N95 8GB v31.0.015 HACKLENMESİ !!! ( Y SÜRÜCÜSÜ METODU ) ( HACKLİ N95 8GB LAR İÇİN )

Sponsorlu Bağlantılar

beykozlu_emre

beykozlu_emre

Üye
merhaba arkadas yaban cı siteler demişsin ama hangi siteler isim lerini yazarsan sevinirim

papix5

Üye
herkese selem gerçekten bilen yapan biri varsa anlatsın n95 8gb nasıl hecklenir lütfen anlatın tane tane ye ye kılasör açılmıyor nasıl açarım yardım

özproman

özproman

Üye
sys 30 bana yetiyor ama şimdiden Y nin içine installerı koydum. neolur - ne olmaz. infoya teşekkürler.

KaRmAkArIsIk

Üye
selam öncelikle sagol yöntem icin ama benim sorunum Y: sürücüsüne ulasamiyorum... Telefon N95 8GB v30 hackli. C:sys\bin acik durumda yani capsoff yaptim ama yine de Y: sürücüsüne giremiyorum sorun ne olabilir?

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
Sayın Muzaffer1989,

Benim bahsettiğim bu yöntem son firmware v31.0.015 (yada n82 si olup v20.0.019 yüklü ve hackli olan teller için son firmware e yükseltme ve hacklemek) için hack yöntemidir !!! Başka türlü bu son firmwareleri (n95 8gb ve n82) hacklemenin imkanı yoktur !!!

Ayrıca yazımda belirttiğim gibi:

6- Y sürücü içine attığımız dosyalar telefon formatlansa dahi silinmeyeceğinden ( *#7370# ) gönül rahatlığı ile hackli v31.0.015 i kullanabilirsiniz sorun oldugunda format atabilirsiniz...

veya hard format atsanız dahi hack olayı devam ediyor hatta yeniden firmware bassanız bile hack gitmiyor... Zira Y sürücüsüne ne firmware update i sırasında ne de formatlama sırasında dokunulmuyor... Bizzat ben denedim !!!

Eğer siz de n82 nizi v31 den v20.0.019 a bir şekilde işi bilen bir servisde downgrade edebilirseniz bu yöntem ile çok rahatlıkla v31 i yeniden hackli olarak yükleyebilirsiniz... Ama elinizde sertifikanız varsa o kadar da büyük bir kaybınız yok...

Saygılarımla...

kardes Y surucusune Sys/bin/e attım ben ınstr serverı?c den serverı sıldım tlı acıp kapadım?ımzasız ugulama yukleyebıldım?sımdı ben yazılım atabılırmıyım?pekı attıktan snra y ordamı olcak ınserver dosyası? 7370 de format atınca bır sorun olmuyor dımı..tekrar yapablıyoz..bu y surucusu ne ıse yarıyor bıde ona cvp yazablrmsın..

farnear

Üye
Sevgili Arkadaşlar,

N95 8gb v31.0.015 hacklenebilmektedir... Ancak bu firmware versiyonu hacklemek için telefonunuzun hali hazırda hacklenmiş olması gerekmektedir... N95 8gb ınızda v30.0.018 oldugunu ve bu firmware i hacklediğinizi varsayarak v31.0.015 in nasıl hackleneceğini aşağıdaki anlatımda bulabilirsiniz...

Y SÜRÜCÜSÜ METODU İLE N95 8GB v31.0.015 FIRMWARE İN HACKLENMESİ :

Telefonunuzun Hacklenmiş olması gerekmektedir... ( v30.0.018 yada daha eski ama hacklenmiş firmware )

1- Öncelikle Caps off yaparak teldeki dosya erişimine izin verin( caps off programı ile, rompatcher programı ile yada binpda secman programı ile )

2- Şimdi ActiveFile yada X-plore programını çalıştırıp c:\sys\bin içinde bulunun installserver.exe isimli dosyayı y:\sys\bin altına kopyalıyoruz... ( y sürücüsü altına sys ve onun altına bin isimli klasör yaratılmalıdır )

3- İsterseniz v31.0.015 ile update etmeden önce c:\sys\bin altında bulunan installserver.exe isimli dosyayı silip y sürücüsü metodu ile uyguladığımız hack işlemini unsigned uygulamalar kurarak test edebilirsiniz...

4- NokiaSoftwareUpdater programı ile N95 8gb ımızı v30.0.018 den V31.0.015 e yükseltiyoruz...

5- Firmware sorunsuz kurulduktan sonra artık eski hiçbir hack metodu kullanmadan direk olarak unsigned uygulamaları kurabiliriniz... Zira y:\sys\bin altında bulunan ve update işleminden önce yüklediğimiz installserver.exe unsigned uygulamaları kurma görevini yerine getirecektir...

6- Y sürücü içine attığımız dosyalar telefon formatlansa dahi silinmeyeceğinden ( *#7370# ) gönül rahatlığı ile hackli v31.0.015 i kullanabilirsiniz sorun oldugunda format atabilirsiniz...

7- Y sürücüsü sadece n95 8gb ve n82 telefonlarında bulundugundan bu işlem diğer modellerde işe yaramamaktadır...

