iLginiz İçin Tşk Ederim.

arkadaşım software uptade programını bilgisayarından kaldır ve yeni nokia software programını (1.08.10 )bilgisayarına kur sorun çözülür kolay gelsin

darksıde

Üye
ben naviyi sectim sonuç harika görünüyor navinin kendine özel bir teması var ayrıntıları da ilerde belirtirim inşallah teşekkür ederim

yukarıda belirttiğim bir önceki konuydu 5800 ın güncelleştirilmesi ve sistemini secilmesiydi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayırlı olsun gps çekimi falan süper..

fthyslyrt61

Üye
Nadir kards ingilizce bu hangisini diyorsun anlamadım adobe flaşplayer war bi tane office programlarının içinde bide güncelleme dedigin SW uptade war ben bunu yaptıgımda herşeyi güncelleyip yükledigimde telefon acılmıyor nadircim formatlamak zorunda kalıyorum. bide bu sw uptade'de flaş güncellemesi yok öle bişi yasmıyor yada ben anlamıyorm :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Applications/Program Updates/Flash Lite indireceksin..

fthyslyrt61

Üye
Nadircim bende öle bişi yok Software uptade war onda da 4 tane indiricek bişi war yazayım sana onlarıda
1.install before phone software 0.1
2.maps 3.1
3.N-gage application1.30
4.Pvi contacts 1.20
Bunlar war hangisi yada bunlar deilmi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hiçbiri değil demekki son sürüm sendeki adobenin kendi sitesine telefondan girip güncelleyebilir misin?

fthyslyrt61

Üye
adobeye yönlendiriyor ama 5-6 tane prog. war hangisini indireceigimi bilmiyorum hatta dün bi tane indirdm calışmadı secenekler war linux windows98 windowsxp2000 fln die ama ne indirecegimi bilmiyorum nadircim :/

osmanshen

Üye
budan http://www.maxicep.com/s60-3rd-harita-gps-navigasyon/nokia-ovi-maps-v3-01-a-244120.html nokia maps 3.0 i indirip telefonuna kur..
burdan da http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html Türkiye Haritası'nı hafıza kartına at..ama daha önce hafıza kartındaki cities klasörünü sil bunu at..sorunsuz ve lisans istemeden kullanabilirsin..ayrıca benim açmış olduğum Yeni NDrive 3.5.27 adlı konudan NDrive navigasyon programını yükle..
Gelelim sertifika olayına kurmak istediğin bazı programlar telefonun sertifika kısıtladığı için yükleyemezsin hele çok istediğin bir program olursa iyice deli olursun bu yüzden OPDA gibi sertifika veren sitelerden bir defalığına sertifika alırsan başın ağrımaz..sitede var ararsan bir sürü bulursun..

şimdi iki sorunla daha karşılaştım ilki şu; ana ekrandaki kısayol simgeleri kayboldu ve aşağıdaki iki ikon çalışmaz oldu (rehber ve tuştakımı ıkonları). ikinci sorun ise program ile ilgili yani "ovi maps v3" verdiğiniz linkten indirdim tele kurmak isterken "güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yuklenemz" dedi bu iki sorun için ne yapmam gerekiyor hocam şimdiden teşekkür ediyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi iki sorunla daha karşılaştım ilki şu; ana ekrandaki kısayol simgeleri kayboldu ve aşağıdaki iki ikon çalışmaz oldu (rehber ve tuştakımı ıkonları). ikinci sorun ise program ile ilgili yani "ovi maps v3" verdiğiniz linkten indirdim tele kurmak isterken "güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yuklenemz" dedi bu iki sorun için ne yapmam gerekiyor hocam şimdiden teşekkür ediyorum
birinci sorun için *#7370# yapıp soft format atın..düzelecek..ikinci sorun için sertifika almalısın..opda gibi sitelerden sertifika alıp programı sertifikalaman gerekiyor..

adobeye yönlendiriyor ama 5-6 tane prog. war hangisini indireceigimi bilmiyorum hatta dün bi tane indirdm calışmadı secenekler war linux windows98 windowsxp2000 fln die ama ne indirecegimi bilmiyorum nadircim :/
kardeş inan bilmiyorum....bilen arkadaş çıkar İnşallah..

osmanshen

Üye
birinci sorun için *#7370# yapıp soft format atın..düzelecek..ikinci sorun için sertifika almalısın..opda gibi sitelerden sertifika alıp programı sertifikalaman gerekiyor..

kardeş inan bilmiyorum....bilen arkadaş çıkar İnşallah..

hocam tuş takımı çalışmadığı için soft format atamıyorum, hard mı atmamız gerekecek acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bir onu dene..

osmanshen

Üye
hocam format attım kendine geldi, sertifika için bekliyorum teşekkür ediyorum Allah razı olsun yardımın için paylaşımın için emeğin için:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağol kardeşim ne demek hepimiz bildiklerimizi paylaşırsak çok daha şeyler yaparız..

hiddenleader

Üye
selam.... hocam n97 dil kodu değiştirerek v20.0.005 kurabilirmiyiz ?