bende de n80 var. telefon çoğu programı yüklemiyor. oyun yükleyemiyorum
İyi Forumlar...
bende *123# yapınca istek tamamlanamdı diyo veya restart atıyo kendine..
Hocam dün n80imi ie yaptım. Nss ile.. Ama sonrasinda format attığımda wlan sihirbazı silindi? Neden böyle oldu. E61i de de vardı wlan sihirbazı ama formatta silinmiyordu?. Normal mi bu yoksa benim aldığim kod mu yanlış? Black internet edition yazılımı attım.
slm arkadaşım benım telefonumun wlan ozelliği olup olmadını nasıl oğrenırım lutfenn yrdım ana ekranda wlan kapalı fıan yazmıyor kardeş nası ayarlarını yapcamıdan bılmıyom bı el atsan tel:n80
versiyonunu yükselt diycem de saçma bişey olcak yani bu telefonun orjinalinde olan bişey donanım sorunu olabilir ??o programın versiyonunu yükselttiğinden kaynaklanıo format attığın zaman da o versiyon tel hafızasında olmadığı için açmıo gösterio...ama yazılımı yüklediğinde sorun çıkmıo devam edersin
--------------- Ekleme ---------------
sen o teli atversiyonunu yükselt diycem de saçma bişey olcak yani bu telefonun orjinalinde olan bişey donanım sorunu olabilir ??

slm arkadaşım benım telefonumun wlan ozelliği olup olmadını nasıl oğrenırım lutfenn yrdım ana ekranda wlan kapalı fıan yazmıyor kardeş nası ayarlarını yapcamıdan bılmıyom bı el atsan tel:n80
Ben sana bendeki orjinal wlan proğramını buraya ekledim onu yükle birde böyle bak..anasayfada wireles taraması kapalı kutucuğunu bulamıyrm acaba programlamı olyr
Al senin için de ekledim, download et tele...selamlar telefonu yeni aldım bendeki sorunda su 1 cisi n80 yazısının üstünde mavı işik sürekli yanıp sönüyor onun yanıp sönmesi gerekmi grekse kapatılabilirmi artı normal durumlarda sarjı kaç gün gider 2 gb hafıza kartı aldım ama biraz birşeyler yükleyince hafıza kartı takılı deyil diyor cıkarıp takıyorum normala dönüyor ama tekarr aynı seyi yapıyor daha sonnra hatalı felan diyor nedendir acaba teldenmi hafıza kartındanmı şimdiden teşekkürler
Bu arada uyku modu kapanmaz sadece zamanını kısıp açabilirsin
yani hem kullanıcıya bağlı olup
ya benim telde kızağı aşağı indirdiğimde tel otomatik kitlenmiyoo hep onay istiyo bu ayarları nrden yapacağımıda buladım bi yardım ederseniz sevinirim
İyi forumlar..@n!wa+*R™;1488443' Alıntı:arven_005,Öğrencim öğretmenliğe kalkışmışsın...
eywallah kanky senden tel hakkında çok şey öğrendim
benim sorunum telefona mesaj geliyor ama ana ekranda 1 mesaj geldi diye görünmüyor yada mesaj sesi çıkmıyor ve köşede küçük sms işareti yok gelen sms'i sadece gelen kutusuna gelince anlayabiliyorsun.Ve gelen ve giden kutusu ile taslaklardaki tüm mesajları silemiyorum kesinlikle 3 tane mesaj bırakıyor silmiyor...
NOT:Telefonu formatla harici bir fikri olan varsa sevinirim...
Arkadaşlar konun tarihi biraz geçmiş ama sorunlarımı yazmak istiyorum;
1.Talafonun kapağını kapatıyorum telefon beklemeye geçince ekran bembeyaz oluyor.VE hafif ekran ışığı yanıyor bu bir dk sürüor sonra ışık sönüyor.
2.Telefonumun kapağındaki düğmelerinin (seçim tuşları,yes no tuşları ve yön tuşlar vs.) ışığı yanmıyor.Alttaki numaraların ışığı yanıyor.
Bu iki sorunuma çözüm sunarsanız sevinirim...