çok teşekkürler program için çalıştırdırdım n95de mükemmel birşey bu eline sağlık tekrar sağol birşey merak ediyorum bu programı n70 çalışırmı
n95 kullanıyorum 5-) Genelde sistem Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i otomatik tanır. Eğer tanımazsa; karşınıza gelen bilgi ekranından GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin. burada uzak gps kısmında ekli-yardımlı gibi biyer yok bi hatamı yaptım ama bilemiyorum...
UNL dosyanda hata var. .txt olmuş olabilir sonu dikkat et.n95 kullanıyorum 5-) Genelde sistem Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i otomatik tanır. Eğer tanımazsa; karşınıza gelen bilgi ekranından GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin. burada uzak gps kısmında ekli-yardımlı gibi biyer yok bi hatamı yaptım ama bilemiyorum...
ya ben programi aciorum bastaki garmin yazisi geliyor ama eri menuye geliyor kendi kendine bunun sebebini bilen varsa [email protected] ekliyebilirmi acaba cok acil... yola cikicam bu yuzden cikamiorum
--------------- Ekleme ---------------
ya ben bu garmin herseyi dediginiz gibi herseyi yapiorum programada giriorum ama girince bastaki garmin gelio ama sonra kendi kendine yine menuye atio bunun sebebi bilen varsa yardimci olabilirmi yola cikicam ama yapamiorum ve yolada cikamiorum 3 gun geciktim eski telde vardi yenisini alinca bole oldu allah rizasi icin yardim edin simdiden tesekkurler...
N70'te çalışmaz. 9.x değil ve dahili gps yokçok teşekkürler program için çalıştırdırdım n95de mükemmel birşey bu eline sağlık tekrar sağol birşey merak ediyorum bu programı n70 çalışırmı
ya ben herseyi yaptim gprs cekmio ne yapmam gerekio :S
hangisi çalışmıyor hepsimiReis slm, eline saglik gayet guzel bir paylasim ancak ben biraz gec kalmisim sanirim anlatimin basinda vermis oldugun linkler calismiyor rapidshare de error veriyor bu konuda bi yardim edebilirmisin .simdiden tesekkurler..