5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

metahanccdh007

Üye
tesekkurler hemso elline saglik ben de sana katiliyorum ya cok iyi bilin ne yaptiginizi yada servisine goturun pahali telefonlar da sorun yasamayin. herkese saygilar.

yasamali

yasamali

Üye
tama nadir bunlari indirdim birazdan yükleyecem telimce bluetooth varda pcimin yok kablo baglantisida olur demi direk pc ye usb ile

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tesekkurler hemso elline saglik ben de sana katiliyorum ya cok iyi bilin ne yaptiginizi yada servisine goturun pahali telefonlar da sorun yasamayin. herkese saygilar.
sağol kardeşim..aslında zor birşey yok..bir defa yapınca artık nemesis suite oyuncak gibi oluyor..tehlikesi sadece güncelleme yaparken netin gitmesi..

--------------- Ekleme ---------------

tama nadir bunlari indirdim birazdan yükleyecem telimce bluetooth varda pcimin yok kablo baglantisida olur demi direk pc ye usb ile
kablo bağlantısını hiç denemedim..hafıza kartı okuyucusu varsa hafıza kartını pc ye usb ile bağlasanda olur..

yasamali

yasamali

Üye
su anda haritayi pc suite ile bagli durumda indiriyorum insallah olur sonucu bildiririm birazdan denedigimde

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bekliyorum..

yasamali

yasamali

Üye
adasim senin memleket nere buarada ben antepliyim ya sen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sivaslıyım ama uzun zamandır Kayseri'de ikamet etmekteyim kardeşim..bu konuları özelden konuşalım istersen..

yasamali

yasamali

Üye
insanin dogdugu deil doydugu yerdir vatani tr de yasamanin kiymetini ve ayricalini bilin tr güzeldir cünkü vatan dir

devilll07

devilll07

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonu usb den çıkar nemesis suite i aç sonra telefonu tekrar tak hata vermez..

devilll07

devilll07

Üye
yanen yaptımyine hata veriyo pc suite üzerinden mi kabul etmem gerek telde.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet pc suite modunda olacak..

devilll07

devilll07

Üye
bende öyle yaptım pc suite modunda ama yine rerror veriyo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman bak sana başka yol tavsiye deceğim adım adım yaparsan sorun olmaz..şimdi:
burdan bu programı indir..bilgisayarındaki ne kadar nokia ile ilgili program varsa kaldır..pc suite,updater falan bu programı yükle..sonra nokia pc suite i yükle ve telefonunu tanıt..
burdan son sürümü indir pc ye kur..
sonra phoenix ile telefonunu güncelle..bu programın anlatımı için buraya bak..hadi kolay gelsin bize başka yol bırakmadın en garantisi bu şekilde olur..

yasamali

yasamali

Üye
nadir kardesim saol süpersin 10 dakikadir navi yapiyorum ve eskiden verdigi magazaya girin falan yazisi cikmadi anladim kadariyla oldu sen bitanesin valla simdi bu süresiz lisanslandimi yoksa belirli bir tarihe kadarmi gecerli ellerin dert görmesin kardesim

devilll07

devilll07

Üye
tamam bakalım deneyeyim o zaman yazarım buraya :D
Şu anda internet cafedeyim haftaya eve gitcem öğrenciyim salı günü falan yaparım artık.
Teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir kardesim saol süpersin 10 dakikadir navi yapiyorum ve eskiden verdigi magazaya girin falan yazisi cikmadi anladim kadariyla oldu sen bitanesin valla simdi bu süresiz lisanslandimi yoksa belirli bir tarihe kadarmi gecerli ellerin dert görmesin kardesim
süresiz adaşım boşuna onu kur demiyorum..bu arada harita işi tamam mı acaba?

yasamali

yasamali

Üye
abim haritami sadece almanya olarak indirdim denemek amacli pc suite ile bagli olarak indirdim zeten daha öncede böle indirmistim simdi denedim icin oldu ve simdide EUROPE haritasini indiriyorum artik bundan baska bir naviye ihtiyacim yok
TEKRAR TEKRAR TESKÜRLER
son bir sorum olacal benim cepte trürkce yoktu indirdim ve bir defada hallettim olayi galiba buprogramla Phoenix ile diyecem bu programla telleri tr icin cevirsem ve bu teli tr deki birine gütürsem calisirmi yani disardan gelen yabanci cepleri bu olaylami aciliyor bide bunu bilmek isterim yada bir bilgin varmi SONSUZ SAYGILARILA SEN BITANESIN VALLA okadar da sabirlisin kim olsa bukadar soruya cevap vermezdi saoooooooooooooooooool

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abim haritami sadece almanya olarak indirdim denemek amacli pc suite ile bagli olarak indirdim zeten daha öncede böle indirmistim simdi denedim icin oldu ve simdide EUROPE haritasini indiriyorum artik bundan baska bir naviye ihtiyacim yok
TEKRAR TEKRAR TESKÜRLER
son bir sorum olacal benim cepte trürkce yoktu indirdim ve bir defada hallettim olayi galiba buprogramla Phoenix ile diyecem bu programla telleri tr icin cevirsem ve bu teli tr deki birine gütürsem calisirmi yani disardan gelen yabanci cepleri bu olaylami aciliyor bide bunu bilmek isterim yada bir bilgin varmi SONSUZ SAYGILARILA SEN BITANESIN VALLA okadar da sabirlisin kim olsa bukadar soruya cevap vermezdi saoooooooooooooooooool
maalesef Türkiye'de çalışmaz..imei kodundan pasaporta kayıt edilmesi gerekir..o kodun değişmesi birşey ifade etmez..öğretmeniz sabrı öğrendik artık...iltifatın için ben de teşekkür ediyorum..:oke:

yasamali

yasamali

Üye
olsun saolasin sayende baya isler basardim