Odysseus
Üye
abi çin ses yükseltme koduni yazdım menü ile uğraştım telefon kapandı daha açılmıyo anycoll f888
Muhtemelen o kodu girerken High Speed Sim yazısını seçtiniz. Yazılım yüklenmeli. Cihazı teknik servise götürün.
abi çin ses yükseltme koduni yazdım menü ile uğraştım telefon kapandı daha açılmıyo anycoll f888
fakat iki sorum olacak öncelikle motion sensörlerini kapatsamda ekrana ufak bir dokunuşumda duvar kağıdı değişme eylemi gösteriyor kendi hafızasındaki kağıtları koyuyo bunları silme şansım yada bu durumu kesin bir anaktif yapabilirmiyim diğer sorumda ekranda operatör isimleri var ikitane bunları kaldırmam mümkünmü şimdiden teşekkürler ilgin için 
benim bir myphone m73 telefonum var.oyun ve programlar benim telefonum için uygun olnan var mı?cevaplarsanız sevinirim.
merhaba arkadaşlar,
ben yeni üye oldum ve çift hatlı telefon almak istiyorum,
şu an arkadaşımın babası vertice satıyormuş ve toptan fiyatına alıcam kısmetse.
iki model arasında tercih yapamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
sizce wifi 600 mü,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yoksa v700 mü,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hangisini alsam acaba, ayrıca vertice markasından bir sıkıntı yaşarmıyım
şimdiden teşekkür ederim
s.a mb-888t vardı servise gitti 3 ay gelmedi e711 die bişeyle deiştirdiler java var telefonda tema yükleyebilirmiyim acaba teşekürler
Cihazda java yok. Yükleme yapamazsınız.
peki java yüklemesi yapabilir miyim?
selamlar. bende de bi çin malı 8800 var.
bundaki sorun beyaz ekran. benim yapabileceğim bir şey varmı buna ne dersin. bu arada sorunsuzca içini açıp bağırsaklarına kadar girebilirim...
teşekkürler şimdiden...