N70 in pili çok çabuk bitiyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Trayhoper

Üye
    Konu Sahibi
N70 in pili çok çabuk bitiyor !
Arkadaşlar 2. el n70 im var.Orjinal pili vardı üstü çizik çizik olmuştu ve oda çabuk bitiyordu.Bir tane orjjinal olmayan pil aldım , dandik bir marka :) Sonuç aynı.Telefonla konuşmuyorum,arkada hiçbir program açık değil,bluetooth açık değil.Ama telefonun şarjı 1 gün dayanmıyor .. Hiçbirşey yapmasam bile 9,10 saat sonra pil sıfırlanıyor.Acaba orjinal bir pil alsam düzelirmi bu problem ?

highwayfox

Üye
bnmde aynı

kur

kur

Üye
2 ellerde virus falan olur.
oncelikle Hard format at hersey sifirlansin.piyasadan aldigin pil yine 10 saatte tukenirse ,o zaman orjinal al.

Doğan

Üye
Tema olarak farklı bi tema kullanıyorsanız bundan da olabilir belki ama siz yinede orj. bi batarya alın bence :oke:

Trayhoper

Üye
    Konu Sahibi
Hard attım + güncellemede yaptım.Temam farklı evet orjinal kullanırım artık :)

Symbiont

Üye
Bende Sırf Bu Yüzden 2 Tane BL-5C Gold Batarya Aldım N+ Serisine Olurmu Bilmem Ama N95 Ve N73 Olmuyor BL-5C

Cih@t

Üye
Bende Sırf Bu Yüzden 2 Tane BL-5C Gold Batarya Aldım N+ Serisine Olurmu Bilmem Ama N95 Ve N73 Olmuyor BL-5C

Merak ediyorum ya şu gold battaryalar gerçekten işe yarıyor mu? Çok çeşitli söylentiler var..

tnt14

Üye
Arkadaşlar ben n70 kullanıcısıyım bakın benimde şarjım 10 satte kapalı açık farketmez bitiyordu. Tam 5 defa garantiye yolladım yapmadan yolladılar 6.cıda nokia danışma hattını aradım şikayet ettim orası bana yollayın yapmadanyollarlarsa teli degiştireceklerinni söyledi... Telefon gitti bi geldi 3 gün şarjı gidiyor... Içinden bir parça degişmiş şaze sorunu telefonculara böle deyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...