!!!!""""n80"""""!!!! Ile ilgili sorunlarınız için yardım alabilirsiniz..!!

Sponsorlu Bağlantılar

tanc7455

Üye
bende de n80 var. telefon çoğu programı yüklemiyor. oyun yükleyemiyorum

cool_eagle

Üye
bende *123# yapınca istek tamamlanamdı diyo veya restart atıyo kendine..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
bende de n80 var. telefon çoğu programı yüklemiyor. oyun yükleyemiyorum
Arkadaşım büyük bir ihtimal ile sen sertifikasız yani"UNİSİGNED" proğramları yüklemeye çalışıyorsundurki;bu oyun ve temalar için de geçerlidir..!Cihazını hack'le ve öyle yüklemeyi dene..:oke:İyi Forumlar...:pro:

--------------- Ekleme ---------------

bende *123# yapınca istek tamamlanamdı diyo veya restart atıyo kendine..
Cihazını format'lamayı dene..!

dragons

Üye
slm arkadaşım benım telefonumun wlan ozelliği olup olmadını nasıl oğrenırım lutfenn yrdım ana ekranda wlan kapalı fıan yazmıyor kardeş nası ayarlarını yapcamıdan bılmıyom bı el atsan tel:n80

arven_005

arven_005

Üye
Hocam dün n80imi ie yaptım. Nss ile.. Ama sonrasinda format attığımda wlan sihirbazı silindi? Neden böyle oldu. E61i de de vardı wlan sihirbazı ama formatta silinmiyordu?. Normal mi bu yoksa benim aldığim kod mu yanlış? Black internet edition yazılımı attım.

o programın versiyonunu yükselttiğinden kaynaklanıo format attığın zaman da o versiyon tel hafızasında olmadığı için açmıo gösterio...ama yazılımı yüklediğinde sorun çıkmıo devam edersin

slm arkadaşım benım telefonumun wlan ozelliği olup olmadını nasıl oğrenırım lutfenn yrdım ana ekranda wlan kapalı fıan yazmıyor kardeş nası ayarlarını yapcamıdan bılmıyom bı el atsan tel:n80

sen o teli at :D versiyonunu yükselt diycem de saçma bişey olcak yani bu telefonun orjinalinde olan bişey donanım sorunu olabilir ??

baris.sarak

baris.sarak

Üye
anasayfada wireles taraması kapalı kutucuğunu bulamıyrm acaba programlamı olyr

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
o programın versiyonunu yükselttiğinden kaynaklanıo format attığın zaman da o versiyon tel hafızasında olmadığı için açmıo gösterio...ama yazılımı yüklediğinde sorun çıkmıo devam edersin

sen o teli at :D versiyonunu yükselt diycem de saçma bişey olcak yani bu telefonun orjinalinde olan bişey donanım sorunu olabilir ??
arven_005,Öğrencim öğretmenliğe kalkışmışsın...:ehe

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bak arkadaşım;cihazlardanwlan taraması vardır fakat nokia'nın wlan wizard adlı proğramınıda yüklemen gereklidir:oke:Ben sana bendeki orjinal wlan proğramını buraya ekledim onu yükle birde böyle bak..;)

Ekli dosyalar

berkant03

Üye
selamlar telefonu yeni aldım bendeki sorunda su 1 cisi n80 yazısının üstünde mavı işik sürekli yanıp sönüyor onun yanıp sönmesi gerekmi grekse kapatılabilirmi artı normal durumlarda sarjı kaç gün gider 2 gb hafıza kartı aldım ama biraz birşeyler yükleyince hafıza kartı takılı deyil diyor cıkarıp takıyorum normala dönüyor ama tekarr aynı seyi yapıyor daha sonnra hatalı felan diyor nedendir acaba teldenmi hafıza kartındanmı şimdiden teşekkürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
selamlar telefonu yeni aldım bendeki sorunda su 1 cisi n80 yazısının üstünde mavı işik sürekli yanıp sönüyor onun yanıp sönmesi gerekmi grekse kapatılabilirmi artı normal durumlarda sarjı kaç gün gider 2 gb hafıza kartı aldım ama biraz birşeyler yükleyince hafıza kartı takılı deyil diyor cıkarıp takıyorum normala dönüyor ama tekarr aynı seyi yapıyor daha sonnra hatalı felan diyor nedendir acaba teldenmi hafıza kartındanmı şimdiden teşekkürler
SELAM..!Birincisi o mavi ışık dediğin olay nokia'nın os9.1 serisi ve daha üstü modellere koyduğu bir uyku modu!;yani nasıl bilgisayarda uyku modu var bu ne işe yarar? dersen bu şarjın'nın talefonunu kullanmadığın zaman ama açık olduğu haldede tel vekranını oto kapatır ki şarj'dan tasarruf edebilesin:oke:Bu arada uyku modu kapanmaz sadece zamanını kısıp açabilirsin;)Valla ben öyle telefon kullanırımki helede bu aralar günde 2 kez şarja koyduğum bile oluyor:Dyani hem kullanıcıya bağlı olup;),hemde şöyle söliyeyim n-series'ler genelde 1 gün dayanır.Hafıza kartı olayıda sen onu iyisimi kesinlikle formatla(biçimlemek).!Yardım edebildiysem rica ederim:)

kewra

Üye
ya benim telde kızağı aşağı indirdiğimde tel otomatik kitlenmiyoo hep onay istiyo bu ayarları nrden yapacağımıda buladım bi yardım ederseniz sevinirim

