!!!!""""n80"""""!!!! Ile ilgili sorunlarınız için yardım alabilirsiniz..!!

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
!!!!""""n80"""""!!!! Ile ilgili sorunlarınız için yardım alabilirsiniz..!!
:megafon:EVET ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ """"N80""""İ NEREDEYSE AVUCUMUN İÇİ KADAR İYİ BİLİR :naughty:HALA GELDİM O YÜZDEN SORUNLARINIZ İÇİN YARDIM EDEBİLİRİM..!!!SAYGILAR:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: MUHAMMED

ulukan_21

Üye
arkadasım beni radyo sorunum var radyoyuy acıyorum kulaklıgı takıyorum herhangi bir frekansa girdigimde ayarlanıyor diyor telefon kendine reset atıyo acılıyor tekrardan ama radyo frekansları degiştirmiyor elle ayarlanayaı yapıyorum bu seferde cızırtı var frekansları cekmiyor bir türlü çözemedim yazlılımını yükseltiyim dedim en son yazılım yüklü yardımcı olabilirsen sevinirim

N80 1212

N80 1212

Üye
YAaa n80 ngage açarmı

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
"N80 1212" İsimli arkadaşım n80 ngage açar mı??ben denedim yaptım ama n80 n-gage yi yükleyemeyiz.neden?n80 nin ekran çözünürlüğü piyasadaki en büyük ekran çözünürlüğüne sahip nokialar içinde!ve nokia 352x416 boyuttaki hiç bir n-gage oyunu üretmediğinden dolayı yüklesek bile birşeye yaramaz emin ol:oke:o yüzden n-gage oyunlarını yükleyemeyiz.yardımcı olabilmişimdir inş.:):sn:

ulukan_21

Üye
bana yardımcı olamıcan galiba

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
bana yardımcı olamıcan galiba
ben sana cavap yazmıştım ama neyse dostum tahminimce seninki biraz telin içi ile ilgili ama sana önerim tele format atman çözelebilme imkanı var böyle ama baktın olmadı bi telefoncuya götür:oke::bigstar:

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
format atmayı denemelisin bencede birçok sorun çözülür ama donanımsal bi sorun varsa tabi servise gitmek lazım inşalah çözülür sorunun.

Ayrına N-GAGE oyunlarının neredeyse tamamı n80 de oynanabilir. sadece fifa 09 u çalıştırmadı benim tlfnum diğerlerini çok rahat oynayabiliyorum tabi oyunlar tam ekran olmuyor ama tamekran olmuyor derken ufacıkta değil görüntü ekranın ortalar ve çok güzel grafiklerle güzel oyunlr oynayabilirsiniz.

ve 2 tane oyun tam ekran oynanabilir denediğim ve gördüğüm kadarıylar ( system rush ve metal gear solid )

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
format atmayı denemelisin bencede birçok sorun çözülür ama donanımsal bi sorun varsa tabi servise gitmek lazım inşalah çözülür sorunun.

Ayrına N-GAGE oyunlarının neredeyse tamamı n80 de oynanabilir. sadece fifa 09 u çalıştırmadı benim tlfnum diğerlerini çok rahat oynayabiliyorum tabi oyunlar tam ekran olmuyor ama tamekran olmuyor derken ufacıkta değil görüntü ekranın ortalar ve çok güzel grafiklerle güzel oyunlr oynayabilirsiniz.

ve 2 tane oyun tam ekran oynanabilir denediğim ve gördüğüm kadarıylar ( system rush ve metal gear solid )
kardeşim dediğin ve hatta dediğim gibi işte "tam ekran olmuyor"ee bundan nasıl bir mantıkla hala oyunu yüklersinki dimi:pro:yani yüklemek başlı başına saçmalık olur:pro:ki telide gereksiz kasar..:sn:

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
bence saçmalık olmaz kardeşim çünkü n-gage oyunları gerçekten kaliteli oyunlar ve tam ekran olmasada tatmin edici bir görüntü sağlayabiliyor hiç yükleyerek denemedin galiba tavsiye ederim ve ismini verdiğim iki oyun tam ekran oynanabilir. ( yüklenmez diyerek geçmeyelim yüklenir ve çok başarılı ve tetminkar bir büyüklüklede oynanabilir. istekli arkadaşlar kendileriyükleyerek diğre oyunlarla kalie farkını görebilirler )

ayrıca n80 i ciddi anlamda kasmayan bir uygulama n-gage işte bir n-gage ekran görüntüsü

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
bence saçmalık olmaz kardeşim çünkü n-gage oyunları gerçekten kaliteli oyunlar ve tam ekran olmasada tatmin edici bir görüntü sağlayabiliyor hiç yükleyerek denemedin galiba tavsiye ederim ve ismini verdiğim iki oyun tam ekran oynanabilir. ( yüklenmez diyerek geçmeyelim yüklenir ve çok başarılı ve tetminkar bir büyüklüklede oynanabilir. istekli arkadaşlar kendileriyükleyerek diğre oyunlarla kalie farkını görebilirler )

ayrıca n80 i ciddi anlamda kasmayan bir uygulama n-gage işte bir n-gage ekran görüntüsü

