o yüzden n-gage oyunlarını yükleyemeyiz.yardımcı olabilmişimdir inş.
n:ben sana cavap yazmıştım ama neyse dostum tahminimce seninki biraz telin içi ile ilgili ama sana önerim tele format atman çözelebilme imkanı var böyle ama baktın olmadı bi telefoncuya götürbana yardımcı olamıcan galiba

kardeşim dediğin ve hatta dediğim gibi işte "tam ekran olmuyor"ee bundan nasıl bir mantıkla hala oyunu yüklersinki dimiformat atmayı denemelisin bencede birçok sorun çözülür ama donanımsal bi sorun varsa tabi servise gitmek lazım inşalah çözülür sorunun.
Ayrına N-GAGE oyunlarının neredeyse tamamı n80 de oynanabilir. sadece fifa 09 u çalıştırmadı benim tlfnum diğerlerini çok rahat oynayabiliyorum tabi oyunlar tam ekran olmuyor ama tamekran olmuyor derken ufacıkta değil görüntü ekranın ortalar ve çok güzel grafiklerle güzel oyunlr oynayabilirsiniz.
ve 2 tane oyun tam ekran oynanabilir denediğim ve gördüğüm kadarıylar ( system rush ve metal gear solid )
yani yüklemek başlı başına saçmalık olur
ki telide gereksiz kasar..
n:bence saçmalık olmaz kardeşim çünkü n-gage oyunları gerçekten kaliteli oyunlar ve tam ekran olmasada tatmin edici bir görüntü sağlayabiliyor hiç yükleyerek denemedin galiba tavsiye ederim ve ismini verdiğim iki oyun tam ekran oynanabilir. ( yüklenmez diyerek geçmeyelim yüklenir ve çok başarılı ve tetminkar bir büyüklüklede oynanabilir. istekli arkadaşlar kendileriyükleyerek diğre oyunlarla kalie farkını görebilirler )
ayrıca n80 i ciddi anlamda kasmayan bir uygulama n-gage işte bir n-gage ekran görüntüsü
valla kardeşim ben telimin ramini her zaman düzenli ve telefon hafızamı doğrularım..ve piyasadaki bir çok pronun teli nasıl kastığınıda iyi bilirim o yüzden bende n-gage denedim ama bak gerçekten gereksiz buluyorum kalite farkı diyorsun evet n-gage adı üzerinde 3d nokia oyun platformu sonuçta kalite maxi seviyede olacaktır ama kasdığı ve fullscreen olmadığı için ben karşıyım

ben diycem kaliteli ve birçok programla aynı derecede kullanır sistemi sen diycen yok öyle değil bu böyle sürer giderRica ederim.!dostum vermiş olduğun bilgiler için tşkedrm bana tv video düzenleyicisi mp3 eleyebileninden bulabilirmisn yoksada canın saolsun tekrardan tşkller
http://www.maxicep.com/s60-3rd-vide...oft-mobile-video-editor-for-s60v3-213735.htmlHocam dün n80imi ie yaptım. Nss ile.. Ama sonrasinda format attığımda wlan sihirbazı silindi? Neden böyle oldu. E61i de de vardı wlan sihirbazı ama formatta silinmiyordu?. Normal mi bu yoksa benim aldığim kod mu yanlış? Black internet edition yazılımı attım.
Sorununu daha açık şekilde anlatırsan,yardımcı olabilirimselam benim n80 kızagı indirince bi ışık yanıyor neden olabilir bu ışık biraz sonra kapanıyor tuş ışıgı gibi sanki
Arkadaşım sana duvar kağıtlarını tam ekran yapabileceğin proğramı koydum yalnız unisigned bir pro. olduğu için telin hack'li değilse signed yapıp yükleyebilirsin.Diğer sorunun yani rehper olayına gelince hadi sim'e yüklenmiştir dicem ama,sen oda boş dedin bu yüzden bu konuda sana yardım edemeyeceğim..arkadaşım ben tele format attım rehber silindi tabiki pc suıtten geri yükleme yapıyorum veri yüklendi diyor ama rehber boş sim rehberim de yok bu sorunu nasıl çözebilirim acaba. Bir de ekranda hareketli duvar kağıdı tam ekran yapamadım bir türlü hiç bir program işe yaramadı anımsprite prog yükledim ondada görüntü ekranın bir köşesinde kalıyor hareketli ama tam ekran değil yi buna bir çözüm bulunabilir mi acaba
kusura bakma..Umarım yardım edebilmişimdir