N95 8GB v31.0.015 HACKLENMESİ !!! ( Y SÜRÜCÜSÜ METODU ) ( HACKLİ N95 8GB LAR İÇİN )

Sponsorlu Bağlantılar

ceceli79

Üye
Opdadan sertifika alman kosulu ile bu son surum hackleniyor, sitede mevcut.

o yöntemide denedim elimde cer uzantılı sertifikamda var fakat sertifiğkaladığım progrmları kurarken yine seretifika hatası ya servis sağlayıcısıyla görüşün diye hata veriyor. telefonuma hiç bir yazılım yükleyemiyorum ki hackeleyim yardım edersen sevinirim

yinede ilgilendiğin için allah razı olsun ne yapalım 5110 pardon:) n95 8 gb böle kullanmaya devam edecez:mahcup:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ceceli79 telefonunu sürümünü yazarmısın hangi versiyon var , bu arada senden de Allah razı olsun ne yaptım ki

--------------- Ekleme ---------------

hmm pardon 31.0.015 var sende doğruya bekle bi saniye

http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...ck-v31-ve-ustu-yeni-yontem-alinti-202957.html

verdiğim linkteki konuya baktın mı ;

Sadece 1 programı sertifikala gerisi 1 dakka sürmüyor :oke: ok ?

ceceli79

Üye
kardeş sertifikalandırma işleminde bi sorun yaşıyorum galiba ilk programı sertifikalandırdım ama yine servis sağlayıcınızla görüşün diye hata verdi yapamadım

ıme no ile sertifika alma işlemini birde opda sitesinden yaptım ama dur bakalım bekliyoruz

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Opda dan sertifikanı aldıktan sonra volpan adlı kardeşimizin konusunu dikkatlice oku , 30 saniyede sertifikalarsın.

Yukarıda verdiğim linkten de hack işini 1 dakikada çözersin , yine de olmazsa msnden yardımcı olmaya çalışırım :oke:

ceceli79

Üye
cok tşkler ilgilendiğin için sertifikamın gelmesini bekliyoırum durumu haber ederim

Arkadaş allah senden ve maxıcep ekibinden razı olsun telefondan vazgeçmiştim nerdeyse. çok sağ olun . Hadi ben tlf coşturmaya gidiyorum :p :d

deveci85

Üye
arkadaşlar yeni versiyon için halen bekleyecekmiyiz bi hack yolu yokmu ben bilinçsizce 31.0.15 versiyonu yükledim ve artık hiç bir pro yüklenmiyor bi önceki versiyona dönmekte imkansızmış. boş boş bekliyoruz. tlfnda sade alo demek için kullanıyorum sıkıldım acıkcası 5110 dan farkı yok.

yukarda anlatılan tüm yöntemleri en az ikikez denemişimdir fakat bu yöntemler hacklı telefonlar için gecerli versiyonlarda oluyor. ben zaten 31.0.015 versiyonu yüklemiş bulunuyorum bu versiyonu kırmam gerek:(:(

Dostum aynı sorun bende de oldu, problemi nasıl çözdün. Bilgisi olanlar yardımcı olsun. Opda dan sertifikada aldım ama nafile bir türlü çözemedim.:agla

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
cok tşkler ilgilendiğin için sertifikamın gelmesini bekliyoırum durumu haber ederim

Arkadaş allah senden ve maxıcep ekibinden razı olsun telefondan vazgeçmiştim nerdeyse. çok sağ olun . Hadi ben tlf coşturmaya gidiyorum :p :d

Senden de Dostum :op:

Dostum aynı sorun bende de oldu, problemi nasıl çözdün. Bilgisi olanlar yardımcı olsun. Opda dan sertifikada aldım ama nafile bir türlü çözemedim.:agla

Arkadaşım yukarıda vermiştim tekrar veriyorum http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...ck-v31-ve-ustu-yeni-yontem-alinti-202957.html bu link işini görür:oke:

Microsystem

Üye
Olumsuz çözüm arkadaşlar... yok mu 31.0.015'i hack'leyebilen

fatihenfa

Üye
yav bu hack olayı ne işe yarıyor ben yukselttim n95 8 gb ımı kullanıyorum normal bi sekilde :)

snake74

Üye
ellerin dert görmesin

x-x-boy

Üye
arkadaşlar n95 v35.0.002 versiyonun hacklenmesi nasıl lütfen acil yardımm

abbaszade

Üye
Te$ekürler

aaallliii

Üye
arkadaşlar benim N95-8GB telefonum var daha dün aldım. Telefon versiyonu v20.0.016. Ben bunu hackleyip mi v31 yapayım, yoksa hacklemeden v31 yapıp mı hackleyeyim?

balpinar

Üye
lutfen bırı yardım etsın:S:S bu dedıklerınızı yaptın y surucusune installer dosyasını attım ama telefona bısey yukleyemıoyrum dosaya bozuk dıyor defalarca format attım ama olmuyor y surucusunden installer dosyasını nasl sılerım
x-plore ve o tarz hıc programda yuklenmıoyr lutfen yardım:S:S

tusubasa

Üye
evet kanki islemin basarili aynen yaptim oldu c deki instali ye sys bin icine atim ben kendim y dekini silmedigim surece telefon sonsusa kada hackli n95 8gb 31.0.05 tsk saygilar

Üst Alt