O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

deizmen

Üye
Arkadaslar benim n79 da bir sorun var BLUETOOTH ne bir cihazı goruyor ne de baska cihazlar benimkini bu bir yazılım sorunumudur yoksa arızamı vardır bir fikri olan varsa paylasırsa sevinirim

chacked

chacked

Üye
Arkadaslar benim n79 da bir sorun var BLUETOOTH ne bir cihazı goruyor ne de baska cihazlar benimkini bu bir yazılım sorunumudur yoksa arızamı vardır bir fikri olan varsa paylasırsa sevinirim

O sorun bende de 1- 2 sfr tekrarladi bende anlamadim arada oluyr demek :)

cozturk

cozturk

Üye
ya beyler ben bu telefondan alcam ama kamerası gerçekten kötümü çekiyo N79 la çekilmiş 1-2 foto koyarsanız sevinirim bide ben daha önce hiç böle özeliikli nokia kullanmadım bende dandik bir D900i var o yüzden bu internete bağlanma güncelleme filan hiç bilmiyom bana öğretirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler
ARKADAŞLAR..ŞÖYLE SORULARA LÜTFEN CEVAP VERMEYİN..KONU UZADIKÇA UZUYO..SERHAT ARKADAŞIMIZDA YOK ZATEN..KONU İYİCE UÇUYOO.CEVABI OLAN SORULARI ADAM UĞRAŞMADAN HİÇ İNCELEMEDEN NEREYE BULURSA YAZIO......:vur:vur

--------------- Ekleme ---------------

telefonu ilk aldığımızda bataryanın içinde bulunan şarjı bitiripte mi takalım ilk şarja...... yoksa telefonu elimize alır almaz şarjamı takalım yardım edebilir misiniz lütfen. bataryamın veriminin yüksek olması için lütfen yardımmm

bide kaç saat şarj etmem uygun olur şimdiden teşekkürler
BİRDE BU...:vur

aLone

aLone

Üye
bu konu uçmuş iyice ya:D

chacked

chacked

Üye
ya harbiden de konu cok uzadi Butun sorularnzn cevaplari diger sayfalarda var bakin , arastirin ondan sonra yazin ,yok kamerasi kotuymus yok wlan nye cekmiyr yok tel hkkndki goruslrnz nedr 30 syfdn beri bz ne knsyrz ? arkadslr kendi kendimze sorunlar yartyrz telin sadece tek bi eksigi var msj yzrkn donuyr onunda cozumunu buldk dgr syflrda var belkide son surmunde bu hata gdrlmstr (millet anliyor telefn donuyr :D ) bu arada cevaplarida wireless dan grp yzyrm bazi arkadslr wirelessi ck yvs fln dyr alakasi bile yok ucuyr hem yvs olsa nlck ki untmylm ki bu bir telefn ;) ;) ;)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Evet beyler şimdi bi 5 dakıka net buldum yazıyorum ben herkeze yardım etmeye calısıorum edicemde ama bu kadar fazlada abartmayın ıstersenız konu uzasın o onemlı degıl ama sorunları bıraz daha acık dılle kısa ve oz yazın bende bu sekılde anlayarak tekrar doneyım sıze ramazandan sonra herkezle ılgılenecegım bi yandan sevınıorum konu bole ılgı goruyor dıe bi yandanda dusunuorum bu kadar ınsana nasl yetişecegim dıe saygılar gorusmek uzere by:oke:

AKATLI

AKATLI

Üye
ARKADAŞLAR..ŞÖYLE SORULARA LÜTFEN CEVAP VERMEYİN..KONU UZADIKÇA UZUYO..SERHAT ARKADAŞIMIZDA YOK ZATEN..KONU İYİCE UÇUYOO.CEVABI OLAN SORULARI ADAM UĞRAŞMADAN HİÇ İNCELEMEDEN NEREYE BULURSA YAZIO......:vur:vur

BİRDE BU...:vur

cozturk olum bak çok konuşuyon ama boş konuşuyon bak 1. si bu konuyu sen mi açtın saolsun ELECTRONIC arkadaşım elinden geldiğince yardımcı oluyo bizde bişi sorduk adam üşenmeyip cevap verio sana konuşmak değil başka bişi düşer ama yinede ağzımı bozmayayım al N79 unuda git :bann:

deizmen

Üye
Arkadasım bir soruyu neden bukadar buyuttun sen sadece tel arızalımı yoksa bir yazılımla duzelecek birseymi diye danıstım cevap vermiyeceksen yada anlamıyorsun parmaklarını yormada işi bilenler birseyler karalasın bizde ogrenelim

741bykzl

Üye
kardeşim telefon biraz ywaş çlışıyor. telefonun daha rehat çalışmsı için çık uygulamaları işin bitince kpatıcaksın. bikaç tane açık uygulama bırkırsn telefon yawaşlıyor,ağarlaşıyor.

