Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

m.dere

Üye
selam arkadaşlar
trident mb 100 telefonda 3g varmı varsa nasıl ayarlayabilirim

onurfu

onurfu

Üye
yha logitel l-ds-01 wap ve mms ayarları manuel olarak bilen var mı şimdiden tşk

kadir_47

kadir_47

Üye
abem ALLAHINI SEVİYOSAN LUTFEN BİR CEVAP İSTİYORUM ABEM LUTFEN YA BENİM BİTAANE 5310 TELEFONUM VAR AMA TEMASINI DEİŞTİREMİYORUM ABE COM NOKTASINDAN ATMAYI DENEDİM AMA PROGRAMSIZDA OLMAZ YA BİR PROGRAMI VARSA BİTANE BULABİLSEN SANA ÇOK DUA EDERİM ABEM :) :):sn:

ecz59

Üye
selam çin malı n97i var hafıza kartı nereye takılıyor yerini bulamadım :))

ceyhunayaz

Üye
ya arkadaslar bende made in flandiya yazan n96 orjinal degil ben buna format atıp komple içindeki programları degiştirebilirmiyim veya versiyon yukleyebilirmiyim

--------------- Ekleme ---------------

arkadas bende made in fillandiya yazan ama orjinal olmayan n96 var ben buna nasıl versiyon yuklerim ve içindeki butun programları degiştirebilirim yardım lütfen

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Elimde birkaç cihazın yazılımı var ama N96 yok maalesef.

onurfu

onurfu

Üye
arkadaşlar logitel L-DS-01 kullanıyorum wap ayarları eksik hattım turkcell ama tel turkcell desteklemiyo uzaktan ayar da desteklemiyo bunun için manuel ayar gerekiyo yardımcı olan varmı şimdiden tşekkr

adem abi cevaplaya bilirmisin teli aldığımdan beri araştırıyorum tek umut sensin allah razı olsun

ceyhunayaz

Üye
adem abi bulamazmıyız ya n96 yazılım lütfen yardım...

veya benim bulup indirebilecegim ve yukleyecegim bir adres yokmu

imparator_44

Üye
n95 e format atamıyorum nasıl yapacam bilemiyorum acaba çin malımı ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar logitel L-DS-01 kullanıyorum wap ayarları eksik hattım turkcell ama tel turkcell desteklemiyo uzaktan ayar da desteklemiyo bunun için manuel ayar gerekiyo yardımcı olan varmı şimdiden tşekkr

PM atmışsınız yanıtladım

veya benim bulup indirebilecegim ve yukleyecegim bir adres yokmu

Orjinal modeller için yazılımlar internette dağıtılmaya başlandı. Bende bulduğumu indirip arşivime alıyorum. Ancak N96 sahte bir model. Dolayısıyla yazılımını ancak teknik servisler yükleyebilir.

atalay.demirci

Üye
Bır El at ADeM

Tirdent Mb 600 T modelınde bır telefonum var fakat MMS ayarlarını yapamıyorum. sitede trıdent telefonlar ıcın verılen mms bılgılerı dogrultusunda gereklı ayarları manuel olarak yaptım ama hala mms gonderemıyor ve alamıyorum. gelen mms de goruntule secenegı aktıf olmuyor mms gondermek ıstedıgımde de gonder secenegı aktıf degıl....

delp06

Üye
selamlar benim bi nokia n97 telefonum var ve tabıkı çin malı:) sorum acaba bu telefonda tv izlenebiliyor mu? bılen arkdaslar cevaplarsa sevınırım
tesekkurler

themky

themky

Üye
Adem arkadaşım bütün çin malı telefon konularında seni görüyorum. Baya nalıyorsun bu telefonlardan :D Benim de sana bir sorum olacak. Meyzu M9 telefonum var (Wentto F003 ile herşeyi aynı galiba) WiFi internete bağlanamıyorum. Ancak bilgisyardan kurduğum dosya paylaşma ağlarına bağlanabiliyorum. Sadece modemime bağlanamıyorum.

Şimdiden herkese teşekkürler...

İnternet Şifre Sistemi: WEP (Bağlanamıyor hata mesajı veriyor.)
Bilgisayardan Kurduğum Ağ Şifre Sistemi: WEP (Bağlanıyor.)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Meyzu'ların Wi-Fi menüsü içeriğini bilmiyorum ama modeme hiç mi bağlanamıyorsunuz yoksa modemi görüyor fakat bağlanamıyor musunuz ?.

themky

themky

Üye
modemi görüyor fakat bağlanamıyor. Üstelik sinyal alış gücü .

üstelik sinyal alış gücü tamamen kutuları dolduruyor....

istersen WiFi menusunun fotoğrafını çekip sana yollayabilirim. (Ayrıca bu telefondan iki tane aldım ikisinde de bağlanmıyor.)

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Peki bağlantı yaparken kablosuz ağı bulduğunda Web Taraması Başlat ya da Web Ağına Bağlan seçeneği çıkıyor mu ( Nokia'daki gibi )

mesut--44--44

Üye
abi çin ses yükseltme koduni yazdım menü ile uğraştım telefon kapandı daha açılmıyo anycoll f888

gökhan27

Üye
Merhaba ben ay phone n5000 kullanıorum acaba bunun sesini yükseltebiliyormuyuz ve internet ayarlarını verebilir misiniz...şimdiden teşekkür ederim...saygılarımla...

:mahcup:Merhaba ben ay phone n5000 kullanıorum acaba bunun sesini yükseltebiliyormuyuz ve internet ayarlarını verebilir misiniz?...şimdiden teşekkür ederim...saygılarımla...

Üst Alt