Eğitim kurumlarımı daha fazla olmalı, Camilermi.. ?

Sponsorlu Bağlantılar

Eğitim Kurumlarımı, Camilermi?

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
Cevabımı yeniden okuyabilirsiniz, keşke eğitim kurumları ilk 10.000 e girebilse dünyada, yetersiz olan eğitim kurumlarıdır, dinimizde problem yok

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
ben turkish cowboya katılıyorum önce ahiretimizi kurtaralım sonra fani dünyaya bakarız

M3L!H

M3L!H

Üye
Bence eğiim kurumları daha fazla olmalı :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Fazla olması çözüm değil, kaliteli olmalı, istediğin kadar çoğalt

melihonline

melihonline

Üye
400.000 öğretmen açığı varken 15.000 öğretmen alırsan ve yarısı da sözleşmeli, ne kadar çok eğitim kurumu olsa da bi işe yaramaz...

Pure Life

Pure Life

Üye
yorumlara bak Allahım sen koru Aklımı
Ya nsl yorumlardır bunlar çogu insan cami diyor.
Siz ibadet yapmak istediğinizde Allah ile sizin aranızda, evde de yapabilirisniz ama
Egitimi siz evde verebilirmisiniz.
Cahilligi kuran okuyarakmı gidereceksiniz.
Bu nsl bir düşüncedir ki Camiler diyorsunuz...
Sizi iyileştiren doktor camidemi egitim aldı,
Sizi egiten öğretmen camide mi egitim aldı,
sizi koruyan polis asker camidemi egitim aldı.
Camiler muhakkak olmalı ama asla egitim kurumlarından çok degil.
Örnegin bugun cumaya gittim dışarda kıldım noldu dışarda kıldıysam Allah kabul etmiyecekmi.
şuan Türkiyede hala gelişmekte olan ülke ise yani diger eski adı Gelişmemiş ülkeler arasında ise cahillikten Egitimsizlikten dolayıdır.
Siz gelişmiş ülkelerde ibadet yerlerinin egitim yerlerinden çok oldugunu gördünüzmü.
Arkadaşlar Egri oturup dogru konuşalım ben Babamın işi nedeniyle hep doguda okudum sınıflar hep 5o kişiden aşagı degildi.Sizce 50 kişilik bir sınıftaki başarı oranı ne olabilir.Öğretmen hangisine sözünü geçirebilir.
Ben doguda sanıyodum okul azlıgını meger batıda da varmış izmirde yigenim sınıfları 40 kişilik Akıl mantık iş degil.
şimidi Size sorarım 40 -50 kişilik sınıflarda yapılan egitimmi başarılı olur yoksa 15-20 kişilik sınıflardamı...
Bas Bas egitim şart denilip duruluyor ama sınıflar 50 kişilik , labaratuvar yok, bilgisayar ve projeksiyon destekli görsel egtim yok yok yok yok...
Şimdi Hala siz Camiler çok olsun diyosanız Geleceginiz bence düşünmüyorsunuz...

Not:Şimdi bazı arkadaşlar çıkar bana sen camiye gittimi , sen kuran okudunmu, namaz kıldınmı, oruç tuttunmu vs vs. derler...
Oruçumu 10 yaşından beri tutarım,kuranı okumayı bilirim, zakatımı veririm, cumalar giderim.namazımı kılardım(4 yıl kıldım şuan kılmıyorum şahsi bir konu)
Yani ben ibadetimi göstermeden yapanlardanım.Allah ile Benim aramda olan şeyi kimseye göstermem.
Buraya bunu yazmaktan nefret ediyorum ama o bana yorum yapcak arkadaşlara cevaben yazıyorum.
Saygılar

aNL

Kişisel düşüncelere saygı yok mu anl ????

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
eskiden eğitim cami medreselerinde verilirmiş ...
konu olarak da saçma zaten ...
okumak mı iyi camide namaz kılıp kuran okumak mı deseler cami derim ... ben böyle değerlendiriyorum ... isteyen örümcek kafalı desin isteyen başka birşey ... kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum :) bu dünya nın öbür tarafı da var .. öbür tarafı düşünmeden yaşayanlardan korkmak gerek..

