Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

sforza21

sforza21

Üye
arkadaşım bnm trident mb600t telefonum war telefondan pc ye bluetoothla dosya atıyorum başka telefonlarada atıyorum fakat bilgisayardan bana dosya gelemiyor ne yapmam lazım

ufuk200

Üye
Meyzu M8 telefonumun wirelesse sorununda problem yok her hattı görüyor ve bağlanıyor. Ancak opera mini ve msn proglamlarına gerek wirelesse ile gerekse cprs ile bağlanamıyorum. Özel bir ayarı varmıdır. Yardımcı olursanız sevinirim.

cgtyrn

Üye
Herkese Selam Yeni Bir ÇİN IPHONE Aldım Markasını Bilmiyorum Ama Birebir Aynı JAVADA Destekliyor..Yüklersem Nasıl JAva oyunlar eklerim..

web_cem

web_cem

Üye
Arkadaşlar ben çift sim kartlı bir telefon buldum çin malı 2 yıl garanti verio dokunmatik hem de 210 istiyor işte bilimum tv radyo 2 kamera ve hafıza kartı mevcut. siz olsanız tercih eder miydiniz markasını hatırlamıyorum. veya siz nasıl bir telefon alırdınız. (Durumum kısıtlı harçlık biriktiyiyorum o yüzden ucuz olsun istiyorm yani çin malı) :)

tekroh

Üye
slm..vallaha soruldu mu bilmiyorum ama sorulduysa kusura bakma göremedim:mahcup::)...bende vertice 6700 war..bu telefona oyun-tema vs atılıyormu??telefonda java war çünkü satış sitelerinde falan telde java olduğu yazıyor ben öyle biliyorum...cam 2 mpx yazıyo gerçi 1.3müş orjinal sitesinden öğrendim ama neyse:D...ama işte java konusunda emin dehlim eğer oyun ve tema da atılabliyorsa çok ii olacak benim için yardımını beklerim tşk ederim:)..

sforza21

sforza21

Üye
bu sorulara ne zaman yanıt verilcek

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
sforza21

sforza21

Üye
adem abi aradım ama benim soruma bi yanıt bulamadım sana zahmet bir daha yanıtlarmısın çok özür dilerim 2 kere baktım her sayfaya ama bulamadım

bnm trident mb600t telefonum war telefondan pc ye bluetoothla dosya atıyorum başka telefonlarada atıyorum fakat bilgisayardan bana bluetooth ile dosya gelemiyor ne yapmam lazım

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Hüseyin, bilgisayarında Bluesoleil programı var mıdır kardeşim ?

sforza21

sforza21

Üye
gerçi ben bunu arkadaşın pc de yaptım onun bilgisayarda olmuyordu onda var bluesoil

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Peki bluesoleil programına cihazı tanıtabiliyormuydunuz ?..

sforza21

sforza21

Üye
evet abi cihazı tanıyor sonra

weyiss

Üye
slm arkadaşlar bende nokia 6688 çin malı bir telefon var kendiliğinden açılıp kapalmaya başladı. hangi proğramınerden nasıl yükleyebilirim açıklıayıcı bir şekilde yazarsanız seviniirm.

sempatik46

Üye
bende t828 var lütfen yardımcı olurmusun wap ayarları hakkında bi türlü bağlanamadım msn

EDIT: MSN üzerinden yardım taleplerini yanıtlamıyoruz.

ccıiıgdeemm

Üye
Ng mobıle K300 için msn programı var mı?

*-*ext@cy*-*

Üye
mrb adem kardeş
bende ÇİN die tabir ediLen teLefonLara hayranım şu araLar.ama seninde dediğin gibi garantiLi ve servisLi oLanLarına bakıyorum önceLikLe.
digiphone dg67-wentto f003 ve şu araLar (büyük ihtimaL sahte)v999 diye 3 teLefon arasında kaLdım.kısaca iphone tipi wifi'li javaLı teLefon aLmak istiyorum senin önerin nedir ?

gurcan86

Üye
adem kardeş benim telefonu ilk aldığım günekranda neresine dokunursam ses çıkıyordu ama şimdi çıkmıyo yardımcı olursan sevinirim bu arad telefon iphone wirless olandan

fightix

Üye
merhaba çin malı nokia N95 8gb telefonm var. fakat internete girmek istediğimde bağlantı başarısız diyor . kısacası wap ayarlarını nasıl yapabilirim ??? diğer sayfalarda '' wap yaz telefon modelini yaz 2222 ye gönder'' gibi şeyler yazıyordu. onuda denedim'' ilettiğiniz telefon modeli bulunamamıştır '' die msj geldi. yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürşer =)

ender406

ender406

Üye
merhaba benim tt-v900 telefonum var .telefonumun java desteğinin olmasına karşın java oyunları açmıyo bunun sebebini açıklarsan sevinirim birde bana oyun ve program bulursan minnattar olurum şimdiden teşekürler

Üst Alt