Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

cenk1434

Üye
[--------------- Ekleme ---------------

Samsung omniaya ben kurdum.dediğin gibi gps görmüyordu.Route 66 yı kaldımazsan garmin gps i görmüyor.BEn çareyi route 66 yı kaldırdım ve problem kalmadı.[/QUOTE]

Tamam ben sorunu çözdüm yabancı forumlardan falan aldıgım bılgılerlede innov8 in gps'inin bir çok kısının dediği ve n95 de oldugu gıbı altta tus takımının orda değil ! Kameranın alt kısmında yanı cıhazın ustunde oldugunu tespıt ettım ve cıhazı yüzüstü şekılde dırek gok yuzunu gorecek sekılde koydum uyduları bulması 2 dk bıle surmedi.:oke:

extremum55

Üye
rota eklemesi yaparken bellek yetersiz diyo anlam veremedim 4 gb hafıza kartı var
fikri olan yada başına gelen var mı?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
ram'den bahsediyor bellek derken ;)

cihazı baştan başlatın ram boşalsın 1az.

onur_802

Üye
hayatımın programı yemin ederim ben bu kadar muhteşem bir program kullanmadım.Reis sana ne kadar teşekkür etsem az sayende sürekli güncel haritalara ulaşabiliyoruz.O kadar GPS programı var ama garmin yanında hepsi yalan hepsini denedim herşeyi denedim fakat bu program bambaşka arkadaşlar.Bilenler bilmeyenlere anlatsın hala nokia map kullanmaya çalışanlar var...

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
ben 8 gündür doğu karadeniz turundaydım, acayip yardımcı oldu bana...

indeepblue

Üye
Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler telefonum N96 anlatıldığı gibi işlemleri uyguluyorum herşey gayet düzgün çalışıyor fakat Garmin Online'a bağlandığımda Garmin lisanssız olduğunu anlıyor buna bir çözüm var mı acaba?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler telefonum N96 anlatıldığı gibi işlemleri uyguluyorum herşey gayet düzgün çalışıyor fakat Garmin Online'a bağlandığımda Garmin lisanssız olduğunu anlıyor buna bir çözüm var mı acaba?
Bende buişe daha bir çözüm bulamadım. Ama GArmin Pc de bir problen yok bağlanıyor.hava durumu vs tamam.

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
sevgili reis emegine saglık. proğramı yükledim gerekli ayarları yaptıktan sonra almış olduğumuz kod ( Ürün kimliği) la haritalara erişemezsiniz diyar ve akabinde ürün kodu isteyen bir menü geliyor. Ne yapmam gerek

omurhan12

Üye
ya ben yurt disinda otuuorum her hangi bir sorun olumu bunlari yaparsam ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
sevgili reis emegine saglık. proğramı yükledim gerekli ayarları yaptıktan sonra almış olduğumuz kod ( Ürün kimliği) la haritalara erişemezsiniz diyar ve akabinde ürün kodu isteyen bir menü geliyor. Ne yapmam gerek

unl dosyalarını yeniden oluşturun .

--------------- Ekleme ---------------

ya ben yurt disinda otuuorum her hangi bir sorun olumu bunlari yaparsam ?
ben 5800 a yukledim ve mukemmel çalışıyor.Kolay gelsin

extremum55

Üye
rota oluşturunca gidilecek yerin kaç km olduğunu yazmıyor mu ben mi bulamadım.

mustafa alpkan

Üye
abi çok teşekkürler ama nasıl uyduya bağlanılacağınıda gösterirsen iyi olur

omurhan12

Üye
ya ben herseyi yaptim ama harita yok dior ne yapcam bi yol gosterimsiniz..

karadag_66

karadag_66

Üye
kardes senle baglantiya gecmem lazim hemde cok cabuk ben bunu

kuruyorum ama gps bulun muyor ariyor ariyor bos yok neden

saygilarimla karadag_66

ya nedense gps bulamiyor neden yardim edecek kimse yokmu ya

__________________________________________________________--karadag_66

tahirarit

Üye
Merhabalar, emeğinize saglık.
Fakat bir problem var, Nokia E66 kullanmayım ve program sorunsuz çalışmakta ama programı ilk açınca 9 sn gprs ile biryere baglanıyor. Bu faturamızda bir kabarıklık yaparmı. Yada bunu iptal edebilirmiyiz. (NOT: Garmin Online Devre Dışı)

aa-tolga

aa-tolga

Üye
kardes senle baglantiya gecmem lazim hemde cok cabuk ben bunu

kuruyorum ama gps bulun muyor ariyor ariyor bos yok neden

saygilarimla karadag_66

ya nedense gps bulamiyor neden yardim edecek kimse yokmu ya

__________________________________________________________--karadag_66

Ayarlar-tel ayarları- konumlama-konumlama yöntemlerinden tümleşik gps i işaretleyin diğerlerinin yanında işaret varsa kaldırın.Sonra Gps verisi uygulamasını açın. telefona göre kimi uygulamaların içinde kimisi başka yerdedir.GPS verisi uygulamasını acın seçenek - uydu durumunu tıklayın ve telefonun ekranı gökyüzünü görecek şekilde uydu bulununcaya kadar bekleyin.Burada uydu bulduktan sonra Garmin programını çalıştırın. İlk defa uyduyu zor bulur.Ondan sonra sık bğlandıkça hızlı bağlanır.Sol üstte Mobile Xt yazısını solundaki cizgiler yesil olunca uydu bağlantısı tamam demektir.Burayı tıklayın.Devre dışı yapın.Ekli yerleşik gpsyi kullan işaretleyip tekrar etkinleştir tıklayın ve tamam deyin.Bağlanınca ya kadar bekleyin. Kolay gelsin.

Merhabalar, emeğinize saglık.
Fakat bir problem var, Nokia E66 kullanmayım ve program sorunsuz çalışmakta ama programı ilk açınca 9 sn gprs ile biryere baglanıyor. Bu faturamızda bir kabarıklık yaparmı. Yada bunu iptal edebilirmiyiz. (NOT: Garmin Online Devre Dışı)
evet yapar konumlama yöntemlerinden yardımlı gps işaretlidir onun yanındaki işareti kaldırın.Sadece tümleşik gps in yanındaki işaret kalsın diğerlerini kaldır.

tahirarit

Üye

evet yapar konumlama yöntemlerinden yardımlı gps işaretlidir onun yanındaki işareti kaldırın.Sadece tümleşik gps in yanındaki işaret kalsın diğerlerini kaldır.

Tamam yaptım teşekkür ederim.

Üst Alt