Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
sağol

lastottoman37

Üye
çok teşekkürler program için çalıştırdırdım n95de mükemmel birşey bu eline sağlık tekrar sağol birşey merak ediyorum bu programı n70 çalışırmı

aa-tolga

aa-tolga

Üye
çok teşekkürler program için çalıştırdırdım n95de mükemmel birşey bu eline sağlık tekrar sağol birşey merak ediyorum bu programı n70 çalışırmı

çalışıyor ben yükledim ancak harici gps cihazı lazım

thehallowman

Üye
Çok teşekkür ederim. Harika bir program.. inanılmaz kullanışlı. Birde şarjı daha tasarruflu kullansa :)

kril33

Üye
n95 kullanıyorum 5-) Genelde sistem Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i otomatik tanır. Eğer tanımazsa; karşınıza gelen bilgi ekranından GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin. burada uzak gps kısmında ekli-yardımlı gibi biyer yok bi hatamı yaptım ama bilemiyorum...

pasqual

Üye
Dostum Süpersin e71 de çatır çatır çalışıyor:))

omurhan12

Üye
ya ben programi aciorum bastaki garmin yazisi geliyor ama eri menuye geliyor kendi kendine bunun sebebini bilen varsa [email protected] ekliyebilirmi acaba cok acil... yola cikicam bu yuzden cikamiorum

--------------- Ekleme ---------------

ya ben bu garmin herseyi dediginiz gibi herseyi yapiorum programada giriorum ama girince bastaki garmin gelio ama sonra kendi kendine yine menuye atio bunun sebebi bilen varsa yardimci olabilirmi yola cikicam ama yapamiorum ve yolada cikamiorum 3 gun geciktim eski telde vardi yenisini alinca bole oldu allah rizasi icin yardim edin simdiden tesekkurler...

murdybey

Üye
reis selam...bunun blackberry için olanı çıkmış...nasıl yükleniyor nasıl harita atılıyor...hiç bilgi varmı? kimsede ...yada deneyen

suleymanokt_66

suleymanokt_66

Üye
çok saool kardeş...eline sağlık...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
n95 kullanıyorum 5-) Genelde sistem Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i otomatik tanır. Eğer tanımazsa; karşınıza gelen bilgi ekranından GPS Cihazı Aranıyor'u iptal edin. Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip etkinleştir deyin. burada uzak gps kısmında ekli-yardımlı gibi biyer yok bi hatamı yaptım ama bilemiyorum...

programı uygulama yöneticisiyle kaldır. Garmin klasörünü sil ve tekrar yeni baştan yükle dediğin arıza e 66 modellerinde çok oluyor benimde başıma geldi.yeniden yükleyince düzeldi.

2009.02 haritasında bursa da eskiden sokak numarası olan yerlerde simdi sokak numarası yok .

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
UNL dosyanda hata var. .txt olmuş olabilir sonu dikkat et.

ya ben programi aciorum bastaki garmin yazisi geliyor ama eri menuye geliyor kendi kendine bunun sebebini bilen varsa [email protected] ekliyebilirmi acaba cok acil... yola cikicam bu yuzden cikamiorum

ya ben bu garmin herseyi dediginiz gibi herseyi yapiorum programada giriorum ama girince bastaki garmin gelio ama sonra kendi kendine yine menuye atio bunun sebebi bilen varsa yardimci olabilirmi yola cikicam ama yapamiorum ve yolada cikamiorum 3 gun geciktim eski telde vardi yenisini alinca bole oldu allah rizasi icin yardim edin simdiden tesekkurler...

4 klasörü ve kurulum dosyasını direkt karta at. yeni klasör açıp içine atma. ya da root'u direkt atma. içindekileri at.

N70'te çalışmaz. 9.x değil ve dahili gps yok

omurhan12

Üye
ya ben herseyi yaptim gprs cekmio ne yapmam gerekio :S

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
açık havaya geç. pencere kenarı da olur. balkon...

champion1903

champion1903

Üye
Reis slm, eline saglik gayet guzel bir paylasim ancak ben biraz gec kalmisim sanirim anlatimin basinda vermis oldugun linkler calismiyor rapidshare de error veriyor bu konuda bi yardim edebilirmisin .simdiden tesekkurler..

aa-tolga

aa-tolga

Üye
ya ben herseyi yaptim gprs cekmio ne yapmam gerekio :S

sol üstteki gps gostergesine tıkla devredısı yap ve tekrar etkinleştir.Bazen benimde oluyor.bunu yapınca tık diye bağlanır.Ancak ilk defa bağlanıyorsan acık havada biraz beklemen lazım 1 dk kadar falan.

Reis slm, eline saglik gayet guzel bir paylasim ancak ben biraz gec kalmisim sanirim anlatimin basinda vermis oldugun linkler calismiyor rapidshare de error veriyor bu konuda bi yardim edebilirmisin .simdiden tesekkurler..
hangisi çalışmıyor hepsimi

omurhan12

Üye
II sey ben avusturyada oturuorum yani osterreich dayim bunun mapi nerden bulucam ve nasil yapcam bi bilgi verimsnz...

atillaturan71

Üye
öncelikle n79 ta kullanabilirmiyim. Çok zor gibi gözüküyor. Yükleyip çalıştırabilen var mı? Önceki hiçbir sürüm bende yok ilk defa bun mu indirmeliyim. En yenisi bu mu?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
kurulum son derece basit. 1 zorluk yok. adımları takip et max 10dk

atillaturan71

Üye
ok. 30 dk kaldı. indiriyorum. Telefondaki mevcut haritalar bozulmaz umarım. Nokia nın ücretsiz versiyonu çok kolay ve basitti.Umarım bu da öyledir.

fb_captain

Üye
Merhaba. Benim telefonum Sonyericsson P1i. Yükleme kablosu yoluyla dosyaları Memory Stick'e kopyaladım. Ancak GarminMobileXT.sis dosyasını çalıştırdığımda 'Belirtilen Memory Stick bulunamıyor. Memory Stick'in düzgün takıldığından emin olun.' uyarısı veriyor ve yükleme yapmıyor. Bilgisayardan dosyaları yüklerken Memory Stick'i F: olarak görüyor. Neden bu olabilir mi? Düzeltebilir miyiz?

Üst Alt