Odysseus
Üye
mrb adem kardeş
bende ÇİN die tabir ediLen teLefonLara hayranım şu araLar.ama seninde dediğin gibi garantiLi ve servisLi oLanLarına bakıyorum önceLikLe.
digiphone dg67-wentto f003 ve şu araLar (büyük ihtimaL sahte)v999 diye 3 teLefon arasında kaLdım.kısaca iphone tipi wifi'li javaLı teLefon aLmak istiyorum senin önerin nedir ?
Wentto ve V999, Digiphone'a göre ( servis konusunda ) daha sıkıntılı olabilir. Bu anlamda Digiphone'a yönelmek daha mantıklı olacaktır.
merhaba çin malı nokia N95 8gb telefonm var. fakat internete girmek istediğimde bağlantı başarısız diyor . kısacası wap ayarlarını nasıl yapabilirim ??? diğer sayfalarda '' wap yaz telefon modelini yaz 2222 ye gönder'' gibi şeyler yazıyordu. onuda denedim'' ilettiğiniz telefon modeli bulunamamıştır '' die msj geldi. yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürşer =)
Modeller operatörler tarafından desteklenmiyor. Otomatik ayarları alamazsınız. Elle girmeniz gerekir. Aşağıda verdiğim linkte MyPhone için ayarlar var. Bu ayarları deneyip sonucu yazabilir misiniz ?.
http://www.maxicep.com/myphone/myphone-t828-icin-turkcell-mms-gprs-ayarlari-218309.html

Bir araştırayım Hakan kardeşim.