TTPod v3.51 Türkçe +14 Final Skin +20 Renkli Efekt Entegreli

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
TTPod v3.51 Türkçe +14 Final Skin +20 Renkli Efekt Entegreli
S60 İçin en iyi müzik çalar olduğunu hepimiz biliyoruz fakat bu programın modifiye yapılmamış hali berbat yalnız iyi bir çalışma sonunda süper görünümlü bir müzik çalar oluyor. Program için yine çok zaman harcadım umarım çalışmamı boşa çıkarmaz güzel yorumlar alırım sizlerden.

TTPod Üzerinde Yapılan Değişim Ve Onarım:

01)- Açılış resminin değişimi
02)- Programı türkçeleştirme
03)- 14 Final skin entegreleme
04)- 20 Renkli efekt eklenmesi
05)- V3 Sikinleri V4'e çevirme
06)- Bütün skinlerin onarılması
07)- Sis kalıp dosyası değişimi

Not : Program imzasızdır belirteyim altta bulunan dosyaların ikiside yükleyin güncelleme hatası alan arkadaşlar önceki versiyonu telefonundan kaldırsınlar.

Lütfen bir teşekkür edip paylaşıma destek verin

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 97.mehmetyavuz, korumasiz, zaza_hayrullah ve 118 diğerleri

jackalx_06

jackalx_06

Üye
pek bir değişiklik yok yenisinde ama yinede eline sağlık.

q-bert

q-bert

Üye
ben n80 kullanıyorum 352X416 oldugu için küçük çıkıyor ama ben tt pod un kendisinden 3,51 e güncelledim tam ekran oldu .. fakat japonca gibi birşey oldu :) bunu deneyip görcem artık :D

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
pek bir değişiklik yok yenisinde ama yinede eline sağlık.

Nasıl bir değişiklik arıyorsun değişiklik yapılan modifiye. Eklenen arayüz ve efektlerdir.

ben n80 kullanıyorum 352X416 oldugu için küçük çıkıyor ama ben tt pod un kendisinden 3,51 e güncelledim tam ekran oldu .. fakat japonca gibi birşey oldu :) bunu deneyip görcem artık :D

Güncelleme sonunda çince karakterler olacağı kesin bir şey çünki çin stesinden güncelleme alıyor.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yine mükemmel olmuş ..

Ellerine Sağlık .

GURUBÜYÜCÜSÜ

Üye
n 79 da sertifika hatası veriyo uygulama salayıcısı la görüşün dio çözüm bulan varsa bana msj la atabilir mi? ben bahçedeyim net yok şu an kafedeydim şimdiden tşkkr. no:0531 520 45 96

dEs_

dEs_

Üye
Türkçe olması yeter... Eyvallah...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
teşekkürler umarım yine emeğin boşa gitmez mahmutk.Acaba bluetooth ile dosya gönderme sorunu giderildi mi? Birde sesi 3.3.1 gibi güzel mi?

fatihcanmert99

Üye
elıme sahlık tesekkurler arkadasım

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe olması yeter... Eyvallah...

Rica ederim güle güle kullan.

teşekkürler umarım yine emeğin boşa gitmez mahmutk.Acaba bluetooth ile dosya gönderme sorunu giderildi mi? Birde sesi 3.3.1 gibi güzel mi?

Bluetooth hatası giderilmemiş çok aradım bluetooth ile ilgili alakalı bir eklentide yok anlamış değilim ttpod firması böyle yanlışlara nasıl düşüyor.

elıme sahlık tesekkurler arkadasım

Yorum için teşekkürler.

P.F.T.

Üye
n 79 da sertifika hatası veriyo uygulama salayıcısı la görüşün dio çözüm bulan varsa bana msj la atabilir mi? ben bahçedeyim net yok şu an kafedeydim şimdiden tşkkr. no:0531 520 45 96

aynen sertifika atası veriyor nasıl aşacaz bu sorunu bilen yardım etsin lütfen ???:bilmem:

koruma26

Üye
arkadaşlar patch dosyasını kuramayanlar bir önceki ttpod kullanırken yükledikleri patch dosyasını silsinler.bende chinise yazıyodu uygulama yöneticisinden buldum kaldırdım.patch yükledi.yoksa yüklemiyor sadece ttpodu kaldırmak yeterli değil.

koraykey

Üye
super olmus ellerine saglık

drnoname

drnoname

Üye
Teşekkürler dostum eline sağlık.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
deniyelim yorumu öle yazalım

alpfidann

alpfidann

Üye
Nedense N73 oncelileri kaldirip bu yeni versiyonu iki sefer cok titizlikke yukledim iki seferde dosya bozuk dedi ama onceki TR ye ceviren v3.31 ve v3.41 mükemmel ve kusursuz yapmistin mahmut kardas genede elline saglik

Üst Alt