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
ya benim telde kızağı aşağı indirdiğimde tel otomatik kitlenmiyoo hep onay istiyo bu ayarları nrden yapacağımıda buladım bi yardım ederseniz sevinirim
ARKADAŞIM dediğin olay sadece samsung'da ki; gibi n80 de de yok!Yani bunun ne bir ayarı var nede bir yöntemi tüm n80'ler böyledir..:oke:İyi forumlar..;)

arven_005

arven_005

Üye
@n!wa+*R™;1488443' Alıntı:
arven_005,Öğrencim öğretmenliğe kalkışmışsın...:ehe

:D eywallah kanky senden tel hakkında çok şey öğrendim:yuru

HUYSUZ PRENS

Üye
benim sorunum telefona mesaj geliyor ama ana ekranda 1 mesaj geldi diye görünmüyor yada mesaj sesi çıkmıyor ve köşede küçük sms işareti yok gelen sms'i sadece gelen kutusuna gelince anlayabiliyorsun.Ve gelen ve giden kutusu ile taslaklardaki tüm mesajları silemiyorum kesinlikle 3 tane mesaj bırakıyor silmiyor...
NOT:Telefonu formatla harici bir fikri olan varsa sevinirim...

arven_005

arven_005

Üye
benim sorunum telefona mesaj geliyor ama ana ekranda 1 mesaj geldi diye görünmüyor yada mesaj sesi çıkmıyor ve köşede küçük sms işareti yok gelen sms'i sadece gelen kutusuna gelince anlayabiliyorsun.Ve gelen ve giden kutusu ile taslaklardaki tüm mesajları silemiyorum kesinlikle 3 tane mesaj bırakıyor silmiyor...
NOT:Telefonu formatla harici bir fikri olan varsa sevinirim...

bazen formatla soruna çözüm bulamayabiliyosun ama yazılımı tekrar yükle

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Arkadaşlar konun tarihi biraz geçmiş ama sorunlarımı yazmak istiyorum;
1.Talafonun kapağını kapatıyorum telefon beklemeye geçince ekran bembeyaz oluyor.VE hafif ekran ışığı yanıyor bu bir dk sürüor sonra ışık sönüyor.
2.Telefonumun kapağındaki düğmelerinin (seçim tuşları,yes no tuşları ve yön tuşlar vs.) ışığı yanmıyor.Alttaki numaraların ışığı yanıyor.
Bu iki sorunuma çözüm sunarsanız sevinirim...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konun tarihi biraz geçmiş ama sorunlarımı yazmak istiyorum;
1.Talafonun kapağını kapatıyorum telefon beklemeye geçince ekran bembeyaz oluyor.VE hafif ekran ışığı yanıyor bu bir dk sürüor sonra ışık sönüyor.
2.Telefonumun kapağındaki düğmelerinin (seçim tuşları,yes no tuşları ve yön tuşlar vs.) ışığı yanmıyor.Alttaki numaraların ışığı yanıyor.
Bu iki sorunuma çözüm sunarsanız sevinirim...
Konunun tarihinin bir önemi yok arkadaşım sen sorununu yaz her zaman..;)

*Evet.!Ekran olayı telin ekran koruyucunun hemen ardından uyku moduna geçip güçü kapatmasıdır.Yani bir bakıma tasarruf..:oke:

*Üst takım tuşlarının yanmaması da telin sistemi ile ilgili.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Arkadaşım biliyorum ekran olayının güç tasarruf modunu anlatamamışım sorunumu.Bak şimdi hani güç tasarrufu modu varya saatla tarih çıkıyo ekranda sadece onun çıkacağı zaman ekran bembeyaz oluyor ve uyku modunun ışığ yanıp sönmeye başlıyor.Yani ekran bembeyaz ışıklar yanarken telefon bir telaşla uyku moduna geçiyor :)

bak bu videoadaki arızadan söz ediyorum dostum ;)

neonmax

Üye
selam benim merak ettiğim tek şey bu n80 in zor duyulacak sesini nasıl yükseltebiliriz.
telefon çalsa diğer odadan duymak çok zor.
nasıl bir uygulama yapılabilir.veya buna uygun iyi bir hoparlör takılabilirmi. yardım için şimdiden teşekkürler.

Üst Alt