Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye

bluewolf80tr

Üye
bu anlatımı ve uploadı her kim yapmışsa ona sonsuz teşekkürlerimi sunarım bu monuyu paylaşanda bu bilgiyi buraya koyanda kimn emeği geçmişse sağolsun varolsun benim nokia n78 im var başa bir şekilde denedim dondu bu programı kurunca bende sinirlendim sildim komple programı fakat burada dediklerinizi öylesine ya tutarsa diye bi umutla ama hiç hata yapmadan dediklerinizi aynen harfi harfine uyguladım sonuç...? tek kelime ile mükemmel tekrar çoook teşekkür ederim kimin emeği geçmişse sağolun varoluın arkadaşlar bilgilnixi bizimle paylaştığınız için sizlere sonsuz teşekkürler .....

tanernur

Üye
bu program p1i ile çalışıyormu acaba ben kuramadım belirtilen memory yanlış memory kartın takılı olup olmadığını kontrol edin diyor lütfen yardım edermisiniz

DiscoveryX

Üye
6210 da müthiş çalışıyor. Detay konusunda Nokia Maps e rahat 2 çeker. Emeği geçen herkese Teşekkürler.

shoz

Üye
bukadar kamaşık bir kurulum enfazla bu kadar güzel hazarlanabilirdi. emeği geçen herkesin ellerine sağlık:yuru

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler herkese ;)

P1'de çalışmayabilir. onun arayüz falan değişik çünkü.
dosyaları karta atman gerekir bunla ilgili hata var sende

vic353

vic353

Üye
N73 te olur mu bu garmin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
bu program p1i ile çalışıyormu acaba ben kuramadım belirtilen memory yanlış memory kartın takılı olup olmadığını kontrol edin diyor lütfen yardım edermisiniz

Bu linkteki 3 dosyayı hafıza kartına kur.Kart okuyucuyla daha hızlı olur.
Garmin Mobile XT for Symbian UIQ3.0, Ver. 5.00.20, as of Nov 26, 2008,
Garmin Mobile XT Free Basemap, Ver. 4.xx.xx, as of Apr 19, 2007,
Garmin Mobile XT Support Files, Ver. 4.xx.xx, as of Jul 11, 2007,

Diğer harita ve unl dosyalarını 1 sayfada anlatıldığı gibi tamamla.Kolay gelsin.
Ben şu ana kadar sony telefonlara hiç kurmadım ama onlardaki symbian UIQ olduğunu biliyorum.

mami24

mami24

Üye
teşekkürler...

ardicindere

Üye
slm
samsung i8910 hd var herseyi soyledigin gibi yaptim ama garmin calisiyor gps gormuyor ne halledebilirim

asice

Üye
arkadaşlar kimileri yapmış telekkür ediyo kimileri yapamamış yakınıyo bende sahsen yapamadım hafıza kartını değiştirdim eski hafıza kartında vardı ve onda tek seferde yapmıştım bağlanabiliyodumda hatta coğu yere onunla gittim ama bunu halldedemedim ilk sorunum kurulum da son aşamaya gelindiğinde ;
*satın al ve kullan
*deneme başlat
*urun kodu gir
*garmin gps ye bağlan
secenekleri geliyo buradan hangisini sececeğm buarada telefona da versiyon atmıştım n 95 telefonum
buradan garmin gps ye gağlan seceneğini seciyorum daha sonra gps cihazı aranıyor diyo bulamıyoda bende ayarlardan/sistem/uzak gps ye giriyorum orad yeni gps yi etkinleştir diyorum tektr gps aranıyor diyo ama genbe bulamıyo unl diğer dosyayı denilenlerin aynısını uyguluyarak yapıyorum dosyalarıda txt olmadan kaydediyorum ama gene ayunı gene aynı gps yi bulmuyo
v 31.0.017
16-12-08rh-159
versiyonunu yukledim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaşlar kimileri yapmış telekkür ediyo kimileri yapamamış yakınıyo bende sahsen yapamadım hafıza kartını değiştirdim eski hafıza kartında vardı ve onda tek seferde yapmıştım bağlanabiliyodumda hatta coğu yere onunla gittim ama bunu halldedemedim ilk sorunum kurulum da son aşamaya gelindiğinde ;
*satın al ve kullan
*deneme başlat
*urun kodu gir
*garmin gps ye bağlan
secenekleri geliyo buradan hangisini sececeğm buarada telefona da versiyon atmıştım n 95 telefonum
buradan garmin gps ye gağlan seceneğini seciyorum daha sonra gps cihazı aranıyor diyo bulamıyoda bende ayarlardan/sistem/uzak gps ye giriyorum orad yeni gps yi etkinleştir diyorum tektr gps aranıyor diyo ama genbe bulamıyo unl diğer dosyayı denilenlerin aynısını uyguluyarak yapıyorum dosyalarıda txt olmadan kaydediyorum ama gene ayunı gene aynı gps yi bulmuyo
v 31.0.017
16-12-08rh-159
versiyonunu yukledim