:megafon:valla kardeşim ben telimin ramini her zaman düzenli ve telefon hafızamı doğrularım..ve piyasadaki bir çok pronun teli nasıl kastığınıda iyi bilirim o yüzden bende n-gage denedim ama bak gerçekten gereksiz buluyorum kalite farkı diyorsun evet n-gage adı üzerinde 3d nokia oyun platformu sonuçta kalite maxi seviyede olacaktır ama kasdığı ve fullscreen olmadığı için ben karşıyım:oke::bigstar:

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
boşuna kapışmayalım :) ben diycem kaliteli ve birçok programla aynı derecede kullanır sistemi sen diycen yok öyle değil bu böyle sürer gider

çalışırmı diyen arkadaşadır cevabım bütün oyunlar çok kaliteli bir şekilde çalışır denemek bedava kolay gelsin ;)
artı ekran görüntüsü ekliyorum ve tam ekran bir görüntü koydum he niye fotoğraf çektin direk telefondan almadın görüntüyü dersen n80 olduğu görünsün diye

bugün bu tam ekran oyunlar listesine 1 tane daha ekliyorum ( resident evil ) de tam ekranoynanabiliyor.

kofi

kofi

Üye
dostum vermiş olduğun bilgiler için tşkedrm bana tv video düzenleyicisi mp3 eleyebileninden bulabilirmisn yoksada canın saolsun tekrardan tşkller

furkano

furkano

Üye
Hocam dün n80imi ie yaptım. Nss ile.. Ama sonrasinda format attığımda wlan sihirbazı silindi? Neden böyle oldu. E61i de de vardı wlan sihirbazı ama formatta silinmiyordu?. Normal mi bu yoksa benim aldığim kod mu yanlış? Black internet edition yazılımı attım.

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Hocam dün n80imi ie yaptım. Nss ile.. Ama sonrasinda format attığımda wlan sihirbazı silindi? Neden böyle oldu. E61i de de vardı wlan sihirbazı ama formatta silinmiyordu?. Normal mi bu yoksa benim aldığim kod mu yanlış? Black internet edition yazılımı attım.

malesef n80 de böyle bir sorun var format sonrası wlan sihirbazı ve birkaç program daha silinmiş oluyor. Ama bu sorunu gören nokia kendi sitesine bu programları koymuş nokianın sitesinde n80ie bölümünde bu programların tamamını bulabilirsin. silinme sebebi ROM hafizaya bunların kurulum dosyasını yerleştirmemişler.

Ayrıca wifi için wefi isimli bir program var çok kullanışlı onuda kullanabilirsin.

samsungsa

Üye
selam benim n80 kızagı indirince bi ışık yanıyor neden olabilir bu ışık biraz sonra kapanıyor tuş ışıgı gibi sanki

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
selam benim n80 kızagı indirince bi ışık yanıyor neden olabilir bu ışık biraz sonra kapanıyor tuş ışıgı gibi sanki
Sorununu daha açık şekilde anlatırsan,yardımcı olabilirim;)

seminay

Üye
arkadaşım ben tele format attım rehber silindi tabiki pc suıtten geri yükleme yapıyorum veri yüklendi diyor ama rehber boş sim rehberim de yok bu sorunu nasıl çözebilirim acaba. Bir de ekranda hareketli duvar kağıdı tam ekran yapamadım bir türlü hiç bir program işe yaramadı anımsprite prog yükledim ondada görüntü ekranın bir köşesinde kalıyor hareketli ama tam ekran değil yi buna bir çözüm bulunabilir mi acaba

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ben tele format attım rehber silindi tabiki pc suıtten geri yükleme yapıyorum veri yüklendi diyor ama rehber boş sim rehberim de yok bu sorunu nasıl çözebilirim acaba. Bir de ekranda hareketli duvar kağıdı tam ekran yapamadım bir türlü hiç bir program işe yaramadı anımsprite prog yükledim ondada görüntü ekranın bir köşesinde kalıyor hareketli ama tam ekran değil yi buna bir çözüm bulunabilir mi acaba
Arkadaşım sana duvar kağıtlarını tam ekran yapabileceğin proğramı koydum yalnız unisigned bir pro. olduğu için telin hack'li değilse signed yapıp yükleyebilirsin.Diğer sorunun yani rehper olayına gelince hadi sim'e yüklenmiştir dicem ama,sen oda boş dedin bu yüzden bu konuda sana yardım edemeyeceğim..:bilmem:kusura bakma..Umarım yardım edebilmişimdir;)

Ekli dosyalar

seminay

Üye
bu program var zaten bende ama hareketli olsun istiyorum bu hareketsiz tam ekran oluyor

Üst Alt