Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB
Sponsorlu Bağlantılar
can45
Üye
İlk problem USB kablosunu takıyorum telefonda geç görünüyor.Sürümden olabilirmi...
pc süit bilgisayarın başladığında başlamıyorsa ondandır.bunuda başlangıç programları ayarlarından halledersin.ozaman bilgisayarı açtığın gibi pc süitte çalışmaya hazır halde olur yani
48 sayfa olmuş ; ???????Yadırgamayın ama ben ve birçok arkadaş son model telefonlara yabancıyız.Şahsen yabancıyım ben,sitede çok gezdim çok güzel programlar ve anlatımlar var ama hangileri işimize yarar bilemiyorum hepimiz n79 kullanısıyız sizlerden ricam ; bu başlık altında n79 uyumlu denemmiş programları yanınlamanız Gercekten ben n79 dan cok iyi anlarım diyen bir arkadaş şöle çıksa bak bu n79 dur sürüm güncelleme şöle yapılır pc suit indircegimiz programı nasıl indirilcegini anlatsa diyeceksiniz her yerde yazıyor bunlar diye ama burası n79 başlıgıysa n79 hakkında hersey anlatılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
aynen arkadaşım sana katılıyorum bu işi yapsa yapsa en iyi ''BEKİRBİRİM'' arkadaşımız yapar o da zaten böle bişi yapmayı düşünüyo en yakın zamanda en harika N79 konusunu açıcak
yetmişdokuz
Üye
merhaba, ben samsungcu34, isim alakasızdı arkadaşalar ...
sadece n79 için uygulama/program arşivleme fikri çok süper olur, core codec player'ı sonunda yükledim maxicep sayesinde (çok teşekkür ederim) rootsign programı ile halloldu, sertifika sorunu yaşayan arkadaşlara duyrulur ! valla harikasınız
nhan
Üye
n 79 ' a format nasıl atılıyor bazı sitelerde var ama tam olarak işe yaradıgını düşünmüyorum gercek bi format atma işlemi nasıl oluyor?
gha25979
Üye
Alalı 1 hafta oldu bedava oyunu hala n-gage sitesinden yükleyemedim her yeri aradım bi sonuç yok kodu giriyorum aktive et diyorum kod hükümsüz diyor birde oyunu indirirken device mi yoksa mass memory modunu seçmeliyim lütfen acil yardım
48 sayfa olmuş ; ???????Yadırgamayın ama ben ve birçok arkadaş son model telefonlara yabancıyız.Şahsen yabancıyım ben,sitede çok gezdim çok güzel programlar ve anlatımlar var ama hangileri işimize yarar bilemiyorum hepimiz n79 kullanısıyız sizlerden ricam ; bu başlık altında n79 uyumlu denemmiş programları yanınlamanız Gercekten ben n79 dan cok iyi anlarım diyen bir arkadaş şöle çıksa bak bu n79 dur sürüm güncelleme şöle yapılır pc suit indircegimiz programı nasıl indirilcegini anlatsa diyeceksiniz her yerde yazıyor bunlar diye ama burası n79 başlıgıysa n79 hakkında hersey anlatılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
aman kardeş sakınılan göze çöp batarmış. ben de çok koruyodum telefonumu sonunda düştüvur
üstelik üzerinde kılıf varken. tam da kılıfın üst tarafına açık kısma düştü şansıma. azcık üstü çizildi. dikkat et
aman kardeş sakınılan göze çöp batarmış. ben de çok koruyodum telefonumu sonunda düştüvur
üstelik üzerinde kılıf varken. tam da kılıfın üst tarafına açık kısma düştü şansıma. azcık üstü çizildi. dikkat et
n85 kullanıyorumm arkadaslar ınternette cokk kötü yorumlar okudumm bu telefon hakkında ama cok begendığim için yinede giiitim aldım ve tlf den cokk mennunum.. şiddetle tavsiye ederim n y9 dan daha kalıtelı bır tlf ve ekranıda cok harika
AKATLI
Üye
arkadaşlar sonunda bu gün N79 umu aldım teknosadan 629 TL ye aldım ama biraz şikayetçiyim telefon harika olduğu için kalmamış sadece vitrindeki varmış çok düşündüm şimdi dedim herkes ellemiş o teli alsammı almasammı diye sonra sordum peki nezaman gelir diye adam bana şakayla karışık nokia yetiştiremiyo artık bu telden bayaa sürer gelmesi dedi bende tmm hadi dedim aldım bakalım hayırlısı olsun ama ilk kullanışa göre çok hoşuma gitti harika bir tel ama daha ilk gün olduğu için çözemediğim şeyler var mesela hafıza kartına bile giemiyom yardımcı olun öğretin şu teli bana
cozturk
Üye
ARKADAŞLAR BURDAN TÜM MAXİCEP ÜYELERİNİN BAYRAMINI KUTLUYORUM...
BEN PC KONUSUNDA TECRÜBELİ BİRİYİMDİR..TELEFON KONUSUNDADA AMA ARADA BENİMDE SORUNLARIM OLUYOR.BUNLARDAN BAZILAR.
Navigasyon sorunum var arkadaşlar...konumun dediğimde gps bağlantısı kurulmadı sağ alt köşedeki gps simgesinde bağlı olup olmadıgı gösterilir diyo...BUNDAN ÖNCEDE BİR YERE KİLİTLENMİŞTİ KONUMUMU HEP BİR YERDE GÖSTERİYORDU.BİR ARA DÜZELDİ GİBİ OLDU.ŞİMDİ HİÇ GÖSTERMİYOR.2.EKSTRA DAN NAVİGASYON SÜRESİNİN KAÇ GÜN OLDUĞUNA BAKICAM..NAVİGASYONDAN CIKIYOR MENÜYE GİRİYO..BİR İKİNCİSİ.BİR GÜN TLFNU YERE DÜŞÜRDÜM.HANİ KAMERAYI KORUMA AMÇLI KAPAK VARYA.ÖNCEDEN ONU AÇTIGIMDA OTOMATİK OLARAK KAMERA ACILIODU..DÜŞÜRDÜĞÜMDEN BERİ AÇILMIO..ANCAK MEDYADAN GİRCEM KAMERAYI ÖYLE AÇCAM..HANİ O KAPAĞIN ÜZERİNDE YEŞİL BİR ŞEY VAR.KAPAĞI ACINCA ODA GERİ ÇEKİLİO..OMU DÜŞTÜ DİYE BAKIYORUM ODA YERİNDE DURUO..İÇİNDE BİR SORUN VAR HERALDE..K.V.K YA GÖNDERSEM YAPARLARMI...(KULLANICI HATASI FLN DİYE YAPMAZLAR GİBİ GELİO AMA)??? VE SON OLARAK..NAVİGASYON SORUNU TLFON DÜŞTÜ DİYEMİ OLDU ACABA???