Tüm Çin Üretimi Telefonlarınız İçin Sorularınızı Yanıtlıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
mrb adem kardeş
bende ÇİN die tabir ediLen teLefonLara hayranım şu araLar.ama seninde dediğin gibi garantiLi ve servisLi oLanLarına bakıyorum önceLikLe.
digiphone dg67-wentto f003 ve şu araLar (büyük ihtimaL sahte)v999 diye 3 teLefon arasında kaLdım.kısaca iphone tipi wifi'li javaLı teLefon aLmak istiyorum senin önerin nedir ?

Wentto ve V999, Digiphone'a göre ( servis konusunda ) daha sıkıntılı olabilir. Bu anlamda Digiphone'a yönelmek daha mantıklı olacaktır.

merhaba çin malı nokia N95 8gb telefonm var. fakat internete girmek istediğimde bağlantı başarısız diyor . kısacası wap ayarlarını nasıl yapabilirim ??? diğer sayfalarda '' wap yaz telefon modelini yaz 2222 ye gönder'' gibi şeyler yazıyordu. onuda denedim'' ilettiğiniz telefon modeli bulunamamıştır '' die msj geldi. yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürşer =)

Modeller operatörler tarafından desteklenmiyor. Otomatik ayarları alamazsınız. Elle girmeniz gerekir. Aşağıda verdiğim linkte MyPhone için ayarlar var. Bu ayarları deneyip sonucu yazabilir misiniz ?.

http://www.maxicep.com/myphone/myphone-t828-icin-turkcell-mms-gprs-ayarlari-218309.html

cansamet357

Üye
meraba ben ayphone n5000 aldım çin malı 2 yıl garantısı filan var acabu tele versiyon atlatabilirmiyim?

--------------- Ekleme ---------------

şimddiden tşkler:sukur::sukur:

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Servise yeni versiyon yükletebilirsiniz. Ancak internet üzerinde yayımlanan versiyon yazılımı bulamazsınız.

Byefsane34

Byefsane34

Üye
S.a KarDeŞ sence tigrada iyi bir marka mıdır??? VeDe öNereBiLeceğin bir çiNnN maLı Var MMMı?? bide TİgRa E711İyi BirrR TelefOn MdUR ÇoK Oduk Şİmdİ Den tEşŞEKKürLErr CeVApplaR İÇinnN

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
adem abi, kolay gelsin sorum şu, CONCORD nasıl 1 markadır ben e98 sipariş verdim telefon hakkında olumlu - olumsuz düşünclerin varmı teşekkürler..

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
S.a KarDeŞ sence tigrada iyi bir marka mıdır??? VeDe öNereBiLeceğin bir çiNnN maLı Var MMMı?? bide TİgRa E711İyi BirrR TelefOn MdUR ÇoK Oduk Şİmdİ Den tEşŞEKKürLErr CeVApplaR İÇinnN

adem abi, kolay gelsin sorum şu, CONCORD nasıl 1 markadır ben e98 sipariş verdim telefon hakkında olumlu - olumsuz düşünclerin varmı teşekkürler..

Tigra diye bir marka ilk defa duyuyorum, Concord ise servis konsunda sıkıntı yaşatabilir. Çin Mallarının en büyük sorunlarından birisi servis biliyorsunuz. O yüzden servisi yaygın olan bir model seçmeye özen gösterin. Trident, MyPhone, Digiphone gibi..

yakupates

Üye
Bnim çin bir iphonem var ama tirident falan deil gerçek iphone gibi herşeyi içine bakınca falanda zor anlasılıo bn bu telfona maxicepten tema oyun vb. bulamadım yardımcı olurmusunus

Filmk

Üye
Digiphone DG67 telefonumda Kulaklığından az ses gelmesi nedeniyle, eski değerleri not almadan *#3646633# kodu sayesinde ses değerlerini yükseltmiştim, fakat şuan ses rahatsız edici derecede cızırtılı çıkıyor, lütfen orjinal ses değerlerini verebilirmisiniz?

Mümkünse teknisyen kipi / 3.Ses / Normal mod, Ss Yükseltme Modu, Kulaklık Modu orjinal ses değerlerini...

