Pokemon Fire Red Resimli Tam Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

jack98

Üye
bunların hepsini yaptımda başka adlar varmı?

--------------- Ekleme ---------------

adalar varmı

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Başka adalar yok sonunda bitiyor yani benim bildiğim öyle.....

silop_kms

silop_kms

Üye
Salih Baba™;1492572' Alıntı:
He ya doğruya mağarada uçulmuyodu dediğin şey mi hani 2 de bir giderken hep pokemon cıkıyor sende onlarla savaşmak zorunda kalıyorsun orasıysa ora müthiş zordu sırf o bölüm yüzünden oyunu tekrar yüklemiyorum yani mağarada kayboluyosun zaten etraf karanlık uğraş dur merdivenden in çık aklıma geldide şimdi yine tuhaf oldum....:)
hiç sorma bendede oyunun başlarında oluyordu deli oluyordum şimdi herşeyi çözdüm ama:eheayrıca o karanlık mağarayı diyorsan flash itemi var onu pokemona verir kullan dersen etraf normale dönüyor...aydınlanıyor
kardeş turnuvayı kazandıktan sonra oyun bitmiyo daha devam ediyor yedili adalar açılıyor daha bir sürü pokemon var ama orası biraz karışık şahsen ben çözemedim
evet doğru turnuvadan sonra asas iş başlıyor yedi ada açılıyor oraları çözüyorsun daha sonra cerulean cave açılıyor efsanevi pokemonlar ve güçlü pokemonların bulunduğu mağara mewtwo da orada daha sonra pokemon ligine tekrar tekrar katılabiliyorsun.onun sonunda biter gibi yazılar gelip geçiyor sonra yine devam edebiliyorsun...
Salih Baba™;1493939' Alıntı:
Turnuva bittikten sonra oyun bende atıyodu ya devamını görememiştim.....
çünkü türkçe olduğu için bendede öyle olmuştu ilk adamla kapışacam donuyordu öyle kalıyordu sonra ingilizce oyunu ile devam ettim (save dosyasını saklayın)
turnuvadaki ilk maça giremiyom bi türlü mağara gibi bişi taşı ittiriyom önünde kaya olduğundan sadece 1 adım gidiyo bu yüzden orayı geçemiyom anlatırsanız çokk makbule geçer
dediğin yeri anlamadım ya resmini göstersen yardımcı olabilirim...

bunların hepsini yaptımda başka adlar varmı?

adalar varmı
toplam yedi ada var hepsini çözdüysen tamamdır

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
hiç sorma bendede oyunun başlarında oluyordu deli oluyordum şimdi herşeyi çözdüm ama:eheayrıca o karanlık mağarayı diyorsan flash itemi var onu pokemona verir kullan dersen etraf normale dönüyor...aydınlanıyor

evet doğru turnuvadan sonra asas iş başlıyor yedi ada açılıyor oraları çözüyorsun daha sonra cerulean cave açılıyor efsanevi pokemonlar ve güçlü pokemonların bulunduğu mağara mewtwo da orada daha sonra pokemon ligine tekrar tekrar katılabiliyorsun.onun sonunda biter gibi yazılar gelip geçiyor sonra yine devam edebiliyorsun...

çünkü türkçe olduğu için bendede öyle olmuştu ilk adamla kapışacam donuyordu öyle kalıyordu sonra ingilizce oyunu ile devam ettim (save dosyasını saklayın)

dediğin yeri anlamadım ya resmini göstersen yardımcı olabilirim...

toplam yedi ada var hepsini çözdüysen tamamdır
Recep wallaha oyunu süper biliyorsun bende ingilizcesini deneyeceğim turnavadan sonrasınıda merak ettim.....:)

silop_kms

silop_kms

Üye
süper tavsiye ederim çok manyak bişey bırakamıyorsun elinden:)iyi eğlenceler:oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Dediğin gibi gercekten orjinali daha iyi bende Charmender Türkçesinde evrim geçirmiyordu orjinalinde hemen geçirdi.....

silop_kms

silop_kms

Üye
Salih Baba™;1531139' Alıntı:
Dediğin gibi gercekten orjinali daha iyi bende Charmender Türkçesinde evrim geçirmiyordu orjinalinde hemen geçirdi.....
:ehe iyi eğlenceler:oke:

fanatik.halil

fanatik.halil

Üye
zafer yolunu geçemedim indigo platosu yani lütfen yardım edin

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Demekki daha rozetleri tamamlamadın rozetleri tamamlamadan polisler geçirmiyor.....

fanatik.halil

fanatik.halil

Üye
polisleri geçtim dha sonrasında mağaraya giriyosunya işte ben orayı geçemedim

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben daha oraya gelemedim yaw benim 2 rozet eksik daha ama Recep bilir heralde.....

polisleri geçtim dha sonrasında mağaraya giriyosunya işte ben orayı geçemedim
Ama resimdeki gym lere iyi bak birini atlamış olabilirsin bir rozetin eksik bile olsa lige almıyorlar.....

silop_kms

silop_kms

Üye
Salih Baba™;1544587' Alıntı:
Ben daha oraya gelemedim yaw benim 2 rozet eksik daha ama Recep bilir heralde.....

