bu numara nedir arkadaşlar:00359899671461

Sponsorlu Bağlantılar

imece iletişim

imece iletişim

Üye
Bunlar beni neden aramıyor :allalla: bizim başımız kel mi?
Dur şunları arayayım da bozuk atayım, insan bi arar :ehe........................mod ları aramıyorlar virüs ban olayı malum........

colaturka14

Üye
arkadaşlar ben de avea kullanıcısıyım.dün de beni aradı +359 ... bir numara.çaldırıp kapattı.forumda gördüğüm 339 lu numara başlığını okumuştum. bir daha arar diye çok bekledim ama arasaydı bi ana-bacı patlatacaktım.aramadı.sakın o numaralaar geri dönmeyin:!!!!!!!!!!!!

--------------- Ekleme ---------------

bu arada internetten uluslararası kodlara batım.BULGARİSTANmış.

wesker67

wesker67

Üye
Bunlar beni neden aramıyor :allalla: bizim başımız kel mi?
Dur şunları arayayım da bozuk atayım, insan bi arar :ehe
dogru dıyon kardeş bunlar benıde aramıyor araslarda bı sohbet etsek sıcak sıcak

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Ben Vodafone kullanıcısıyım beni de aradılar açmadım ondan sonra mesaj çekti lütfen acil beni ararmısın diye.Ne arayacam belli işte dolandırıcı.Bir seferinde de doğu şiveli biri aradı kız arkadaşına mesaj çekmişim sözde...Halbuki asla böyle birşey yapmam adam başladı tehdit etmeye dayanamadım anana da mesaj attım gelmedi mi dedim çat telefonu yüzüne kapattım.Gizli numara aramalarınıda kapattım şimdi rahatım.Ne arayan var ne soran anca yurt dışından ararsa arar gerisi yalan arar.

colaturka14

Üye
söv gitsin.boiverin açınca ana-bacı dümdüz gidin bak bir daha aramazlar:D

mngmet

Üye
selamlar skype kullanınız varsa bilirler skype de me moduna geçince bulgar kızlar eklerler hemen sizi türkçe de bilirler evlenmek isterler yani sizden para koparmaya çalışırlar bulgar kızları bunu çok sık yaparlar özelliklede shumen dekiler anam hasta para lazım babam beni başkasıyla evlendirecek zorla para yolla yanına geleyim vs vs... uzar gider liste bende ne yaparım ararım numarayı bedavaya dalga geçerim dan arama yaparım beleş e

Üst Alt