Yada kendisi yapıp seste sorun/cızırtı yaşamayan birisi yaptığı ses modlarınıda verirse de olur, (tercihim orjinal ses değeri) şimdiden teşekkürler...

wentto

Üye
Adem Kardeş daha yeni internet üzerinden V999İ denilen bir telefon aldım. (İPhone Benzeri) En kötü tarafı ekran hassasiyeti çok kötü. Tuş kilidini dahi bazen zor açıyor. Satıcı kalibrasyon ayarından falan söz etti. Ama o menüye girdiğimde telefon üzerindeki sol program tuşuna basıp kalibnrasyonu başlat diyor. Ekranda zaten yok öle bişey. Bşka şeylerde var da buradan bi başlasak yardımın olur mu acaba?

seantez

Üye
merhabalar ben concord e91 almayı düşünüyorum özellikleri hoşuma gitti fiyatıda uygun java desteğikamerası felan çok güzel amaa oyun ve tema yüklenebiliyormu merak ediyorum kullanan varsa cevap yazsın lütfen şimdiden teşekkürler

*-*ext@cy*-*

Üye
adem kardeş ben iphone tipinde 350 Liraya kdr teLefon aLmak istiyorum.garantiLi wifi-java-çift sim-dokunmatik ekran gibi özeLLikLeri oLan garantiLi bir teLefon aLacağım.önereceğin teLefon modeLLeri neLerdir ?

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ben concord e91 almayı düşünüyorum özellikleri hoşuma gitti fiyatıda uygun java desteğikamerası felan çok güzel amaa oyun ve tema yüklenebiliyormu merak ediyorum kullanan varsa cevap yazsın lütfen şimdiden teşekkürler

Concord E91 java desteğine sahip değildir. Zaten olsa da bu tip cihazlara tema yükleyemezsiniz. Oyun program yükleyebilmek ve bu model bir cihaza sahip olmak istiyorsanız Digiphone E711 ( modeli yanlış hatırlıyor olabilirim ) tavsiyemdir.

adem kardeş ben iphone tipinde 350 Liraya kdr teLefon aLmak istiyorum.garantiLi wifi-java-çift sim-dokunmatik ekran gibi özeLLikLeri oLan garantiLi bir teLefon aLacağım.önereceğin teLefon modeLLeri neLerdir ?

Bahsettiğiniz özellikleri taşıyan en uygun cihaz Digiphone DG67'dir. Fiyatı da 300 TL civarı. Servis konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. Size tavsiyem iPhone adı altında satılan sahte telefonlardan uzak durun !..

hakan.c

hakan.c

Üye
ya adem abi benim t828 i açıp kapatınca bazı bazen ayarlar eski haline dönüyor neden??
örneğin,telefonun dili,sensor değiştirme gibi...

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm Bir araştırayım Hakan kardeşim.

*-*ext@cy*-*

Üye
Bahsettiğiniz özellikleri taşıyan en uygun cihaz Digiphone DG67'dir. Fiyatı da 300 TL civarı. Servis konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. Size tavsiyem iPhone adı altında satılan sahte telefonlardan uzak durun !..

Bende dg67yi araçtırdım çok ama kuLLananLar dokunmatiğinden pek memnun değiLLer.ayrıca dg67'den wifi iLe facebook'a giriş yapabiLiyor muyuz biLmiyorum çünkü bu tarz geneL teLefonLarda Login sorunu oLuyor.programLarLa düzeLtiLebiLcek bi sorun ise benimde kafamda yatan modeL buydu zaten.

ahmet_fb_08

Üye
slm arkadasl bende çin malı n95 var ve belirsiz sim hatası veriyo aca programı varmı veya orjinal türkçe yazılım programı varmı lütfen acil bu konuda bilginiz var mı teşekkürler

themky

themky

Üye
Benim Telefonum Meyzu M8 Javayı Ve gps i destekliyor fakat bu siteden indirdiğim oyunlar yüklenmiyor :S
Arkadaşım Meizu mu yoksa onun çakması meyzu mu ayrıca Meizu ise nerden buldun ve nasıl bir telefon çok sorun çıkartıyor mu?

mr_diablo

Üye
merhabalar.elimde çin malı nokia n96 telefon var.made in finland yazıyor ve menüsünün türkçe anlaşılabilirliği fazla değil.
rm-233 v 5.20.şimdi ben buna yeniden yazılım atmak istiyorum.ful türkçe olması için.bu konu hakkında bana detaylı şekilde yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır acaba?
allah rızası için,yoksa telefonu kırıp atacağım sinirimden.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar.elimde çin malı nokia n96 telefon var.made in finland yazıyor ve menüsünün türkçe anlaşılabilirliği fazla değil.
rm-233 v 5.20.şimdi ben buna yeniden yazılım atmak istiyorum.ful türkçe olması için.bu konu hakkında bana detaylı şekilde yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır acaba?
allah rızası için,yoksa telefonu kırıp atacağım sinirimden.

Çin Malı olup ta Finlandiya üretimi olması mümkün değil. Yeni yazılım yüklemek için teknik servise müracaat etmelisiniz. Yazılımlar internet üzerinde dağıtılmıyor.

Üst Alt