Arkadaşlar bakın niyeki ikisi arasında seçim yapmanız gerekiyor anlamıyorum.İkiside lazım.Niye okulla kumarhane karşılaştırılmıyorda cami karşılaştırılıyor.Göremiyormusunuz arkadaş iyi niyetli değil bu konuda.Amacı sadece karalama kampanyası.Niye kahvehanelermi kütüphanemi demiyorda camiye takıyor?O kadar lüzümsüz bir ton şey var camıye düşmanlığı neden?Cami engelmi kütüphaneye arkadaşın tuzağına gelmeyin ne olur yalvarıyorum size arkadaşın tuzağına gelmeyin

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Elimde değil bu tür yorumlara dayanamıyorum ... Önüne gelen dinimize camimıze annelerimizin başörtülerine laf söylüyor ... Gerçekte kaldıramıyorum artık ... Tartışma çıkmaması için yorum yapmayın ağzımı bile açmam ama bana dokunuyor bunlar ... Camiye giden sanki disko ya gidiyor öyle bir izlenim uzanmis... Verilen tepkiler az olunca daha çok üstümüze geliyor bu konuyu açan şahıs .... Anıl sana sözüm yok bu konuda alınma bana ....

Sidretül Münteha

Üye
Yaa Boşaa Demiyorum Kii
Başkaa yerleree Konu Açmıyor.
Tekk Bu Tip Kötü Şeyleri
İslam Konusunda Açıyor.

Hep Din Hep Din
Tartışılıcak Başka Bişey Yok Mu
Neden Hep Din ?

Pure Life

Pure Life

Üye
Elimde değil bu tür yorumlara dayanamıyorum ... Önüne gelen dinimize camimıze annelerimizin başörtülerine laf söylüyor ... Gerçekte kaldıramıyorum artık ... Tartışma çıkmaması için yorum yapmayın ağzımı bile açmam ama bana dokunuyor bunlar ... Camiye giden sanki disko ya gidiyor öyle bir izlenim uzanmis... Verilen tepkiler az olunca daha çok üstümüze geliyor bu konuyu açan şahıs .... Anıl sana sözüm yok bu konuda alınma bana ....
Haklısın bebeğim bak dinsiz arkadaşım sana bunu demeye çalışıyorum.Bu arada adını söylersen daha memnun olucam bu şekilde hitap etmek istemıyorum sana.İnanma sana kimse birşey demiyor ama hakaret dolu kışkırtıcı mesajlara son verelim ok.Hakaret etmediğin sürece herkes senınle tartışır düzeyli bir biçimde.Sende mahalle ağızı kavgalar istemezsın herhalde

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Neden gerek duydun anlamadımki yani,neyi merak ediyor,neyi öğrenmek istiyorsun.bilsen ne olacak.hadi diyelim cami fazla çıktı yorumun ne olacak, yada okul fazla çıktı ne diyecen bu sefer.neyin peşindesin.lütfen konu kilitlensin.birde ikisi aynı şeymi?birinin eksiğini öteki tamamlar.benim temennim Allah ikisininde eksikliğini göstermesin.nasıl memnun oldunmu bu cevaptan?

Pure Life

Pure Life

Üye
Neden gerek duydun anlamadımki yani,neyi merak ediyor,neyi öğrenmek istiyorsun.bilsen ne olacak.hadi diyelim cami fazla çıktı yorumun ne olacak, yada okul fazla çıktı ne diyecen bu sefer.neyin peşindesin.lütfen konu kilitlensin.birde ikisi aynı şeymi?birinin eksiğini öteki tamamlar.benim temennim Allah ikisininde eksikliğini göstermesin.nasıl memnun oldunmu bu cevaptan?
yorum diye ben buna derim:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Luzumsuz tartışma yaratacak konu olduğundan kilitlenmiştir ! :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt