Ödüllü!! MaxiCep Bilgi Yarışması ...(Yarışmanın sonucu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorduğumuz soru
Soru: nisab-ı müzakere kanununa göre toplantı yeter sayısı ve karar yeter sayısı kaçtır?
Cevap: Toplantı yeter sayısı 165, karar yeter sayısı 83

Kim buldu ki bu soruyu :islik

Güzel turnuva oluyor Recep, ellerine sağlık!..
:oke:

Sağol.

Soruyu zor bulanlar Ata ile görüşsün, benim bir suçum yok :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sabah saatlerinde sağlık yönünde acil işim çıktığı için sonuçları akşama doğru açıklayacağım. Şimdiden kusura bakmayın.

carnewam21

carnewam21

Üye
geçmiş olsun şimdiden

aquSTine^

aquSTine^

Üye
sana soru ne zaman geldi

carnewam21

carnewam21

Üye
bana gece 12 den sonra falan geldi tam hatırlamıorumm..

aquSTine^

aquSTine^

Üye
bana 01.40 ta geldi o saatlerde ben uyuyordum o yüzden cevaplayamadım bi sonuçlar açıklansın itiraz edecem sen ne yaptın bildin mi bari ne giymiş:D

carnewam21

carnewam21

Üye
walla googlede yoqtu öle bişey:D

maskeli baloya katıldıgı için maske takmıştır dedim::D:D

aquSTine^

aquSTine^

Üye
:d mantıklı valla ben cevap yollayamadım bakalım ne olacak dedim ya soru 01.40 ta geldi

aquSTine^

aquSTine^

Üye
Valla ben bekledim bayağı geç olmuştu uyuya kalmıştım dedimki aha yandık cevap yollamadım amabi baktım ki 01.40

--------------- Ekleme ---------------

itiraz ediyorum değerli yöneticiler soru bana geç ulaştı saat 01.40 ta soru geldi değerlendirilirse sevinirim

Yaw beni niye kimse dikkate almyo soru geç geldi dyorum kabul edyorum bende yanlış cevap verecektm ama puanlar eşt olacaktı ve ben önce başvurduğum için 1. Olacaktım lütfen final turunun tekrarlanmasını talep edyorum...

carnewam21

carnewam21

Üye
Valla ben bekledim bayağı geç olmuştu uyuya kalmıştım dedimki aha yandık cevap yollamadım amabi baktım ki 01.40

itiraz ediyorum değerli yöneticiler soru bana geç ulaştı saat 01.40 ta soru geldi değerlendirilirse sevinirim

Yaw beni niye kimse dikkate almyo soru geç geldi dyorum kabul edyorum bende yanlış cevap verecektm ama puanlar eşt olacaktı ve ben önce başvurduğum için 1. Olacaktım lütfen final turunun tekrarlanmasını talep edyorum...

eger sende yanlış cvp verseydin puanlar eşit olacaktı dogru ve mecburen 3. bi soru daha sorulacaktı..

ama cvp vermedigin için ona göre puanın hesaplandı

(soru bana 01:00 olmadan geldi ben o sırada arkadaşla msjlaşıodum çünkü saati tam hatırlıorum yarışma kurallarındada var sabah 07:30 ile akşam 01:00 arasında sorular gönderilecektir die)

sende bi iyice kontrol et sorunun sana ne zaman iletildigine dair..

bence hiç bi haksızlık yoq çünkü sorular (sanırım) int ortamında ayarlanarak gönderiliyor.. vee o ayarlanan saatte bütün numaralara aynı anda gönderiliyor.. -ama gönderiliyor- sana şebeke yüzünden iletilip iletilmemesi senin ve senin bulundugun sebekenin sorunu(eger gerçekten geç iletiletildigine inanıosan.. sen genede iyice bi kontrol et msj geliş saatini..)

aquSTine^

aquSTine^

Üye
kardeş bundan önce geliyodu da şimdi niye gelmedi hem bana gelse iye cevap vermiyeyim ki mantıklı düşün 50 kontöründe değilim sadece adil bir yarışma olması için bu kadar itiraz ettim hem ayrıca ben yanlış cevap verseydim ilk önce ben başvurduğum için herhalde ben kazanacaktım saat 01.40 ta geldi bana diyorum daha dün 00.15 geldi diyordun şimdi de 01.00 yakın geldi diyorsun anlamadım ben birsey

carnewam21

carnewam21

Üye
kardeş bundan önce geliyodu da şimdi niye gelmedi hem bana gelse iye cevap vermiyeyim ki mantıklı düşün 50 kontöründe değilim sadece adil bir yarışma olması için bu kadar itiraz ettim hem ayrıca ben yanlış cevap verseydim ilk önce ben başvurduğum için herhalde ben kazanacaktım saat 01.40 ta geldi bana diyorum daha dün 00.15 geldi diyordun şimdi de 01.00 yakın geldi diyorsun anlamadım ben birsey

kardeş ben 1 e yakın demedim 1 olmadan bana geldi dedim

bide dün 00:15 demedim 00:20 ile 00:30 arası dedimm yani 01:00 olmadan işte oluyor lütfen msjımı tam oku..

bide ben ilk yanlış cvp verseydim diosun.. ben birinci olurdum öle bişey yoq.. sende yanlış cvp verseydin puanlar eşit olurdu..(ve başka bi soru daha sorulurdu..)

sen msjları nerenle okusun anlamıorum ki...

dedigim gibi hiç bi haksızlık yoq..

o artık senin ve senin sebekenin sorunu...

hadi görüşüz.

aquSTine^

aquSTine^

Üye
ne alakası var yaawww diğer sorulargelişyodu da bu sorumu gelmedi moderatör de diyoki 00.15 te geldi neyse canım dediğim gibi benim amacım adil bir yarışma olmasıydı ama olmadı ne yapalım diğer sorulara cevap vercem ve bu son soruya cevap vermiycem hiç aklın alıyo mu dediğim gibi benim dürüslüğümden kimse şüphe edemez hatta fotoğrafını çeker yolarım mesajı silmedim... benim sinirlendiğim şey onlar bana aynıanda yolamış olabilir ama bana ulaşmadı diğer sorularda da evdeydim bu sorudada evdeydim yani yer sorunu olamaz bütün mesele bu hem dediğim gibi en azından yanlış cevap verirdim niye cevap vermiyeyim ki demi

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gerekli açklama yapılmıştır.

aquSTine^

aquSTine^

Üye
alın işte avtara da koydum resmi benim ne suçum var geliş saati 01.40

carnewam21

carnewam21

Üye

al bende koyuorum bak banada 22:16 da gelmiş gibi gözüküyor ama yoq dedigim saatte iletildiginden eminim çünkü o saatte kızla msjlaşıodum o sırada geldi:D

hem bide diosun yönetici 00:15 te iletildi diyor sen 00:20 de iletildi diosun..

olabilir belki ben o sırada tam saate bakmadım.. kaçta geldigini tam saniyesi saniyesine sölemek zorundamıyım al sana aradaki 3 e 5 e mi bakacaksın..

ben demekki 5 dk sonra msja baktım..

aquSTine^

aquSTine^

Üye
bırak allahını seversen yaaaa

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sorular kolaymış :)

carnewam21

carnewam21

Üye
50 kntrüm geldi çok tşkr ediorum..

maxicep i seviorum:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt