Simdi ben bu topic e girince n97 kullananlarin deneyimlerini okumak istedim,ama herkes ya bacam sürttü,ya kolum carpti, ya arkadasimda gördüm kurcaladim yorumlarini yapmis. Yahu forumda o kadar n97 oyun,pro vs arayan var,onlar gelipte suraya su kadar zamandir kullaniyorum, kamera söyle, dokuntmatik ekran söle, atiyorum su dosyalari calistirma,oynatma sekli güzel, sunlar kötü gibi yorum okuyacami saniyordum, 1 kisi n97 sahibi olarak yorum yazmis, o da kameradan bahsetmis, yahu alet de sadece kamera mi war, sen o alete 1500 lirayi 5mp icin mi werdin Allah askina, onun yerine bir tane sony cybershot 10mp almak daha ii olurmus... Arkadaslar kimse kusuruma bakmasin ama su telefonu en az 1gün boyunca kullanip suraya zil sesi söledir,hafif cizirti var veya yok gibi teknik sorun veya begenilmeyen yönlerinide yazamaz misin? Ya da böyle birisi yok mudur?
Walla Bu Kadar Şey Yazmışsın Ama Boş Yazmışsın Ben 13.08.2009dan bu yana bu aleti kullanıorm eksik yanlarını tartışıorz burda deneyimlerdeki sorunları bak ben oraya dosya paylaşım hızını fln yazdm.biraz dikkatli okuman gerek!
1500 lira deil 1600 grey denen ürünlerin fiyatı kvklılar daha pahallı neyse
seninde merakını giderelim ;
Müzik Player :
Mp3 Konusunda bu telefonda bi gelişme yok 2 hoperlör var n95 8g'la hemen hemen birebir.
Oyunlar :
Oyun oynamak baya bi zahmetli dokunmatik olduğundan.ki yineliorm bu bir oyun telefonuda deil.
Kamera Kapağı :
Kamera kapağından dolayı hiçbi çizilme ile karşılaşmadım şuana kadar çekimler fln gayet net ve temiz
Wi-fi
Oldukça Hızlı Sorun Yaşanmıyor.
Web Browser :
Flash dosyaları açmıyor video fln izleme konusunda.yakınlaştırma uzaklaştırma,kopyala - yapıştırda gayet ii ince düşünülmüş normal bi pcdeki web browserla yapabildiklerini hemen hemen yapabiliosn.
Msj yazmak çok rahat isteren qwerty klavye istersen dokunmatik ekrandaki tuşlar istersende el yazın ile yazabiliyorsun.
el yazısı algılama çok ileri deil bunu kayıt edilmemiş harfleri kendin kaydedebiliosn güzel bi yönü
Pil Ömrü :
Şarj konusunda sürekli oynadığım kurcaladığım için 1,5 gün Gidiyor Usb'den Ve Pirizden Şarj Edilebilir
3G :
3G konusunda vodafone hatlarda 3.5G diye geçiyor
Gps & Navigasyon :
Gps En Fazla 50 Metre Sapma ile Konumunu Bulabiliyor.3 aylık sesli navigasyon hediye
Video:
video çekimi Gayet rahat ve net video izlemelerde Takılma sorunu yok
Kullanım :
Kafa Kurcalayıcı Hiçbi Ayarı Fln Yok Gayet Açık Ve Net
Hafıza :
32 Gb Hafızasındaki Veri Akışı Beklediğimden Hızlı Çıktı
Başka Merak Ettiğin Bölüm?