Ama resimdeki gym lere iyi bak birini atlamış olabilirsin bir rozetin eksik bile olsa lige almıyorlar.....

cevap:mağaraya geldiğine göre polisleri felan geçtin rozetlerin tamam onda birşey yok sen anlaşılan mağaranın çıkışını bulamadın
mağaranın çıkışını bulmak çok kolay önüne gelenle savaş hani bazen merdivenle çıkılan yerde yol kesik ya geçemiyorsun işte oraları şöyle açabilirsin;
beyaz noktalar varya koşelerde felan işte o yuvarlak kayaları itme gücü ile pokemonla ittirerek beyaz noktaların üstüne getir o yolu kapalı olan yerler açılacak...gerisi kolay zaten geçe geçe çıkışı bulursun....

benden sana tavsiye emulatörden sık sık kayıt yap savle yani çünkü çok işe yarıyor geçemediğin yer oluyor yada yanlış yere girersin onun için savle istediğin yerden devam edersin yani olmadı başa sar:ehe:)

fanatik.halil

fanatik.halil

Üye
cevap:mağaraya geldiğine göre polisleri felan geçtin rozetlerin tamam onda birşey yok sen anlaşılan mağaranın çıkışını bulamadın
mağaranın çıkışını bulmak çok kolay önüne gelenle savaş hani bazen merdivenle çıkılan yerde yol kesik ya geçemiyorsun işte oraları şöyle açabilirsin;
beyaz noktalar varya koşelerde felan işte o yuvarlak kayaları itme gücü ile pokemonla ittirerek beyaz noktaların üstüne getir o yolu kapalı olan yerler açılacak...gerisi kolay zaten geçe geçe çıkışı bulursun....

benden sana tavsiye emulatörden sık sık kayıt yap savle yani çünkü çok işe yarıyor geçemediğin yer oluyor yada yanlış yere girersin onun için savle istediğin yerden devam edersin yani olmadı başa sar:ehe:)
çok teşekkür ederim 1-2 aydır öylece bekliyodum bende sinirden silmiştim şimdi tekrar indirdim oyunu artık en baştan başlıcaz ama en azından mağarayı nasıl geçileceğini öğrendim

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Konuda yazıodu o zaten kardeş....:D

silop_kms

silop_kms

Üye
bişey değil ne demek....

Salih Baba™;1547098' Alıntı:
Konuda yazıodu o zaten kardeş....:D

olur böyle vakalar:):oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Recep lig bittikten sonra oyun devam ediyor mu yoksa bitiyor mu.....Bi kaç yerde efsane adalar açılıyor diye okumuştum...

silop_kms

silop_kms

Üye
evet devam ediyor efsane adalar açılıyor... 3 ada var orayı çözüp lige katılıyorsun lig bittikden sonra tekrar adalara dönüyorsun ve 4,5,6,7. ada açılıyor onları da çözdükten sonra cerulean cıty deki cerulean cave açılıyor orada efsane pokemon mewtwo var böyle kolay gözüküyor ama karışık biraz ama konudaki yerlere çok iyi anladın mı tamamdır herseyi sırayla yapmak gerekir ileriyi düşündünmü karışıyor kafan:ehesen su anda nerdesin söyle ona göre sana ekstra bilgiler veriyim...

fanatik.halil

fanatik.halil

Üye
aaaaaaa daha yeni görüyom kaç kez okumuştumj belki yazıyodur diye ama şimdi gördüm ulan nasıl daha önceden göremedim ben yaa

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
evet devam ediyor efsane adalar açılıyor... 3 ada var orayı çözüp lige katılıyorsun lig bittikden sonra tekrar adalara dönüyorsun ve 4,5,6,7. ada açılıyor onları da çözdükten sonra cerulean cıty deki cerulean cave açılıyor orada efsane pokemon mewtwo var böyle kolay gözüküyor ama karışık biraz ama konudaki yerlere çok iyi anladın mı tamamdır herseyi sırayla yapmak gerekir ileriyi düşündünmü karışıyor kafan:ehesen su anda nerdesin söyle ona göre sana ekstra bilgiler veriyim...
Pokemon ligindeyim Rivalle karşılaşacağım öbürlerini hemen yendim ama rivalde mola vermiştim pokemonlarım bayağı güçlü bir tane uçan ateş pokemonum var efsane pokemonlardan charizard'ın leveli 65 diğer 4 pokemonumda en azı 45 level.....:)

Ya bide ben rivalide yendim ama oyun bitti yani kayıtın devamını açıp efsane adalar için uğraşacağım ama kayıt rivalle savaşmamdan başlıyor....:(

silop_kms

silop_kms

Üye
güzel bende sana o kuşu diyecektim bulmuşsun birde onun elektrik türü olanı var zapdos onu buldun mu oda route 10 daki sudan surfle gidiliyor power plant dı gideceğin yer galiba....

nasıl yani turnuvayı bitirdikten sonra yazılar felan geliyor the end diyor sonra oyuna başladıpğın ilk şehrin oradan devam ediyor yani oyle olması lazım bak emülatörden değil ha oyunun kendi sevinden oyunu açarken hiçbirşey yapma contiune diyor bas ona dediğim yerden devam etmesi lazım