Not: Bu işlem ile ben hackli V30.0.018 yüklü n95 8gb ımı v31.0.015 firmware sürümüne yükselttim ve sorunsuz bir şekilde hackli olarak kullanıyorum... ( n82 ile deneme imkanım olmadı ama v20.0.019 yüklü ve hackli olup y sürücüsü bulunan tellerde bu işlemin sorunsuz çalışması lazım ancak n82 için garanti veremem fakat n95 8gb için kendim uyguladıgımdan dolayı garanti verebilirim)

Saygılarımla...

arkadaşım bu yöntemle imzasız prolar yüklenebiliyor ok buraya kadar güzel söylemişsin..peki bazı sistem dosyalarını kullanan proları sorunsuz çalıştırabiliyormuyuz örn advanced call sms guart gibi proları..

kernes

Üye
arkadaşlar benim bir sorunum var.n95 8 gb telefounumun versiyonu v20 di.hack işlemini yaptım(y sürücüsü)ve versiyonu v31 yaptım.ama hiç bir programı yükleyemiyorum.dosya bozuk uyarısı veriyor.telefonun uygulama yöneticisinden de hiç birşey dilinmiyor.pc suitle telefona bağlanınca , rehbere girmek istiyorum bir program kurmaya çalışıyor o programdada dosya bozuk uyarısı veriyor.lütfen yardım edin..

farnear

Üye
arkadaşlar n95-8gb da yaptım evet sorunsuz şekilde programları kurabiliyorsunuz...y\sys\bin\instalserve yi doğru yaparsanız sorun yok....sadece lcg jukebox u çalıştıramadım c\sys e host dosyasını atamadığım için...ve n82 de bunu deneyen varmı acaba tekrar n82 e dönüş yaptım:)

BOZO11

BOZO11

Üye
teşekkürler:oke:

eddyredline

eddyredline

Üye
konu yeri yanlıs arkadaslar lütfen actiginiz konunun uygun bolumde yayınlanması arama ve bulma işinizi kolaylaştırır

turkn958gb

turkn958gb

Üye
Slm millet, ben su sayfadan

acayip bir programm indirdim telefona, yaliniz malesef instll ederken yüklediyim zaman yanlis kare leri secmisim ve sonunda artik bir sey bille install edemiyorum....

Sybian 9.2.9.3 karesini sececgme Sybian 9.1karesini secmisim:vur
eger bana yardim edebilen kisi varsa bana e mail de göndere bilir
[email protected]

zamani buldunuz icin tesekürler dilerim ve cevab lara cok sevinirim :ehe

farnear

Üye
arkadaşlar n82 hackli telimi y methodu ile v31 e yükselttim ve daha sonrada hello 1.03 ü uyguladım rompatcher ile şuan tamamıyle telefonum hacklenmiş oldu...y sürücüsü olan tüm telefonlarda uygulayabilirsiniz

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
v31.0.015 yukledım y kısmına yedek aldım kurdum hersey kuruluyor sorunsuzz tşk n95 8gb

ceceli79

Üye
arkadaşlar yeni versiyon için halen bekleyecekmiyiz bi hack yolu yokmu ben bilinçsizce 31.0.15 versiyonu yükledim ve artık hiç bir pro yüklenmiyor bi önceki versiyona dönmekte imkansızmış. boş boş bekliyoruz. tlfnda sade alo demek için kullanıyorum sıkıldım acıkcası 5110 dan farkı yok.

yukarda anlatılan tüm yöntemleri en az ikikez denemişimdir fakat bu yöntemler hacklı telefonlar için gecerli versiyonlarda oluyor. ben zaten 31.0.015 versiyonu yüklemiş bulunuyorum bu versiyonu kırmam gerek:(:(

halis18

halis18

Üye
S.a.
Arkadaşım ben bu dediklerinin hepsini uyguladım...
Ancak versiyon atarken pc ile tel bağlantısı koptu.
Şuan telefonum çalışmıyor.
Açma kapama düğmesine basmamla beraber ekran beyaz yanıyor.
tuş ışıklarıda yanıyor ancak hiçbirtuş çalışmıyor.
sadece batarya çıkarınca telfon kapanıyor lütfen yardım.

canikli1

Üye
ya arkadaşlar telin versiyonunu yükseltim sertfitika kabul etmiyor eminim ki bunun bitr yolu vardır ama ben bilmiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler
05383338435 iletişim çagrı atmanız aramam için yeterlidir

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
arkadaşlar yeni versiyon için halen bekleyecekmiyiz bi hack yolu yokmu ben bilinçsizce 31.0.15 versiyonu yükledim ve artık hiç bir pro yüklenmiyor bi önceki versiyona dönmekte imkansızmış. boş boş bekliyoruz. tlfnda sade alo demek için kullanıyorum sıkıldım acıkcası 5110 dan farkı yok.

yukarda anlatılan tüm yöntemleri en az ikikez denemişimdir fakat bu yöntemler hacklı telefonlar için gecerli versiyonlarda oluyor. ben zaten 31.0.015 versiyonu yüklemiş bulunuyorum bu versiyonu kırmam gerek:(:(

Opdadan sertifika alman kosulu ile bu son surum hackleniyor, sitede mevcut.

thehallowman

Üye
Arkadaşım çok teşekkürler.. Gerçekten çok makbule geçti bu.. Nokia N95 8 GB'de Denedim oldu.Diğer yöntemler gerçekten çok karışık.. Ben arkadaşın dediği gibi update etmeden önce denemek için c:\sys\bin dosyasında ki installserver.exe ' yi sildim. Sonra denemek için bir program kurdum. Program Çalıştı. Sonrasında Update ettim. Bu arada bu yöntemin bir kaç güzel tarafı var. Yeni Firmware Kurulduktan sonra (y sürücüsünde ki installserver.exe hariç) hiç bir programın telefonda kalmıyor. Buda temiz bir başlangıç sağlıyor.

arda gündüz

Üye
arkadaşlar bende bu versiyonu yüklledim ingilizce oldu sizinde ingilizcemi nasıl türkçe yapabilirim acil yardim edin lütfen....

ahmetkaya34

Güsel

Üst Alt