aa-tolga
Üye
Bu N73 de çalışırmı. GPS i Yok.
N73 te calısır.ancak giderken navigasyon kullanabilmen icin harici gps alman lazım .piyasada 115 TL
Bende var royaltek rt 2100 gps alıcısı.
Bu N73 de çalışırmı. GPS i Yok.
bu program p1i ile çalışıyormu acaba ben kuramadım belirtilen memory yanlış memory kartın takılı olup olmadığını kontrol edin diyor lütfen yardım edermisiniz
arkadaşlar kimileri yapmış telekkür ediyo kimileri yapamamış yakınıyo bende sahsen yapamadım hafıza kartını değiştirdim eski hafıza kartında vardı ve onda tek seferde yapmıştım bağlanabiliyodumda hatta coğu yere onunla gittim ama bunu halldedemedim ilk sorunum kurulum da son aşamaya gelindiğinde ;
*satın al ve kullan
*deneme başlat
*urun kodu gir
*garmin gps ye bağlan
secenekleri geliyo buradan hangisini sececeğm buarada telefona da versiyon atmıştım n 95 telefonum
buradan garmin gps ye gağlan seceneğini seciyorum daha sonra gps cihazı aranıyor diyo bulamıyoda bende ayarlardan/sistem/uzak gps ye giriyorum orad yeni gps yi etkinleştir diyorum tektr gps aranıyor diyo ama genbe bulamıyo unl diğer dosyayı denilenlerin aynısını uyguluyarak yapıyorum dosyalarıda txt olmadan kaydediyorum ama gene ayunı gene aynı gps yi bulmuyo
v 31.0.017
16-12-08rh-159
versiyonunu yukledim
slm
samsung i8910 hd var herseyi soyledigin gibi yaptim ama garmin calisiyor gps gormuyor ne halledebilirim
unl dosyaların olmamış. .txt olmuş olabilir sonu.arkadaşlar kimileri yapmış telekkür ediyo kimileri yapamamış yakınıyo bende sahsen yapamadım hafıza kartını değiştirdim eski hafıza kartında vardı ve onda tek seferde yapmıştım bağlanabiliyodumda hatta coğu yere onunla gittim ama bunu halldedemedim ilk sorunum kurulum da son aşamaya gelindiğinde ;
*satın al ve kullan
*deneme başlat
*urun kodu gir
*garmin gps ye bağlan
secenekleri geliyo buradan hangisini sececeğm buarada telefona da versiyon atmıştım n 95 telefonum
buradan garmin gps ye gağlan seceneğini seciyorum daha sonra gps cihazı aranıyor diyo bulamıyoda bende ayarlardan/sistem/uzak gps ye giriyorum orad yeni gps yi etkinleştir diyorum tektr gps aranıyor diyo ama genbe bulamıyo unl diğer dosyayı denilenlerin aynısını uyguluyarak yapıyorum dosyalarıda txt olmadan kaydediyorum ama gene ayunı gene aynı gps yi bulmuyo
v 31.0.017
16-12-08rh-159
versiyonunu yukledim
ekranda + falan yok mu?arkadaslar ben yeni uyeyim ilk once herkeze paylaasim icin tesekurlr allah hepinizden razi olsun benimde bi sorum olacakti ben nokia 5800 kullaniyorum tarif uzerine garmini kurdum sorunsuz ama 3 tusuyla yaklastir demis kardesimiz haritalari gormek icin benim tel dokun matik ekran oldugu icin yapamiyorum neyapmam lazim simdiden cok tesekurler
gps çok değişen 1şey. bazen bağlanıyor hemen bazen 20dk beklesen de bağlanmıyor.arkadaslar innov8 kullanıyorum programı kurdum duzgun calıstı ancak camın onune cıkıp kızagı kaldırıp dık sekılde gok yuzune dagru tutup bekletmeme rağmen uydu bulamadı.yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler.
arkadaslar ben yeni uyeyim ilk once herkeze paylaasim icin tesekurlr allah hepinizden razi olsun benimde bi sorum olacakti ben nokia 5800 kullaniyorum tarif uzerine garmini kurdum sorunsuz ama 3 tusuyla yaklastir demis kardesimiz haritalari gormek icin benim tel dokun matik ekran oldugu icin yapamiyorum neyapmam lazim simdiden cok tesekurler
arkadaslar innov8 kullanıyorum programı kurdum duzgun calıstı ancak camın onune cıkıp kızagı kaldırıp dık sekılde gok yuzune dagru tutup bekletmeme rağmen uydu bulamadı.yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler.
Evet Pc versiyonunda problemyok bağlantıkuruyor ancak cep versiyonunda yeni versiyonda dediğin mesajı yazıyor.eski versiyonlarda denememiştim.Reis-i Eagles
Garmin online ile irtibat kurulma sırasında Sunucu bu hizmete erişime izin vermedi Lütfen hizmet satınalmak veya etkinleştirmek için my.garmin.com adresini ziyaret edin diyor.
oysaki daha önceden Garmin online bağlantı kuruyorduk acaba bunu sebebi 5.050 sürümü olabilirmi yada bu bağlantı sorunu bundan önceki versiyonlarda da varmı.