yorumlara bak Allahım sen koru Aklımı
Ya nsl yorumlardır bunlar çogu insan cami diyor.
Siz ibadet yapmak istediğinizde Allah ile sizin aranızda, evde de yapabilirisniz ama
Egitimi siz evde verebilirmisiniz.
Cahilligi kuran okuyarakmı gidereceksiniz.
Bu nsl bir düşüncedir ki Camiler diyorsunuz...
Sizi iyileştiren doktor camidemi egitim aldı,
Sizi egiten öğretmen camide mi egitim aldı,
sizi koruyan polis asker camidemi egitim aldı.
Camiler muhakkak olmalı ama asla egitim kurumlarından çok degil.
Örnegin bugun cumaya gittim dışarda kıldım noldu dışarda kıldıysam Allah kabul etmiyecekmi.
şuan Türkiyede hala gelişmekte olan ülke ise yani diger eski adı Gelişmemiş ülkeler arasında ise cahillikten Egitimsizlikten dolayıdır.
Siz gelişmiş ülkelerde ibadet yerlerinin egitim yerlerinden çok oldugunu gördünüzmü.
Arkadaşlar Egri oturup dogru konuşalım ben Babamın işi nedeniyle hep doguda okudum sınıflar hep 5o kişiden aşagı degildi.Sizce 50 kişilik bir sınıftaki başarı oranı ne olabilir.Öğretmen hangisine sözünü geçirebilir.
Ben doguda sanıyodum okul azlıgını meger batıda da varmış izmirde yigenim sınıfları 40 kişilik Akıl mantık iş degil.
şimidi Size sorarım 40 -50 kişilik sınıflarda yapılan egitimmi başarılı olur yoksa 15-20 kişilik sınıflardamı...
Bas Bas egitim şart denilip duruluyor ama sınıflar 50 kişilik , labaratuvar yok, bilgisayar ve projeksiyon destekli görsel egtim yok yok yok yok...
Şimdi Hala siz Camiler çok olsun diyosanız Geleceginiz bence düşünmüyorsunuz...
Not:Şimdi bazı arkadaşlar çıkar bana sen camiye gittimi , sen kuran okudunmu, namaz kıldınmı, oruç tuttunmu vs vs. derler...
Oruçumu 10 yaşından beri tutarım,kuranı okumayı bilirim, zakatımı veririm, cumalar giderim.namazımı kılardım(4 yıl kıldım şuan kılmıyorum şahsi bir konu)
Yani ben ibadetimi göstermeden yapanlardanım.Allah ile Benim aramda olan şeyi kimseye göstermem.
Buraya bunu yazmaktan nefret ediyorum ama o bana yorum yapcak arkadaşlara cevaben yazıyorum.
Saygılar
aNL