Yardım İpod Touch Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
İpod Touch Yardım
Selamın aleyküm arkadaşlar bayadır konu açmıyordum yardıma ihtiyacım oldu. Şuan ukraynadayım eğitim için dil öğreniyorum. Bir sürü ses dosyam var. Onları hep dinlemek istiyorum anlıycağınız ve medya telefonu olarak kullanmak istiyorum bir harici harddisk gibi. İphone 4s kullanmıştım 2 ay süre sonra iphone a elimi sürmedim.Sarj olsun başka şeyler olsun.Ama ipod mantıklı geldi bana ancak daha önce hiç almadıgım icin bilemiyorum.En iyisi hangisi 5.nesil 64 gb lar iyimidir kamera görüntüleri nasıldır bunlarda gps varmı çalışıyormu kullananlar vardır elbet.Sarjları nasıl gidiyor ? İşimi görürmü ?. Whatsapp kullanılmadıgı dogrumudur ? Yardımcı olursanız sevinirim
 


0MG90

0MG90

Üye
GPS internet yani Wi-Fi açıkken açılır. Sim kart olmadığı için şarjı rahat 1-2 gün götürür. Whatsapp kullanılmaz sanırım.
 

blackcemre

Üye
Whatsapp olmuyor
 
berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ona verceğim parayı iphone 5s e mi versem burda ukraynada iphone 5s 16 gb 0ları 800 900 arası ikinci elleri 500 600 tl bandında geziyor iphone 6 larda 1200 1300 2.elleri gm5 plus var şuanda ikisindende iyidir diye tahmin ediyorum
 
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Madem ses dosyası dinlemek istiyorsunuz..
Android işletim sistemi ile çalışan ancak OTG 'si bulunan telefonlardan her hangi birisini almanız yeterli sanıyorum.
Şöyle ki, Flash Belleğin içinde bulunan müziklerinizi dinlemek için OTG kablosu ile telefona bağlamanız yeterli..
Flash disk teki tüm bilgiler bilgisayar Diski, ya da Bilgisayara takılmış olan Flash Bellek gibi çalışıyor.
 
berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum ancak bu aralar bi iphone takıntısı nedense başgösterdi bende :) Telefonu almak istemiyordum ancak şimdi o kadar para vermişken telefon alıyım diyorum. Gm5plus var elimde şuan onu kullanıyorum. 5s e geçmeyi düşünüyorum ?
 

eminemtioner

Üye
Bende iPod Touch 6 var. Cihaz öncelikle baya bir hızlı(iPhone 6 kadar). Pili ise 1043 mAh. İlk başlarda günde bir kez takarsın ancak ilerleyen günlerde en az iki kez takarsın. Güncelleme sıkıntısı olmaz. Kamerası 5S kadar iyi. Ancak en büyük sıkıntı sim kartı olmaması. Arama yapamazsın Wİ-Fİ olmayan yerde internete giremezsin. İkinci bir cihaz olarak taşımak istersen cihaz 88 gr sıkıntı olmaz ama telefonla birlikte taşıyacaksan sıkıntı olur ileride. En iyisi temizinden bir 16 GB'lık 5S al.
 


Üst Alt