bu numara nedir arkadaşlar:00359899671461

Sponsorlu Bağlantılar

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
bu numara nedir arkadaşlar:00359899671461
arkaşlar bi arkaşımı bu numara aramış bulgaristandan aradığını söylemiş ve yardıma ihtiyacı oldugunu ve enisştesi bunu pazarladığını söylemiş acaba bunun mantıklı bi açıklamsı varmıdır?

sergen48

Üye
yapcak tek bişey var oda bu numarayı gene aramak.

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
ama başka arkadaşlarımıda aramışlar....

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Hiç geri aramayın çok kontorunuz gider.forumdada var bu konu dolandiricilarin teki bu numaralar..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bakın daha önce buna benzer durumlarla sık sık karşılaştık ve bir duyuru yaptık ışte : http://www.maxicep.com/genel-bilgil...-numaradan-gelen-cagrilara-dikkat-219926.html burada olduğu gibi günümüz de bu tür tuzakların hattı hesabı yok. Onun için öncelikle bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler, böylece bir zarardan kurtulmuş oldun veya arkadaşın kurutuldu. Böyle şeylere inanmayın. Adam daha nerden arayacak da senin numaramı tuturacak da oooo ölme de ölme. Varsın gerçek olsun. Dikkatli olun.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
bulgaristandaki ekonomik kriz ve yönetimin kötü olması nedeni ile oradaki kızlar buradakileri cok güzel araştırma yapıp benim dükkandanda arıyorlar bulgaristan ew tlf 10 kuruş cep 80 kuruş aramayın diyorum yaşlısına gencine ama merak işte türkcelin reklamında oldugu gibi onlar meraktan arıyor ben para kazanıyorum ama ARAMAYIN bu iş böyle diyorum 100 kişiden yanlız 3 kişi aramadı :) saygılartımla dikkatli olunuz......

Da®kness

Da®kness

Üye
Haberlerde sıkça çıktığı günlerde banada telefon yanımda değilken çağrı yapmışlar. +359... Birkaç ay evveldi.

Mebuchadnezzar

Üye
Bana sürekli yurt dışından telefon geliyo önce kızlar arıyo sohbet ediyoruz sonra abileri arıyo neden rahatsız ediyorsun kız kardeşimi falan filan çok başıma geldi turkcell'i aradım acaba sim kartım kopyalandıda biri milleti rahatsızmi ediyo die kopyalanma olmamış yurt dışında arama ücretleri daha uygunmuş bazı fırlamalar arayıp dalga geçiyormuş böyle bende arayana basıyorum kalayi :D sende arayana geri dön onu kimin sattığını falan sor ucuzsan alayım seni falan de bas kalayı kapat 5 10 kontorun gider :D

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet benide aradılar dolandırıcı bunlar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bunlar beni neden aramıyor :allalla: bizim başımız kel mi?
Dur şunları arayayım da bozuk atayım, insan bi arar :ehe

Da®kness

Da®kness

Üye
Bana sürekli yurt dışından telefon geliyo önce kızlar arıyo sohbet ediyoruz sonra abileri arıyo neden rahatsız ediyorsun kız kardeşimi falan filan çok başıma geldi turkcell'i aradım acaba sim kartım kopyalandıda biri milleti rahatsızmi ediyo die kopyalanma olmamış yurt dışında arama ücretleri daha uygunmuş bazı fırlamalar arayıp dalga geçiyormuş böyle bende arayana basıyorum kalayi :D sende arayana geri dön onu kimin sattığını falan sor ucuzsan alayım seni falan de bas kalayı kapat 5 10 kontorun gider :D

Aklınla bin yasa! Çok güzel analiz etmişsin olayı . Bravoo. Sizin amacınız sırf kafa yapmak . Arkadaş yardım istemiş. Konuyu kirletmeye hakkın varmı?

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
arkaşlar saolun hepinize tşkler.dolandırıcılık almış başını gidiyor hey allahım ya

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
yapcak tek bişey var oda bu numarayı gene aramak.

Böyle bir şeyi kesinlikle yapmamanızı tekrar öneriyorum arkadaşlar.

Bilmediğiniz ve tanımadığınız numaralardan gelen çağrıları kesinlikle ve kesinlikle geri aramayınız!

Da®kness

Da®kness

Üye
Daha akşam konuştuk forumda, sanki bizi duydu tam 07:30 da cevapsız arama; +359894814553
şoktayım , biri bizi mi gözetliyor? Arkadaşlar gerçekten abartmıyorum.

djsalih91

djsalih91

Üye
evet bunlar bulgar kontör çetesi sadece turkcelli arıyorlar allahtan ben vodafonum :ehe geçen gün ablamı aradılar geri arayınca 40 kontör düştü artık nasıl bi sistem kurmuşlarsa aman dikkat :nono:

Da®kness

Da®kness

Üye
evet bunlar bulgar kontör çetesi sadece turkcelli arıyorlar allahtan ben vodafonum :ehe geçen gün ablamı aradılar geri arayınca 40 kontör düştü artık nasıl bi sistem kurmuşlarsa aman dikkat :nono:

aynen doğru, önceki ve bu sabahki çağrı turkcell hattıma geldi

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bi de beni arasalar :)

Mebuchadnezzar

Üye
Aklınla bin yasa! Çok güzel analiz etmişsin olayı . Bravoo. Sizin amacınız sırf kafa yapmak . Arkadaş yardım istemiş. Konuyu kirletmeye hakkın varmı?

bizde yardım ettik kardeş adamlar dalga geçmek için arıyorlar böylelerine küfür edeceksin başka ne yardımımız olacak ona söylermisin gidip mahkemeye arkadaşımı bu numaradan arıyorlar die davamı açayım

Üst Alt