arkadaşlar bana n79 için program,oyun falan verebilirmisiniz. yani n79 için kullanbileceğim herşey. doğru düzgün oyun bile bulamıyorum netten. n-gage oyunları süper gerçekten ma sadece bitanesini oynayabiliyoruz.onunda bi yolunu bulup bütün n-gage oyunlrını indirebilsek ya. çözüm bulan vars lütfen pylaşsın. çok saolun.

korsan043

Üye
slm arkadaşlar yenı n79 (siyah) aldım ve buraya üye oldum
telefon kullanımı hakkımda neredeyse hiç bi bilgim yok ne özelliklerinden yararlanırım bilmıyorum
suan en onemli tek sorunum mesaj yazarken yawaslıyor hatta daha hızlı yazarsam kıtlenıyor bunu nasıl dızeltırım lutfen yardımcı olun tşkler

®_DeniZ_®

Üye
benimde bir sorum olcaktı kameranın gündüz çekimi çok iyi ama gece çekimi o kadar iyi değil bunu nasıl düzltebilirim herhangi bir ayarı varmı?

atikcik_atik

Üye
geride konuşulan 35 sayfada bunun cevabı var deniz arkadaşım

arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var şu anda n95 8 gb kullanıyorum ve artık kabalığından sıkıldım daha kibar telefon almayı düşünüyorum ve n78 ya da n79 arasında kaldım n79 sorunu çok olan bi telefon yorumlardan anlaşılacağı gibi ama n78 hakkında sadece tuş takımı kullanımı konusunda sorunlar var siz olsaydınız hangisini alırdınız?

korsan043

Üye
slm arkadaşlar daha n79umu alalı 3 gun oldu ama hala özelliklerini nasıl kullanacağım hakkımda bi bilgim yok bana yardımcı olabilecek varmı mesala masa ustu pc var kablolu modemım var pcye bişi yuklemem gerekıyormu wlan ile bağlanabilmem için daha sonra oyun hıc yok nasıl yukleyebilirm bunun gibi sorularım var yardımcı olursanız sevınırım
şimdiden tşkler

cozturk

cozturk

Üye
slm arkadaşlar daha n79umu alalı 3 gun oldu ama hala özelliklerini nasıl kullanacağım hakkımda bi bilgim yok bana yardımcı olabilecek varmı mesala masa ustu pc var kablolu modemım var pcye bişi yuklemem gerekıyormu wlan ile bağlanabilmem için daha sonra oyun hıc yok nasıl yukleyebilirm bunun gibi sorularım var yardımcı olursanız sevınırım
şimdiden tşkler
ARKADAŞIM ÖNCELİKLE KABLOLU MODEME WLAN İLE BAĞLANAMAZSIN..KABLOSUZ MODEMİNİN OLMASI LAZIM,VE HİÇ BİR ŞEY YÜKLEMEN GEREKMEZ..OYUN DERSEN N-GAGE OYUNLARI C R A C K
LENEBİLİYOR..YANİ ONLARI DOYA DOYA OYNAYABİLİRSİN..FORUMDA ANLATIMLAR MEVCUT...FORUMDA OYUN LİNKLERİ VEREN KONULARDA VAR ORALARADA GÖZ AT..:oke:

LeqRa

Üye
Ya Arkadaşlar konuları sündürüyomuş qibi oluyor ama k.bakmayın şu beLeş interneti bi anlatın bana ewimdeki modemim kablolu kablosuz bi modem olan yerde internete nasıl bağlancam tam anlamıyla bi anlatın msn [email protected] buradan anlatırsanız daha ii olur tşkler :D

..escape..

..escape..

Üye
ya bende bu telefon yok ama çok beğendim bişi sorucam şu bazı telefonlarda olan özellik varya mesela yan yatırıyosun telefonu ekranda yan dönüyor falan o n79 da var mı birde fiyatı düşer mi bu bir kaç ay içerisinde

aLone

aLone

Üye
evet n79 dada sensör özelliği var yan yatıyor ekran.

AKATLI

AKATLI

Üye
şimdiden tşkler

arkadaşım telefonu yeni almışsın kaç paraya aldın acaba bakalım son fiyatı nedir :oke:

chacked

chacked

Üye
geride konuşulan 35 sayfada bunun cevabı var deniz arkadaşım

arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var şu anda n95 8 gb kullanıyorum ve artık kabalığından sıkıldım daha kibar telefon almayı düşünüyorum ve n78 ya da n79 arasında kaldım n79 sorunu çok olan bi telefon yorumlardan anlaşılacağı gibi ama n78 hakkında sadece tuş takımı kullanımı konusunda sorunlar var siz olsaydınız hangisini alırdınız?

Bence n79 al :) n78 okdrda hos bi telefn dgl , n95 i niye aldn blmyrm fkt o telefn kadr hntl bi telfn gormedim k.bakma ama oyle elime aldigm an hemn brktm cok agr duruyr ozelliklri iyi olblr fkt grunus olrk kotu. Bence ne yp blyrmsn n78 ve n79 u eline al hngsi hosuna gdrse onu al ama farki anlcksn n79 daha hos duruyr ;)

ısland

Üye
ya arkadaşalr elefonla ilgileniyom almalımıyım sizce

Üst Alt