• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Çinliler, Nokia N97'i de Klonlamayı Başardı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çinliler, Nokia N97'i de Klonlamayı Başardı

Çinliler, Nokia’nın cep telefonlarını taklit etmeye devam ediyor. Şimdide Nokia’nın amiral gemisi kod adıyla piyasaya sürdüğü N97 modeli Çinliler tarafından taklit edildi.

4 Ağustos tarihinde İstanbul Esma Sultan yalısında tanıtımı gerçekleştirilen N97’nin, 4 gün sonra klonu Çinliler tarafından üretildi. Nokia Türkiye Müdürü Conor Pierce Esma Sultan Yalısındaki açıklamasında, "Bu cep telefonunu Çin bile taklit edemeyecek." Demişti ama Çinliler Nokia N97’yi de çok kısa bir süreç içerisinde taklit etmeyi başardı. Tasarımı ve özellikleri ile neredeyse birebir sayılacak cihazın tek eksiği 0,3 megapiksel çözünürlüklü kamerası.

Renkli dokunmatik ekran, dokunmatik QWERTY klavye, GSM / EDGE ağ desteği, çift sim kart girişi, FM Radyosu ve MicroSD kart girişini barındıran bu cihazın fiyatının sadece 120 dolar olması bekleniyor.

Salihyet

Salihyet

Üye
Çinliler çok ilginç :) :allalla:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Çin herşeye bir alternatif sunuyor.....

Ozan

Ozan

Admin
Nokia Türkiye Müdürü Conor Pierce Esma Sultan Yalısındaki açıklamasında, "Bu cep telefonunu Çin bile taklit edemeyecek." Demişti
:ehe

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
çınlılerden korkulur ucuz olursa bu telefon alırım

Symbiont

Üye
Kaçak olanını Al En azından Nokiadır Orjinaldir Ama Kaçaktır

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
walla benı bi kopyalar bunlar =)

Odysseus

Odysseus

Üye
İlk kopyası Ankara'da ele geçirilmiş arkadaşlar :coold:

ottoman94

ottoman94

Üye
nerden alabilirim bunu? birde wireless özelliği var mıdır bunun?

caner47

caner47

Üye
çinlilerden korkulur yakında kendilerinde klonlarlar :D

alien61

alien61

Üye
iyide daha nokia telefonu piyasaya sürmemişken Ankarada sıhhıyede vardı çakmaları

'Davut

'Davut

Üye
bu telefonla ne hava atılır.

yagizbogac

yagizbogac

Üye
3 güne patlar bozulur bence:D

pamukk

Üye
bir atasözü vardır : ucuz etin yahnisi yavan olur derler
bence herseyi anlatıo bu atasözü , başka lafa ne hacet :)

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Kim bilir nasıl bişey bence sadece dışı aynıdır.Belkide sadece arama yapmaya yarıyodur he bi de 0.3 lük mü ne kamerası varmış:-)

aLone

aLone

Üye
allahım ya bu çinlilerin kopyalamadğı bi şey varmı:D

OLymPoS

Şu çinlilerden nefret ediyorum ben nokia'nın yerinde olsaydın dava filan açardım herhengi bişey yapardım:@

istliali

istliali

Üye
ucuzluğuna diyicek yok bizim içinde herşeyin sonu bu ucuz mal oldumu mutlaka aklımız kalır özellikleri aynı diyor ben orginal'ine 2.000 tl'den fazla verip 3--4 sene kullanıcağıma ucuzunu alırım 1 sene kullanırım bozulursada at çöpe zaten fiyetı ne ki ama bu ... çinlilerden hiç bişeyde almak istemem en iyisi bu teli almamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...