Hello carpide yi yükleyemedim bu seferde süresi geçmiş diyor ne yapmam lazım tel n 82
15 gün önce N95 8GB aldım versiyonu 31.0.015 bu tlf hacklenir mi bilen biri varsa en azından bir link verebilir mi 15 gündür uğraşıyorum hack için olmuyor. Arkadaşın biri yorumunda 31.0.015 versiyonuna hiçbirşey yapamazsınız diyor ne demek bu veya benim tlf versiyonu değişir mi yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkürü borç bilirim.
aynen bende de aynısı oluyor yardım plsYa kardesim Ben Yukledım Ama Programda Menu Degince Bana Yes no sormuyor direk kapatıyor yardımcı olurmusun Tel E66
tel n95 8gbtelefonumun tarıhını eskıye alıyorum faakat yıne olmuyor bır sure snrada gecersız sertıfıka daha baslamadı falan yazıyorhellocar bıde nın sertıfıfkasının suresı gecmıs dıyor kurmaıyorum telefonuma napıcam ???? gunlerdır ugrasıyorum telım nokıa5800
ya ben carbide i kurdum ama menu 1 e basınca programdan atıyor...bu arada telefon n95 8 gb V31.0.015
opda dan sertifika almama rağmen gecersiz sertifika sertifika sağlayıcısı ile görüşün diyor n95 8 gb v30.0.015Telefonunuz son sürüm , son sürümlerde bu uygulama çalışmıyor .
OPDA sitesinden sertifika almanız gerekiyor , gerekli anlatım sitede mevcut .