hafıza kartını sil ve programı karta yeni bastan yukle

--------------- Ekleme ---------------

slm
samsung i8910 hd var herseyi soyledigin gibi yaptim ama garmin calisiyor gps gormuyor ne halledebilirim

ben omnia ya yukledim route 66 yı tamamen sildim. Ondan sonra garmin gps görmeye basladı.

tecer

Üye
arkadaslar ben yeni uyeyim ilk once herkeze paylaasim icin tesekurlr allah hepinizden razi olsun benimde bi sorum olacakti ben nokia 5800 kullaniyorum tarif uzerine garmini kurdum sorunsuz ama 3 tusuyla yaklastir demis kardesimiz haritalari gormek icin benim tel dokun matik ekran oldugu icin yapamiyorum neyapmam lazim simdiden cok tesekurler

cenk1434

Üye
arkadaslar innov8 kullanıyorum programı kurdum duzgun calıstı ancak camın onune cıkıp kızagı kaldırıp dık sekılde gok yuzune dagru tutup bekletmeme rağmen uydu bulamadı.yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
*satın al ve kullan
*deneme başlat
*urun kodu gir
*garmin gps ye bağlan
v 31.0.017
16-12-08rh-159
versiyonunu yukledim
unl dosyaların olmamış. .txt olmuş olabilir sonu.

arkadaslar ben yeni uyeyim ilk once herkeze paylaasim icin tesekurlr allah hepinizden razi olsun benimde bi sorum olacakti ben nokia 5800 kullaniyorum tarif uzerine garmini kurdum sorunsuz ama 3 tusuyla yaklastir demis kardesimiz haritalari gormek icin benim tel dokun matik ekran oldugu icin yapamiyorum neyapmam lazim simdiden cok tesekurler
ekranda + falan yok mu?

arkadaslar innov8 kullanıyorum programı kurdum duzgun calıstı ancak camın onune cıkıp kızagı kaldırıp dık sekılde gok yuzune dagru tutup bekletmeme rağmen uydu bulamadı.yardımcı olurmusunuz.Teşekkürler.
gps çok değişen 1şey. bazen bağlanıyor hemen bazen 20dk beklesen de bağlanmıyor.

cenk1434

Üye
deniycez o zman farklı şekil, alan ve zamanlarda.

aa-tolga

aa-tolga

Üye

5.0050 versiyonu yukle direk ekranda + ya basınca yaklaşıyor - ye basıncada uzaklaşıyor.KUsbakısı görmek istiyorsan harita tara ikonuna basman gerekir .Diğer türlü sadece 3d olarak kullanırsın

--------------- Ekleme ---------------

Samsung omniaya ben kurdum.dediğin gibi gps görmüyordu.Route 66 yı kaldımazsan garmin gps i görmüyor.BEn çareyi route 66 yı kaldırdım ve problem kalmadı.

febega

Üye
Reis-i Eagles

Garmin online ile irtibat kurulma sırasında Sunucu bu hizmete erişime izin vermedi Lütfen hizmet satınalmak veya etkinleştirmek için my.garmin.com adresini ziyaret edin diyor.
oysaki daha önceden Garmin online bağlantı kuruyorduk acaba bunu sebebi 5.050 sürümü olabilirmi yada bu bağlantı sorunu bundan önceki versiyonlarda da varmı.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Reis-i Eagles

Garmin online ile irtibat kurulma sırasında Sunucu bu hizmete erişime izin vermedi Lütfen hizmet satınalmak veya etkinleştirmek için my.garmin.com adresini ziyaret edin diyor.
oysaki daha önceden Garmin online bağlantı kuruyorduk acaba bunu sebebi 5.050 sürümü olabilirmi yada bu bağlantı sorunu bundan önceki versiyonlarda da varmı.
Evet Pc versiyonunda problemyok bağlantıkuruyor ancak cep versiyonunda yeni versiyonda dediğin mesajı yazıyor.eski versiyonlarda denememiştim.

sarolla

Üye
arkadasim avrupa haritalarini indirim yukledim ama acilmiyir.ne yapmam gerekiyor.yardimci olursan sevinirim.tesekkurler

Üst Alt