Ya arkadaşlar bu v31'i yükledikten sonra telefon ekranında bir takım değişiklikler oldu, malumunuz eskiden sadece kişi ekle diye bişey vardı ama şimdi ana ekrana harita, sms, radyo gibi kısayollar hatta onun altınada eposta ayarlarını düzenleme kısayolları falan gelmiş durumda.
Şimdi benim sorum şu biz bu kısa yolları değiştirebiliyomuyuz, mesela radyo değilde ne bileyim uygulamalar falan gibi yani dahada kişiselleştirebilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Not: Öyle tembellikten sormuyorum telefonu bayaa kurcaladım ama bi sonuç alamadım o yüzden soruyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Birde yeni yazılım attıktan sonra telefona hard format atmak yararlı birşeymidir.
Kardeş N97 güncellemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum yeni versionu v2.0 warmış yardımcı olursan cok sevinirm kolay gelsin [email protected] eklrsn sevinirim soracagım vcok şey war
yukarda linki verdim o programı indirip kur izleyebilirsin yada kaydettiğin wlanın ayarlarına gir ıpv4 ayarlarında dns ayarlarını 4.2.2.1 yap..
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar Nokia 5800 için 13 Eylül itibariyle yeni bir güncelleme yayınladı...
Gerekli Olan Product Code'lar bunlar
v31
0587676: Euro2-Turkey Navi
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED
En üstteki Navi Product Kodunu kullanabiliriz..Bununla Sınırsız Nokia Maps'a sahip olabiliyormuşuz haberlere göre.
Nemesis Service Suite Programını kurunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Telefonu Pc Suite modunda bağlayın.Programı açıp sağ üst köşedeki büyüteçe tıklayın.Daha sonra "Phone İnfo" Seçeneğine tıklayın..Sağ tarafta "Product Data Edit" Kısmında alttaki "Read"a tıklayın..Üstteki "Product Code" kısmında "enable"a tıklayın Kullanmak istediğiniz Product Kodunu yazıp "Write"a tıklayın 3-5 saniye bekleyip programdan çıkın...
Daha sonra "Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/URL][/URL][/URL]" Programını açıp Güncellemeyi yapabilirsiniz.Kolay Gelsin
Alıntıdır bilginize..Ayrıca bu sürümde navigasyon ve gps çok hızlı kapalı havada bile uyduya bağlanması saniyeler sürüyor..kendim güncelledim..sonra kodu sizin kodunuzla değiştirebilirsiniz..
navigasyona kontör gitmemesi için uygulamalar/yer/konumlama/konumlama yöntemlerini açıp sadece tümleşik gps seçili olacak o zaman internete bağlanmaz..walla kards bende öle bi prblem yok telefon gayet iyi calışıyor cekmedigi zmnda oluor da benm sıkıntım her b.ka internete baglanma şeyşi cıkartıyor ona uyuz oluyorum gecen gün 100 kontr gitti navigasyona.
beyler 5800 hack yapılabiliyormu? bilen varmı
sertifika almayla ilgili de yine siteden ayrıntılı bilgi hatta resimli anlatımına kadar bulabilirsin
arkadaşlar süper çalışıyo valla