<<< N97 kullananlar deneyimlerini yazsın >>>

Sponsorlu Bağlantılar

djdeycan

djdeycan

Üye
istediğiniz kadar kötüleyin. N97 yi geçebilecek bi telefon yok tabi bendeki N97 yi biraz farklıdır gelin kapıştıralım inanmayan varsa :))))))))))))))))))

hangi marka telefonunun amiral gemimiz diye çıkardı ?

MıcCheck

Üye
Öncelikle herkeze merhaba.. 6 aydan beri bir n97 rm-505 black kullanıcısıyım ve bu süre içerisinde elde ettiğim görüşlerimi tecrübelerimi size burda açıklayacağım.
İlk olarak telefonu kvk desteği ile 1.745tl ye satın aldım + kdv. ilk bakışta telefon bana pek bi havalı ve özellik bakımından zengin geldi fakat telefonu kullandığımda zamanla çok dezavantajı olduğunu farkettim. bunlar sırasıyla;
1.Her nokia telefonunda olduğu gibi sarj göstergesinde sadece ilk diş ile son diş dayanıyor.
2.Telefon performansı oldukça düşük bunu menüde gezinirken bir dosya açarken birşey gönderirken hemen anlıyorsunuz.
3.Mesaj yazarken belli bir kelime sayısında sonra bariz bir kasma problemi var gerçekten canı sıkıyor.
4.Kayar kapağı açtığınızda yada kapadığınızda ekran coğu zaman saçma görüntüler ve önceki yaptığınız işlerden kalan yarım yarım görüntüler oluşuyor fakat hemen düzeliyor.
5.Navigasyon olarak asla övemem n95 ve sonrasından bir farkı yok gibi ve lisansların doğru düzgün çalışmamasıda ayrı bir dert.
6.Ve şu kesin ki asla oyun telefonu değil hemen hemen yüklediğim hiçbir oyundan zevk alamadım birşey anlamadım buna dokunmatik ekran en büyük sebep.
7.Ve şunu söylemeden edemeyeceğim kulaklık asla telefona yakışmıyor ve seside bana göre oldukça düşük mp4 den müzik dinlerken daha çok keyif alıyorum.
8.Telefon heryerde çekmiyor.. (çoğu telefonun çektiği yerleri kastediyorum)
9.Ve son olarakta durduk yere restart yapma ve birden donup kalma olayları sıkça yaşanıyor.. Ahhh !! gercekten sinir bozucu.

Fakat bunların yanında da gercekten gördüğüm avantajları ve iyi yanları da var;

1.Wlan ağı ve bağlantısı gercekten cok başarılı ve hızlı ayrıyetten sorunsuz.
2.Kamerası oldukça güzel gayet yüksek bir fps ile videoları oynatabiliyorsunuz fotoğraflar ise tek kelime mükemmel.
3.qwerty klavyesi oldukça güzel bir eklenti bazen gercekten de rahatlık ve kolaylık sağlıyor.
4.Geniş ekranı sayesinde videoları ve 32gb hafızanın verdiği avantajlarla attığınız filmleri keyifle izliyorsunuz
5.Son olarak uygulama bakımından zengin ve gercekten yüksek çözünürlükte bir ekrana sahip..

Dip notu eklemeden edemeyeceğim.. Verdiğiniz paraya asla değmez yerinizde olsam bir İPhone 3Gs i tercih ederdim..

Saygılar ..

exoss

Üye
yaklaşık 5 aylık n97 kulllanıcısıyım teli ilk aldığım zamanlar çok köttüydü kamerası olsun kızı olsun özellikleri fln eksii çoktu noki da bunun farkında olsa gerek son güncellemelerle telefonu harika bir hale getirdi en başta navigasyonu ücretsiz hale getirdi artık navi beleş :) telin kamera hatasını yüzde 80 oranında giderdi dokunmatiğini eskiye göre 2ye katladı hız hala yavaş ancak ondanda ümitliğim düzelecek inş :)

tel genel itibariyle gayet kullnaışlı tek sıkıntısı net tarayıcısı flash oynatmıyor :S geri kalan özelliklerinden gayet emenunum

mudilek

Üye
gps çalışmıyor. gerisi boş. satsam alan bulunmaz.

azsxd

azsxd

Üye
N97 beyaz telefonu kullanıyorum,almadan önce internette biraz araştırdım,iphone mu n97 diye herkez iphone diyor ne varsa iphone da kullandım bu sefer farkı ben yaratıp n97 beyaz aldım beni bayağı bir şaşırttı özellelikleri çok iyi film izlemek şahane nette gezinirken hızı sizi tatmin ediyor. kısacası ben aldım,gaette memnunum...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar n78 imi değiştirip yeni bir telefon almayı düşünüyorum.N97 beyaz,n97 siyah ve n97 mini bu cihazlardan birini almayı düşünüyorum.tavsiye edermisiniz.

askdilencisiyim

Üye
esendağlı kardeşim ben 1 yıl n95 8gb kullandım ve sonra onu satıp n97 32gb aldım 1 yıldır kullanıyorum hala ama sana tavsiyem n95 8gb bu telefon telefonun KRALI sattığıma pişmanım tekrar n95 8gb ta dönmeyi düşünüyorum.

Iqt

Üye
n97 black kullanıcısıyım telefon çok fazla kasıyor durup dururken restart atıyor telefon hata veriyor örn: mesjlara girmek istiyorum "genel hafıza dolu birkaç program kapatın uyarısı geliyor" oyun hiç oynanmıyor acayip kasıyor. fırsatım olsa birdaha bu telefonu almam ve son olarak ekran dönerken bi uygulama açıksa uzun süre bekletiyor. Ama ben kulaktıktaki ses kalitesinden wlan çekim gücü çok yüksek ve hafızası çok büyük bunlarda + ları.

ali0503

ali0503

Üye
n97 ile 5800 arasinda tel hafizasi ve kayar kapak dışında hiç bir fark yok.işletim sistemi de aynı.şahsen ona vereceğiniz o kadar para nokia c6-01 alın çok memnun olursunuz.şu an nokianın en uygun ve iyi Simbyan3 teli.ben en kısa zamanda almayı düşünüyorum herkesede tavsiye ederim.

Üst Alt