Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet-şahin
Üye
saol kardeş oldu n73 yaptım olmuyor diyenler tekrar denesinler
air_force
Üye
hellocarbideyi yükleyemiyorum sertifika süresi dolmus diyor
BUMERANGs
Üye
n73 de 2. denememde yaptım formattan sonra . modo güvenlik nedeniyle açılmıyor dedi ama şu ana kadar sertifika hatası vermedi
pistachio
Üye
hocam benim şöyle bir sorunum var ;
hellocarbide programı ile sistem klasörlerine erişim sağlayabiliyorum. c/ sys klasörüne eriştiğim zaman içinde 3 adet klasör var ;
hash, uninstall, install adında. bin isimli bir klasör yok. ne yapmalıyım ?
asxor
Üye
''rardan çıkarın HelloCarbide telefona kurun'' diyorsunuz da telefon bunu da kabul etmiyor ki süresi geçmiş sertifika diyor yoksa bilmediğim başka birşey mi var yardım edermisiniz.
ufukoztrk
Üye
helloCarbide da menu 1 i seçince program kapanıyor bunun sebebi nedir ?
aytdem
Üye
n95 e uyguladım yüklemeler tamam ama restart seçeneği yok x-plorede bu yüzden sorun yaşıyorum bide e90 cihazım var hiçbir şekilde süresi geçmiş sertifika sorununu aşamıyorum. emeğine teşekkürler.
haqqus
Üye
Nokia E 51 de denedim olmadı Hello Cabire açınca geri kapanıyor bu durumda geri kalan işlemi de yapamadım Orochi Kardesimi bekliyorum O gelincee Hacklettireceğim Teli
artemis4
Üye
şu telefonları hackleyebilen yer var mı bildiğiniz istanbulda parası ne ise vereceğim valla nokia n81 var bende 2gb olandan ve hiçbirşey yükleyemedim...
irfan7002
Üye
n 95 te denedim fakat hello cabride programını açıyom seçenek menu 1 hiçbişey olmuyor yani program çalışmıyor 2 saattir uğraşıyom
danyal
Üye
arkadaşım hellocarbide.sisx dosyasını kuramakistediğimde sertifikanın süresi geçmiş hatası aldığımdan kafadan hack olayı yatmış oluyor yani hackleyecek programa bile sertifika istiyor ? senin buna bir çözümün var mı Telefonum E63..
cangalli
Üye
arkadaşım hellocarbide.sisx dosyasını kuramakistediğimde sertifikanın süresi geçmiş hatası aldığımdan kafadan hack olayı yatmış oluyor yani hackleyecek programa bile sertifika istiyor ? senin buna bir çözümün var mı Telefonum E63..
telefonun tarihini 2008 olarak ayarla
buraq85
Üye
kardeşim herşey ii hoşta ben x-plore yi bile yükleyemiormki sertifika hatası veriyo..
yardımcı olursan sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
hellocarbide yi de yükleyemiyrm sertifika hatası verioya telefonu kaldırıp atıcam şimdi deli etti beni..
arkadaşlar telim e66 sürümüde 300.21.012 lütfen bilgi sahibi olan arkadaşlar bana bi yardımcı olsunlar.
biltek
Üye
gizli dosyalara ve klasörlere erişemedim
nizma
Üye
Ben bu yöntemle hallettim. Yükleyemediğim programı bu yolla yükledim sağolsun. Peki artık fazlalık olmasın diye bu işlem için yüklediğim programlardan hangisini sileyim ?
mmtazz
Üye
ALLAH RIZASI ICIN SU SERTIFIKA AYARLARINI BANA YAPMAMDA YARDIMCI OLACAK BI ARKADAS EKLESIN SU MSENEMI [email protected] sabaha kdar acık msenem kafayı kıracam ya yapıorum bana program yukle dıo ama yukleyemnıorum sertıfıka hatası werıo nasıl yapacam bı care
--------------- Ekleme ---------------
ALLAH RIZASI ICIN SU SERTIFIKA AYARLARINI BANA YAPMAMDA YARDIMCI OLACAK BI ARKADAS EKLESIN SU MSENEMI [email protected] sabaha kdar acık msenem kafayı kıracam ya yapıorum bana program yukle dıo ama yukleyemnıorum sertıfıka hatası werıo nasıl yapacam bı care HELLO CARBIDEYI YUKLICEM SERTIFIKA HATASI WERIO SU MSNEDEN BANA BI ULASIN WALLA KAFAYI YICEM
uA_abdül
Üye
harikanısın mükemmel paylaşım
ygemici
Üye
N82 deniyorum olmuyo daha hellocarbide programını yüklemiyoki sertifka hatası veriyo yaa..üstelik telefonda sertifika bile var bişey anlamadım ben bu işten..
canavar264
Üye
Teşekkürler...
Çok işime yaradı...
Ancak bazı telefonlarda işe yaramıyor...
Benim Telim N73 sorunsuz bir şekilde hallettim ama
Kardeşimde 6220 var, onda aynı adımları takip etmemize rağmen sys içine bir türlü giremedik....
Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın....
Tekrar teşekkürler.........
Mjoy13
Üye
selam n97 de verdiğin signed dosyaların hepsine "süresi geçmiş sertifika" hatası verdi.yardım edersn sevinirim