Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çinliler, Nokia N97'i de Klonlamayı Başardı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ersineresin
Üye
benim arkadaş getirtiyor. isteyen varsa yardımcı olurum ben istedim gelecek 250tl den geliyor. uzman_ersin bunun bütün özellikleri aynı çin değil kore malı. herşey birebir. 3G Sİ ne kadar herşeyi var sadece kvk yani bandorolü yok. pasoport girişli. yani kaçakta sayılmaz...
jackalx_06
Üye
klon lamasalardı şaşardım zaten.
enderbekl
Üye
arkadaşlar selam ben bu telefonun orjınalını aldım memnun değilim. şikayetim , abartıldığı kadar iyi bir telefon değil 5800 alın aynısı sadece klavyesi eksik. o parayı verip yazık etmeyin...
DPool
Üye
orjinalinin aynısı
uzi1988
Üye
ersin kardeş bende almak istiom bi yardımcı ol da bizde alak cvp bekliorum
süleymancetin
Üye
afyonda var 160 ytl ye ordan alabilirsin ben de alacam 1-2 hafta sonra
pelyas
Üye
arkadaslar kaçak telefonların özelligi yok hala cahil cahil konusuyosunuz yav 1.milyar 44 tllik cep telefonunu 300e veya 160 verirlermi aklınız kesiyormu inanmıyorsanız b i kaçagını alın birde orjinalini deneyin bakın bakalım aradaki farka ben söyleyim bi kaç özleeligini kaçakta kamera 5 mp degil radyo yok menüler berbat telefon 2 ay kullandıktan sonra bozuluyor artı klavye tusları icine gidiyo adamlar ugraşsın 1 milyar 400 e telefon yapsın cinlilerde 300 milyona yapsın ozaman nokia enayimi ? veya kendini akıllımı sanıyor aynı özellikteki cep telefonu hiç bir zaman 200 e veya 50 e satılmaz bunu unutmayın kacak almayın derim lan arkadaslarda ben adım gibi eminim pişmandır cünki ben bu işin içindeyim kaçak almayın pişman olursunuz vallahide billahide pişmano lursunuz adım gibi eminimmm
ahmetcvk
Üye
hakkaten bozulurmu ya benim arkadaşımda var o kullanmıyo 170 liraya satacak bana bozulduktan sonra parçası ucuzsa alıcam ha yok her parçası çok paraysa almıycam biraz daha bilqi itiyorum arkadaşlar?
İMAM-HATİPLİ
Üye
aklın varsa alma zaten çin telefonların parçası telefonun kendisi kadar tutuyo bi tane orjinal telefon al 3310 olsun ama yine de en iyi görünen çin alma