N73 te hafıza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
N73 te hafıza sorunu
Arkadaşlar kardeşimin N73 telefonuna hangi şarkıyı atsak telefon siliyor.Görünmüyor şarkılar.Hafıza kartınıda biçimledik.Telefonu orjinal ayarlarına da döndürdük olmadı.Bir yazılımını yeniden yapmadık.Telefon daha 2 haftalık.Acaba geri götürüp versekmi? yoksa bunun çaresini bilen varmı?

maxibrk

maxibrk

Üye
Nasıl silyor yaa
Bir şeyleri yanlış yapıyorsunuzdur. .

ressam58

ressam58

Üye
    Konu Sahibi
Bende şaşırdım ya.seneledir sıkı bir kullanıcıyımdır.Olayı bilirim yani.ben çıkamadım işin içinden.Bir kere hafıza kartını yeniledik acaba bozukmu diye.Amam nafile.Birde menü tuşuna uzun basınca açık uygulamalar olur ya ne zaman baksak müzik çalar açık.Kapatıyorum biraz sonra yine açık.

maxibrk

maxibrk

Üye
Bende şaşırdım ya.seneledir sıkı bir kullanıcıyımdır.Olayı bilirim yani.ben çıkamadım işin içinden.Bir kere hafıza kartını yeniledik acaba bozukmu diye.Amam nafile.Birde menü tuşuna uzun basınca açık uygulamalar olur ya ne zaman baksak müzik çalar açık.Kapatıyorum biraz sonra yine açık.
O zaten açık olur da. Kendiliğşnden silme işi çok garip..
Yazılım atın bence ..

aLone

aLone

Üye
garantisi varsa verin ya bende anlamadım neden devam ediyo sorun

afakolostra

Üye
kardeşim ayarları qeri döndürmek care olmadıysa bunu dene format at belki virüs bulaşmıştır Hard Format = Telefon kapalı iken * 3 yanıtlama tusu ve power tusuna bastıgınızda ekranda formatting diye bir yazı cıkar ve format atılsın mı diye bir yazı cıkar okeylediginizde işlem baslar yalnız bunu yaparken sim kartını çıkart. yardım edebildiysem ne mutlu kolay qelsin.:yuru

ATILIMCI

Üye
benim sony telefonumda da aynı sorun oldu (memory stick pro duo) w810i 4gb kadar destek veriyor biliyorsunuz. Doğu banktan (sirkeci) 2gb hafıza kartı aldım. Aynı sorun bende de çıktı. Kartı değiştirerek 4 gb aldım ama yine aynı sorunu yaşadım. Arkadaşlardan doğu bankın ürünlerinin bir kısmının kötü kalite olduğunu duydum. Eğer hafıza kartını doğu banktan aldıysan olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt