Ödüllü!! MaxiCep Bilgi Yarışması ...(Yarışmanın sonucu)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aquSTine^

aquSTine^

Üye
siz kaç dakika sonra cevapladınız

carnewam21

carnewam21

Üye
neden??:D

--------------- Ekleme ---------------

üsteğmen oldugum için heralde:D

saol tşk.ler:D

aquSTine^

aquSTine^

Üye
nasıl neden sordum işte canım allah allah

aquSTine^

aquSTine^

Üye
hmm tamam o zaman kusura bakma bu arada bi soru sordum kaç dakika da cevapladınız

carnewam21

carnewam21

Üye
tam olarak bilmiorum ama 5 dkyı bulmamıştır..

aquSTine^

aquSTine^

Üye
ben tam baktım 3 dakika puanım az gelirse itiraz edecem bu arada diğer günlerin geçersiz sayılması gayet iyi oldu:D

Consul9

Consul9

Üye
Evet arkadaşlar size başarılar.....valla gönlüm hemşerim olan şeytan_07 den yana ama carnewawada başarılar...

carnewam21

carnewam21

Üye
Soru google de bulunabilir bir soru. Ama sizlere 1 kötü birde iyi haberim var. Finale çıkan iki yarışmacımız da hediye alacak, kötü haber ise artık googleye veda etmeniz. Çünkü final de google bir işinize yapamayacak. Finalin zor geçeceğini hesaba katarak şartlarda bazı değişiklikler yapılabilir. Finalin zorluk derecesini artık siz hesab edin.

bu nasıl bi soruymuş googlede bulunmuyor:D

cidden merak ettim baq nasıl bi soru olacakki google bilmicek hem googlenin bilmedigini biz nerden bilcez:D

örnek sorudamı yoq acaba googlenin bilmedigi tarzdan..

aquSTine^

aquSTine^

Üye
teşekkürler mert inş bakalım

Consul9

Consul9

Üye
size bir şiir verir konusunu sorarr

google bunu yazarmıı??

Bora

Bora

Üye
İyi olan kazansın.Bu yarışma tekrar düzenlenirse bende katılmak isterim.

carnewam21

carnewam21

Üye
final turu yarın m?
yarınsa son 2 sorumu sorulacak aynı gün içerisinde??
bu son iki soruda aynen elemelerdeki gibi günün herhangi bi zamanındamı sorulacak???
ve bu sorulan 2 sorudada zaman önemli mi(önemli:D)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Final için kurallarda değişiklikler yapılmıştır. Cevaplama süresi 60+60 dan 120+120 olarak degistirilmistir, ceza puanı 40 dan 80'e yükselmiştir. Soruların yollanacağı zaman 08:00-00:30, saatlerinde değişiklik yapılarak 07:30-01:00 olarak belirlenmiştir. Finalin zor geçeceğini defalarca belirtmiştim. Iki finaliste de başarılar.

carnewam21

carnewam21

Üye
yaww düezltme yapmamıştım ki aynı cvptı sadece bir harfini yanlış yazmışım o yüzden sadece bir harfi degiştirip gönderdim yani aynı cvptı farklı bi cvp degildiki..

sizin o harfi mesele yapmamanız için düzenltme yaptım yoqsa bende biliorum iki cvp üst üste gönderilmeyecegini zaten cvplarda aynıydı..

buna çok büyük bi itiraz ederim tabikide..

benim iki cvbımıda buraya ekle kamuoyu karar versin:D

bu çok büyük bi haksızlık..

--------------- Ekleme ---------------

ben iki farklı cvp vermemiştim ikiside aynı cvptı farklı bişey yoqtu

sadece klavyem sürçmüş bi harfi (sadece ''1'' harf yanlış olmutu) sadece onu düzeltip tekrar yolladım..

bu çok büyük bi haksızlık

aquSTine^

aquSTine^

Üye
eee kardeşim bu ne şimdi en başta -240 puan veriyosunuz sonra -80 e çıkarıyosunuz bu bir yarışma dikatli yazsaydı canım cevabını allah allah

carnewam21

carnewam21

Üye
dikkatli yazdım zaten ama sadece bir harfı yanlış sölemişim

yani iki farklı ayrı ayrı cvp deildi..

aynı cvptı

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar. Yönetici arkadaşlarla durumu görüştük ve sonucu tekrar düşündük. Olay bu. Daha 1 tur var. Enerjinizi ona saklayın :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sorduğumuz soru
Soru: nisab-ı müzakere kanununa göre toplantı yeter sayısı ve karar yeter sayısı kaçtır?
Cevap: Toplantı yeter sayısı 165, karar yeter sayısı 83

Kim buldu ki bu soruyu :islik

Güzel turnuva oluyor Recep, ellerine sağlık!..
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt